Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 165 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
είπα και εγώ να πάω με την σουζη έχοντας διαβάσει καλές κριτικές..Μπαίνω στον οίκο και η τσατσα μ παρουσιάζει την σουζη μην έχοντας κουράγιο για τσαρκα μπαίνω στο δωμάτιο..
Ή Σουζη είναι μία ξανθούλα με καρέ μαλακι και γλυκό πρόσωπο..ο σωματότυπο της είναι αδύνατος με ωραίο κολο και μικρό βυζακι .
Ήρθε στο δωμάτιο και ξεκίνησε να με φυλάει στο λαιμό χωρίς να με ρωτήσει αν θέλω καποτα ή όχι βάζει το πλαστικό και ξεκινάει μία καλή σχετικά πίπα.Εδώ είναι το πρώτο φάουλ δεδομένο ότι η τσατσα δεν μ είπε πρόγραμμα γιατί πέρασα κατευθείαν. Τις είπα χωρίς και χαμογέλασε κ μ είπε ότι δεν κάνει..Υπόψιν ειχα πάει κατευθείαν μπανιαρισμενος και αρωματισμένο..τεσπα τ προσπερναω και όσο μ πιπωνε την γύρισα σε 69.έχει ωραίο μουνακι και κολαρακι και γουσταρει να την γλύφεις.Ακολούθησε πισοκολητο έχει ωραίο στενό μουνακι,σταματούσα που και που για γλυφοκολαδα και αυτή αναστεναζε..Ήμουν περίπου 10 λεπτά στο δωμάτιο και ακουω χαμογελαστή την φωνή της τσατσας να φωνάζει "Σουζη.." εγώ συνεχισα αμεριμνως και ςχυσα στο μουνακι της..Μου είπε ότι είναι 25 ετών και με φίλησε στο μάγουλο και εφυγε.επίσης μ ρώτησε πώς με λένε.έφυγα με ανάμεικτα συναισθήματα αφου έχω περάσει και καλύτερα σε οίκους..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σουζη
Υπηρεσίες
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.767
Πόντοι:
2.405
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, Gingos, STAVROS6969

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού