Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 130 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Φωτεινή είναι μία αδύνατη γυναίκα από τη Ρωσία. Εμφανισιακά θα έλεγα ότι είναι ένα μέτριο μιλφογκίλφ 45-50 ετών. Εμένα μου άρεσε από τη πρώτη στιγμή που την είδα λόγω του ζεστού χαρακτήρα και του ειλικρινούς χαμόγελου που είχε στο σαλόνι. Αποφάσισα την είσοδο στο δωμάτιο.

Ήρθε και έβγαλε το μαύρο κολλητό φόρεμα με σχοινάκια στο πίσω μέρος. Παρατήρησα ότι είχε σχετικά καλό σώμα με μία μικρή χαλάρωση και μικρά βυζάκια με μεγάλες καυλωμένες ρώγες όμως. Πρόσωπο γλύκο αλλά και αδιάφορο με ελαφρώς μαυρισμένα δόντια και καστανόμαυρα μαλλιά αν θυμάμαι καλά. Έπεσε πάνω μου και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Αφού φιλιθήκαμε αρκετά και με πάθος με άρχισε σε μία ξεσκούφωτη πίπα. Αφού μου τον έκανε τούρμπο και καύλωσα αρκετά με καβάλησε για ξέφρενη ιππασία. Έπειτα από λίγο ξεκαβάλησε και την έβαλα κάτω για ένα πολύ γλυκό ιεραποστολικό. Γαμηθήκαμε με πολύ πάθος και γλωσσόφιλα. ήταν υπέροχη η αίσθηση και η Φωτεινή πολύ θερμή. Θα ήθελα να τη χύσω στο πρόσωπο αλλά δεν πρόλαβα γιατί τελείωσα μέσα της. Ίσως κάποια άλλη φορά.

Η Φωτεινή είναι σούπερ στο κρεββάτι. Είναι πολύ θερμή γυναίκα και είναι αυτό που λέμε μία νυμφομανής καυλομούνα! Εμένα με αιφνιδίασε με τη εκπληκτική ερωτική της διάθεση και προφανώς θα τη προτιμήσω και στο μέλλον με περισσότερη ερωτική διάθεση ώστε να την απολαύσω ολοκληρωτικά. Εμφανισιακά δεν θα συναρπάσει αλλά το ερωτικό της μπρίο θα υπερκαλύψει τις όποιες ατέλειες. Εγώ θα την ξανάεπισκεφτώ όσο είναι ακόμα ορεξάτη. Παραβλέπω όλα τα αρνητικά μπροστά στη μεγαλειώδη καύλα της! Δύσκολα θα βρεθούν τέτοιες επιδόσεις στο Μετάξι αλλά και αλλού.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 31, 2016
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
83
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76, Φανούρης Τζούρας, Πρυτανης και 2 άλλα μέλη