Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 73 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Δευτέρα βραδάκι στις 20.10. Αφού έκανα ένα γρήγορο πέρασμα από Κωνσταντινουπόλεως μπας και πετύχω την Εύα κατευθύνθηκα στην συνέχεια (αφού δεν την βρήκα) εδώ στα Ιωαννίνων ,βασικά για το ισόγειο που μερικές φορές φέρνει γκεστ σταρ ωραία κομμάτια , αλλά ήταν κλειστό. Ανέβηκα τα σκαλιά και μου άνοιξε κλασσικά η μελαχρινή μαγκιόρα υπηρεσία , ενώ κλασσικά στον οίκο τριγύριζε και ο γνωστός λεπτός παππούλης… Μού είπε ότι δουλεύουν 3 κοπέλες να δώ τις δύο και η άλλη είναι στο δωμάτιο. Κλασσικά δούλευαν η Βανέσα/βίκυ η ξανθιά παχουλή ελληνίδα , η Λίζα η μελαχρινή χοντρούλα μίλφ από τον Άγιο Δομίνικο . Ρώτησα αν η τρίτη είναι η Μελίσα αλλά η υπηρεσία μου είπε όχι , είπε ότι είναι φίλη της Μελίσας το ίδιο καλή με την Μελίσα μόνο που δεν κάνει κώλο και την λένε Κριστάλ . Μετά από λίγο βγήκε από το δωμάτιο μια μελαχρινή κοντή μαυρούλα μίλφ με κανονικό σώμα , λίγη κοιλίτσα(το διαπίστωσα μετά στο δωμάτιο) και ωραίο 2άρι στητό βυζί.

Πριν κάνα μισάωρο είχα κάνει κατάθεση αλλά οι καύλες μου ήταν στα κόκκινα και αποφάσισα να την δοκιμάσω. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο αφού πρώτα η υπηρεσία το συμμάζεψε λίγο . Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα . Ήρθε στο δωμάτιο και άρχισε να βγάζει τα ρούχα της , την έκανα γύρω στα 40 κάτι αν και με τις μαυρούλες δεν μπορείς να είσαι σίγουρος , δεν μιλάει καθόλου ελληνικά ενώ και τα αγγλικά της είναι πάμφτωχα.

Ξεκίνησα φιλώντας τα βυζιά της που είναι πολύ καλά για την ηλικία της και να την δαχτυλιάζω σε μουνί και κωλοτρυπίδα , φιληθήκαμε για λίγο και στην συνέχεια κάθισε στην άκρη του κρεβατιού , της έδωσα κατευθείαν τον πούτσο μου στο στόμα της , τον ρούφηξε κατευθείαν , πίπα αρκετά καλή , βαθιά αλλά όχι τόσο υγρή , έκανε και πέρασμα από αρχίδια όταν της έδειξα , πίπα για αρκετή ώρα μίας και στην συνέχεια είχαμε mouth fuck με μικρά διαλείμματα για να παίρνει ανάσες , ενώ μετά από κάθε διάλλειμα ρουφούσε πιο λυσσαλέα ενώ με τράβαγε με τα χέρια της από τα κωλομέρια της. Όλα αυτά στην απόλυτη μούγκα …

Πέρασμα προφυλακτικού , την έβαλα ανάσκελα και αφού την έγλυψα για λίγο μπήκα στο μουνάκι της , ενώ ήταν γενικά δεκτική από συμμετοχή ήταν σαν να γαμάω σακκί πατάτες…. Συνέχισα για πολύ λίγο και στην συνέχεια βγήκα από μέσα της , έβγαλα το προφυλακτικό , ανέβηκα από πάνω της και παίζοντας τον πούτσο μου την έχυσα στην μάπα , στην κυριολεξία και ας είχα χύσει ξανά πρίν μισή ώρα περίπου της έκανα την μάπα άσπρη από τα χύσια , καθόταν με κλειστά τα μάτια μέχρι να χύσω την τελευταία σταγόνα ενώ τα έφτυνε από το στόμα της .
Με τα μάτια κλειστά και σχεδόν στα τυφλά σηκώθηκε από το κρεβάτι και κατευθύνθηκε στον νιπτήρα για να καθαριστεί. Αμίλητη ντύθηκε , είπε ένα μπαϊ και έφυγε . Στο δωμάτιο έκατσα λίγο από δεκάλεπτο , για μια φορά για να φύγουν τα χοντράδια αν σου αρέσουν οι μαυρούλες καλή είναι .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2016
Όνομα κοπέλας
Κριστάλ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.118
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαρτίου, 2016
Σαν πιθηκάκι εἶναι αὐτὴ ῤὲ ἀρχηγέ.
B
bakalhs
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1