Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 73 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Φωτεινή είναι καινούρια δίμετρη κουκλάρα απο Ουκρανία, ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,όμορφο σώμα.Ελληνικά μιλάει καλά αλλά καλύτερα τα καταλαβαίνει μιας και έχει παλιότερα ξαναργαστεί στην χώρα μας.Μόλις την είδα πέρασα κατευθείαν στο δωμάτιο και πραγματικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος απο την επιλογή μου.

Η κοπέλα αφού έκανε προηγουμένως ντουζ ήρθε περιποιημένη και καθαρή μέσα στο δωμάτιο.Μιλήσαμε λιγάκι μιας και καταλαβαίνει όπως είπα Ελληνικά και περάσαμε στα προκαταρκτικά που περιλάμβαναν αγκαλιές,χάδια,γλυψιματάκια και φιλιά στα οποία η κοπέλα ήταν δεκτική.

Ξάπλωσα και η κοπέλα άρχισε να μου κάνει ένα πολύ ωραίο καβλωτικό μασαζάκι με την κορμάρα της την οποία και έτριβε πάνω στο σώμα μου.Μπορούσα να νιώσω τις ρώγες απο τα στητά δυάρια της στήθη πάνω στο καβλί μου.Τα φιλιά συνεχιζόταν με αμείωτο ρυθμό,ενώ χάιδευα τα μαλλιά της.

Κατόπιν η κοπέλα πήρε θέση ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε ένα τσιμπούκι,υγρό,αισθησιακό,πολύ καλής ηδονικότητας.Τους όρχεις τους περιποιήθηκε μόνη της και τους καραμέλωσε αρκετά ικανοποιητικά.Στην στάση του 69 μπόρεσα να απολαύσω την καθαρή μουνάρα της και η κοπέλα ανταπέδωσε τις περιποίησεις μου ρουφώντας το ατσάλινο εργαλείο μου.

Όπως μετά τα ορεκτικά ακολουθεί το κυρίως πιάτο έτσι και στο σεξ μετά το γλύψιμο ακολουθεί το γαμήσι.'Αλλωστε πως θα μπορούσα να αντισταθώ στο να μην απολαύσω αυτήν την δίμετρη κορμάρα.Έτσι η Φωτεινή πέρασε προφυλακτικό και καβάλησε το άτι μου σαν Αμαζόνα.Την πηδούσα γλύφωντας τα στήθη της και φιλώντας την ενώ αυτή απολάμβανε την πράξη ασθμαίνωντας στα αυτιά μου.

Στην στάση του πισοκωλητού την πήδησα δυνατά ενώ η κοπέλα βογγούσε απο κάβλα.Χάιδευα την σφιχτή της κωλάρα και κάρφωνα το μουνάκι της σε αμείωτο ρυθμό.
Η μάχη συνεχίστηκε με την κοπέλα ξαπλωμένη ανάσκελα με τα μπούτια της ανοιχτά και ακουμπησμένες τις ποδάρες της στους ώμους μου.

Έπειτα ξάπλωσα και κατέθεσα το υγρό πύρ στο στόμα της κοπέλας η οποία και φρόντισε να με στραγγίξει ικανοποιητικά.Περάσαμε και οι δύο καλά και αυτό ήτανη εμφανές.
Εν κατακλείδι η Φωτεινή είναι αστέρι τόσο σε εμφάνιση και πάνω από όλα και στο κρεββάτι, τιμάει και με το παραπάνω τα χρήματα που παίρνει και σίγουρα προτείνεται προς δοκιμή. Εγώ σίγουρα θα την ξαναδοκιμάσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2016
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Απριλίου, 2016
Ειναι η γνωστή παλιά Φωτεινη γύρω στα 45 ή άλλη?
10 Απριλίου, 2016
Eίναι άλλη κοπέλα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2