Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο , αφού έφυγα απο Φυλής και πέριξ έκανα ένα γρήγορο πέρασμα απο Βέργας , είχα ακούσει καλά λόγια απο γνωστό μου για μια Ειρήνη/Ειρήνα , την έχω δει και εγώ στις βόλτες μου αλλά δεν με είχε ενθουσιάσει . Σήμερα την πέτυχα στο κάτω αριστερά , περίμενα αρκετά στο σαλόνι μίας και ήταν σε δωμάτιο και την άκουγα να σκούζει μέσα απο αυτό. Πρόκειται για μια καστανή κοπέλα γύρω στα 30+ , παχουλή με 2άρι βυζί , μιλάει καλά τα ελληνικά και λέει ότι είναι Ουκρανή.

Δεν είχα πολύ όρεξη και ήμουν και πολύ κουρασμένος μίας και ήμουν ξύπνιος απο τις 05.00 το πρωί αλλά τελικά αποφάσισα να περάσω(κακός όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια με εμένα να φταίω). Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , έκανα ένα φρεσκάρισμα στην ντουζιέρα και την περίμενα. Χαμογελαστή με ρώτησε απο που είμαι συγκεκριμένα αν είμαι απο εδώ , ναι απο εδώ της απάντησα , απο που εδώ ξαναρώτησε γελώντας απο το κρεβάτι δηλαδή....ναι από το κρεβάτι της απάντησα και έσκασε στα γέλια.

Ήρθε απο πάνω μου και έφερε τα βυζιά της στο στόμα μου για να τα γλύψω , κάτι που έκανα , μετά για αρκετή ώρα με φίλαγε στο στήθος και στην κοιλιά ενώ ανταλλάξαμε και κάποια πεταχτά φιλιά .
Κατέβηκε προς τα κάτω και με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , πήρε μωρομάντιλο με άρωμα τριαντάφυλλο και με καθάρισε πολύ σχολαστικά. Ο πούτσο μου μισοκαυλωμένος , αρχικά τον έπαιξε λίγο και στην συνέχεια τον πήρε στο στόμα της , έλα όμως που δεν έλεγε να μου σηκωθεί 100% , συνέχισε την πίπα η οποία ήταν καλή με αυξομειώσεις ρυθμού αλλά και βάθους , αρχίδια δεν έγλυψε καθόλου , με έγλυψε για πολύ ώρα χωρίς να έρχομαι σε πλήρη στύση , δεν παραπονέθηκε καθόλου και συνέχιζε να γλύφει .Κουρασμένος με ρώτησε , κουρασμένος και γερασμένος της απάντησα , σιγά πόσο είσαι με ρώτησε , απάντησα και μου είπε ότι δεν μου φαίνεται...

Κάποια στιγμή μου σηκώθηκε , πήρε αμέσως το προφυλακτικό για να μου το περάσει αλλά της είπα ότι δεν θέλω να γαμίσω και αν είναι να φύγω γιατί έχει περάσει η ώρα , απάντησε ότι δεν θα φύγω και έπεσε με μανία στον πούτσο μου , με έγλυφε λυσσαλέα μέχρι μετά απο μερικά λεπτά άρχισα να χύνω στο στόμα της , δεν έβγαλε τον πούτσο μου απο το στόμα της μέχρι που με στράγγιξε ενώ στην συνέχεια άφησε τα φλόκια μου να κυλούν αργά αργά απο το στόμα της πάνω μου.

Σκουπίστηκε με μωρομάντιλα πλύθηκε και μου είπε ότι με περιμένει μια μέρα που θα είμαι ξεκούραστος γιατί θέλει να την γαμησω ... θα δούμε της απάντησα. Σηκώθηκα πλύθηκα και την έκανα για ύπνο. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 20 λεπτά , πέραν μερικών προκαταρκτικών όλη η διάρκεια ήταν μόνο πίπα ,δεν δυσανασχέτησε καθόλου και ήταν υπομονετική μέχρι να με κάνει να χύσω. Ούτε η τσα τσα χτύπησε την πόρτα. Δεν ξέρω αν θα την πρότεινα σε κάποιον μίας και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2016
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.782
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού