Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 274 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Την Αντριάννα την είχα σταμπάρει εδώ και ένα μήνα περίπου, απο τότε που είχε 30 ευρώ αλλά δεν μου καθόταν καθόλου καλά φυλής και 30άρι. Έτσι περίμενα να πέσει η τιμή, τώρα έχει 25 ευρώ, δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, οπότε συμβιβάστηκα κάπου στη μέση. Κακώς, γιατί έτσι χαλάμε την πιάτσα, αλλά τι να κάνω και γώ Λύπη, τέτοια μουνάρα που είναι η κυρία δεν υπήρχε περίπτωση να μου ξεφύγει.


Με την Αντριάννα λοιπόν απο το Βίλνιους της Λιθουανίας, γύρω στα 30 την έκανα, αν και μου είπε ότι είναι 27 με πονηρό χαμόγελο. Εμφάνιση, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, όμορφο πρόσωπο με πολύ make up και με φτιαχτά τσιπουκόχειλα. Σώμα με πολλά τατού, αρκετά σφιχτό και απαλό σκούρο δέρμα λογικά απο σολάριουμ. Στήθος 3άρι πλαστικό με ωραία αίσθηση στην αφή και σκληρές ρώγες που με άφηνε να τις χαιδεύω. Πόδια που τσιπάγανε αρκετά και στα μπούτια απο την εσωτερική πλευρά, πολλά μαύρα σημάδια. Επειδή ήταν πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο, δεν κατάλαβα αν ήταν κάποιο είδος τατού ή ήταν μικρά χτυπηματάκια, τσιμπήματα ή κάτι άλλο. Γενικά η τύπισσα έχει μια φτιαχτή εικόνα πορνοσταρς.


Στα του αγώνα τώρα, μηδέν προκαταρκτικά, και με τη μία πίπα, ο θεός να την κάνει πίπα, αερόπιπα σκέτη, δεν ένιωθα τίποτα στο όργανο. Η τύπισσα λέμε μαστόρισσα της αερόπιπας, κρίμα τα τσιμπουκόχειλα της. Τρείς στάσεις, πρώτα ιεραποστολικό, όπου και κάλυψε το μουνί με το χέρι της, προφανώς για να μην έχω πρόσβαση στα απόκρυφα της, στα χαιδολογήματά μου. Μετά πλαγιαστά αυτή κανονικά εγώ, όπου εδώ έδειξε κάπως να της αρέσει, λέμε τώρα Μαλακία. Και τέλος τελείωματα στα τέσσερα. Γενικά η συμμετοχή της κοπέλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σχεδόν ανύπαρκτη. Επίσης μετά το τέλος, έμεινε λίγο παραπάνω στο δωμάτιο γιατί είχαμε ένα μικρό ατύχημα και ήθελε να πλυθεί και να καθαριστεί καλά Γλώσσα.


Κλείνοντας, δεν ξέρω αν η κυρία ήταν στριπτιτζού, δούλευε σε στούντιο και τώρα νιώθει ότι ξέπεσε στη φυλής, άρα έχει και ανάλογη συμπεριφορά. Ξέρω όμως ότι το 20άρικο μου, δεν θα το ξαναδεί. Πώς είπαμε, έχει 25 ευρω Money Mouth. Ναι, καλά γελάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
high voltage
Σπουδαίος
Εγγραφή:
7 Δεκ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
2.908
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ytrytr, blizardeye, yorkie και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού