Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 115 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επισκεψη στον οικο 25-3-2016 πρωινη βαρδια με βροχουλα. κοπελλες 2 καθριν και λαουρα..η καθριν εχει ξανθο μαλλι κατω απο τους ωμους, πληθωρικη, με πολυ γεματη περιφερεια και σχετικα σφικτο σαλοναρισμα, ψηλη με δεμενο κορμι...η λαουρα ειναι μελαχροινη με μακρυ μαλλι, πιο μεσογειακη παρουσια, πολυ μικρο στηθος, αδυνατο κορμι με καλοσχηματισμενα χυτα ποδια και ωραιο κολαρακι και σαφως πιο επικοινωνιακη και δημοσχεσιοσχεσιτισσα σε σχεση με την αλλην.
αντικειμενικα πηγαινα μηπως και πετυχω την καρολινα, την ξανθια χοντρουλα, μιας και το ρεμουνδου 21 που δουλευε εκλεισε και μεταφερθηκαν ολα τα κοριτσια εδω, αλλα οπως μου ειπε η ευγενεστατη υπηρεσια δεν δουλευε σημερα.
την καθριν την ειχα παρει πριν απο 2 εβδομαδες περιπου και δεν ειχα χρονο να γραψω κριτικη και ετσι μιας και της την "χρωσταω" ας την χρεωσω σ΄αυτον τον οικο, αφου ετσι και αλλιως το ρεμουνδου rip.
Η καθριν λοιπον μπηκε στο δωματιο με τα μωρομαντηλα ανα χειρας, ειπε ενα hello ρηχο και παγωμενο, δεν ξερω εαν μιλαει ελληνικα, προκαταρκτικα δεν εκανε καθολου, λιγο πηγε να φιλησει-χαιδεψει στηθος και σωμα, φιλια δεν δεχεται, δακτυλα δεν δεχεται (no inside please)ουτε στο μουνι και για κολο ουτε κατα διανοια, η πιπα της (με) σχετικα υποφερτη με μονοκοματο ρυθμο,ανευρη και ατεχνη (αχ που εισαι αννα-μαρια?) και στο σεξ 2 στασεις με το καλυτερο της το πισοκολλητο..
Συνοψιζοντας μια αναλατη συνευρεση που δεν εχει να θυμαται κατι καποιος, ουτε να αναζητησει κατι το συγκλονιστικο που βιωσε με την συγκεκριμενη κοπελλα.

Και κατι τελευταιο σαν προσωπικη διαπιστωση:
δεν εχω παρει ολες τις κοπελλες του οικου αλλα αυτες που εχω παρει(καρολινα-καθριν-καρλα-λαρισα) ολες εχουν-αλλες λιγοτερο, αλλες περισσοτερο- ενα κοινο παρανομαστη : την βιασυνη, το αγχος ή την απληστεια να παρουν οσους περισσοτερους μπορουν στην βαρδια τους..και βεβαια αυτο δεν γινεται μονο εδω , αλλα σχεδον παντου..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2016
Όνομα κοπέλας
Κάθριν
athal
Ανώτερος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
4.208
Πόντοι:
6.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Invisible Man

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Αυγούστου, 2016
ιεροδουλες ειναι φιλος τί θελεις σχεσεις και περιπετιες να σου κανει Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1