Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 95 10
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Και οι δύο συνοδοιπόροι (rotakis1 και rigormortis) πολύ καλά τα έγραφαν για το πόσο φόλα είναι η Ρίτα, αλλά πάλι έκανα τη βλακεία να μπω πριν διαβάσω εδώ κριτικές από όσους - άτυχους - έφαγαν τη φόλα πριν από μένα. Άλλη φορά, αν δε διαβάσω εδώ κριτική, δεν πάω ... πουθενά !
Τη Ρίτα την κόβω γύρα στα 45 και την είχα δει κι άλλες φορές. Αν και έχει καλή ψηλή και λεπτή σιλουέτα, δεν είχα περάσει στο δωμάτιο. Αφενός γιατί τελικά αν όντως η πρώτη εντύπωση δεν είναι καλή, τότε και η συνέχεια θα είναι εξίσου ... πατάτα. Αφετέρου γιατί τις προηγούμενες φορές ανακοίνωναν στο σαλόνι απλό πρόγραμμα, ενώ σήμερα ανακοίνωσανε ελεύθερο στοματικό και κώλο. Κι έτσι αποφάσισα (ανάθεμα την ώρα) να κάνω τη δοκιμή.
Όταν η Ρίτα ήρθε στο δωμάτιο (μες στα μούτρα) και έβγαλε το σουτιέν της, το στήθος της ήταν τόσο νερουλό-σακουλιασμένο (όπως γράφουν και στην άλλη κριτική), που σιχάθηκα και να της το αγγίξω. Ο κώλος της όλο ραγάδες και κυταρρίτιδα και η πλάτη της γεμάτη πανάδες. Με ρώτησε αν ήθελα πίπα χωρίς προφυλακτικό και της απάντησα "ναι". Ζήτησα να μου κάνει πίπα στα όρθια, αλλά δε δέχτηκε και μου είπε επιτακτικά να ξαπλώσω. Λοιπόν ξεκίνησε ίσως τη χειρότερη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ. Μιλάμε η θείτσα μπορεί να σε κάνει ανίκανο με την ασχετίλα της. Επιπλέον μου γκρίνιαζε συνέχεια και για όλα. Γιατί θέλω πίπα στα όρθια, γιατί τα χέρια μου δεν ήταν αρκετά ζεστά (που τα είχα ζεστάνει επίτηδες από ευγένεια), γιατί δεν ήθελε να τελειώσω στο στόμα της ή πάνω της, γιατί ... όλα της έφταιγαν. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί εδώ και πολύ καιρό. Αφού έβλεπε ότι δε μου σηκωνόταν, μου έβαλε σε μισοκαυλωμένη πούτσα το προφυλακτικό και μου ζήτησε να τη γαμήσω. Έτσι αγχωτικά όμως δεν μπορούσα να κάνω τίποτα σπουδαίο και για να μην πάει χαμένο το δεκάρικο, απλά της έτριβα τον κώλο και τράβηξα μόνος μου μια μαλακία να εκτονωθώ. Οι περισσότερες Ρωσσίδες που έχω πάει, κάνουν πραγματικά μαστόρικες πίπες, αλλά η Ρίτα είναι πραγματικά άχρηστη σε όλα. Έφυγα άρων άρων, βλαστημώντας την ώρα που αποφάσισα να μπω. Μακριά από την άχρηστη Ρίτα μάγκες ! Μακριά !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 09, 2016
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού