Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Κατερίνα την έχω επισκεφθεί συνολικά τρεις φορές. Η κοπέλα δηλώνει 21 χρονών είναι μελαχρινή, ψηλή με όμορφο πρόσωπο, μικρά στητά βυζάκια και απίστευτη κωλάρα! Πραγματικά ο κώλος της στα 4 είναι για σεμινάριο απλά χαζεύεις. Με λίγα λόγια θα μπορούσε να είναι ένα από τα γκομενάκια που θα ήθελες να χτυπήσεις σε βραδινή σου έξοδο. Την πρώτη φορά δεν είχα μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος (δεν είχα τελειώσει), αλλά επειδή είναι στα εμφανισιακά στάνταρ που έχω θέσει, καθώς είμαι αρκετά εμφανίσιμος και επιλεκτικός αποφάσισα να της δώσω και άλλη ευκαιρία. Τις επόμενες δύο φορές η μέρα με τη νύχτα. Ήταν που με θυμόταν και ένιωσε πιο άνετα (με είπε και με το όνομά μου και σκάλωσα) ήταν δεν είχε κουραστεί..έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Προκαταρτικά δυστυχώς μηδέν που πιστεύω ότι είναι και το μόνο αρνητικό. Πίπα αρκετά καλή με αρκετή χρήση χεριού. Συμμετοχή στο σεξ καλούτσικη με αρκετό μπλα μπλα αν το επιδιώξεις. Την έχω πάρει σε αρκετές στάσεις, αλλά αν δεν τη βάλεις στα τέσσερα για μένα πάει τζάμπα το εικοσάρικο Έρωτας . Κώλος για τρελό γλύψιμο και χούφτωμα, γεμίζει το χέρι σου. Άψογο στήσιμο από μέρους της χωρίς να κλέβει. Σε σχόλιο που διάβασα σε προηγούμενη κριτική όχι μόνο δεν με φρέναρε σε ιεραποστολική στάση αλλά με τραβούσε και κοντά της. Στα μεγάλα της συν ότι δεν βιάζεται (έχω καθήσει και γεμάτο εικοσάλεπτο) και αντέχει το γαμήσι σε δυνατούς ρυθμούς, αφού χωρίς υπερβολές φοβήθηκα ότι σε μια φάση το κρεβάτι θα σπάσει Ναι! ...είναι και από τα καλά...Την τελευταία φορά που πήγα τη ρώτησα αν μπορώ να τελειώσω στο σώμα της αλλά μόνο που δεν έπαθε έμφραγμα. Λύπη Από άποψη καθαριότητας στην πένα. Βάζει εν τω μεταξύ και ένα τζελ με ένα άρωμα που σε καυλώνει απίστευτα ( ο καθένας με τα βίτσια του).

Εν κατακλείδι, Η Κατερίνα είναι μία καλή επιλογή, η οποία θα γίνει ακόμα καλύτερη αν βάλει προκαταρκτικά στο παιχνίδι και βελτιώσει γενικά τη συμμετοχή της επί τω έργω. Ίσως φταίει ότι είναι σχετικά καινούρια στη δουλειά. Εγώ πάντως θα την ξανατιμήσω γιατί ο κώλος της είναι δυναμίτης!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2016
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
9 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.811
Πόντοι:
1.076
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, STAVROS6969

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2016
Ρε φιλε φολαρα ειναι!Κεφάλι σε τοίχο! Το λες και εσυ ο ιδιος! Μηδεν προκαταρκτικα,δεν αφηνει να την χυσεις στα βυζια...
11 Μαρτίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εξαρτάται από το τι ζητά ο καθένας. Εγώ στην περίπτωσή μου δεν χρειάζομαι και πολλά προκαταρκτικά με το που τη βλέπω γίνεται κάγκελο οπότε περισσότερος χρόνος για το κυρίως πιάτο. Ναι!
11 Μαρτίου, 2016
Γενικά θα συμφωνήσω με τον Chosen. Αντικειμενικά ωραία κοπέλα στο κορμί, πρόσωπο μάλλον μέτριο. Αλλά μάλλον ψυχρή και μέτρια στις υπηρεσίες. Πάντως δεν είναι καθόλου νέα στην δουλειά, πρέπει να είναι πάνω από 6μηνο στα σπίτια της Φυλής, άρα οι πιθανότητες βελτίωσης είναι πλέον ανύπαρκτες...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3