Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 76 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά απο μακρά παρακολούθηση του φόρουμ είπα και εγώ να συμμετάσχω δίνοντας τα "φώτα' μου...

Είχα διαβάσει εδώ άσχημα λόγια για αυτήν (πχ "κομοδίνο"), αλλα και κάποιοι εκεί στην αναμονη την είχαν χαρακτηρίσει ψυχρή και αδιάφορη και είχα διστάσει να την επισκεφτώ αν και μου άρεσε εμφανισιακά.

Τελικά όμως πήγα και ξετρελάθηκα... Πλήρωσα 40euro (δεν κάνει έξτρα) και μετά απο αρκετή αναμονή λόγω μεγάλης πελατείας ήρ8ε στο δωμάτιο... Όμορφη, ψηλή, καστανόξανθη, κορμάρα με μικρό στήθος. Ήταν πολύ ευχάριστη και είχε ιδιαίτερη διάθεση να με ικανοποιήσει. Δέν είπε όχι σε τίποτα, ήρθε μόνη της απο πάνω, μετά στα 4 αφού πρώτα με ρώτησε πως ήθελα. Συμμετείχε ενεργά χωρίς να κάνει γελοίες υπερβολές όπως άλλες... Γενικά ήταν η ομορφότερη στο Βαρδάρη και άξιζε τα λεφτά της.





Υ.Γ. Γενικά νομίζω πως η εμφάνιση και ο χαρακτήρας του πελάτη παίζει ρόλο στη συμπεριφορά των κοριτσιών(αν και δεν είναι σωστό αυτό "επαγγελματικά")... Δηλαδή αν είσαι ευγενικός, κα8αρός και εί δυνατόν και εμφανίσιμος και αυτές θα είναι πιο καλές απέναντί σου και τελικά θα κάνετε και οι δύο τη δουλειά σας καλύτερα. Αν πάλι βγάλεις το παντελόνι και μυρίσει όλο το δωμάτιο π0υτσιλ@ είναι λογικό και η κοπέλα να είναι αρνητική απέναντί σου και πιο αδιάφορη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2008
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
arisk
Σεβαστός
Εγγραφή:
26 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
93
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού