Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Κατερίνα είναι Ρωσόφωνη κοπέλα γύρω στα 30,λεπτή,με καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων πιασμένα σε αλογοουρά,ένα μικρό τατού πίσω στην ωμοπλάτη,ένα λίγο μεγαλύτερο μπροστά στον ώμο και ένα μεγάλο τατού με ιδεογράμματα κατά μήκος του περιβραχιονίου της.Η φωνή της έχει μία σχετική βραχνάδα,μιλάει Ελληνικά σε καλό βαθμό αν και κάπως σπαστά και είναι αρκετά έμπειρη.
Διαβάζοντας την ενημέρωση του Ν. Σμύρνη για καινούρια κοπέλα στο μαγαζί αποφάσισα να την τσεκάρω,την πέτυχα να εργάζεται στην απογευματινή βάρδια.Ο gay υπηρέτης που είναι αρκετά επικοινωνιακός άρχισε να προσπαθεί να με πείσει για το πόσο καλή κοπέλα έχει και ότι αν δεν μείνω ευχαριστημένος υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων.Του είπα βέβαια ότι αυτά τα έχω ακούσει χιλιάδες φορές.Αυτός συνέχισε τις προωθητικές του ενέργειες, τονίζοντας ότι η κοπέλα δίνει ακόμα και κώλο αλλά κάποιος την πήρε άγαρμπα και πονάει αλλά όταν περάσει θα τον ξαναβάλλει στο πρόγραμμα.Αποφάσισα να την δοκιμάσω καταβάλλοντας το αντίτιμο.
Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο με θετική αύρα όπως εμφανίστηκε και στο σαλόνι.Είπαμε μερικές κουβέντες να σπάσει ο πάγος την αγκάλιασα και άρχισα να την γλύφω στα μικρά της στήθη,στον λαιμό και να την φιλάω στο στόμα.Η ανταπόκριση της στα φιλιά μου στο στόμα ήταν θετική αν και τα φιλιά αυτά δεν ήταν διαρκείας.Μετά απο λίγο ξάπλωσα,η κοπέλα καθάρισε τον πούτσο και τον πήρε στον στόμα της.Το τσιμπούκι της ήταν συγκεκριμένου ρυθμού,με χέρι στην αρχή και έπειτα κατόπιν υποδείξεως μου άνευ χεριού.Πιασίματα στο μουνάκι της δεχόταν αλλά μου είπε να μην βάλω δάχτυλο μέσα.Το μουνάκι της είχε αρκετό λάδι.
Της είπα να ασχοληθεί και με τους όρχεις και τους ρουφούσε πολύ σωστά και ικανοποιητικά.Στην στάση του 69 άρχισα να την γλύφω και αυτή το απολάμβανε,το τσιμπούκι της βελτιώθηκε περισσότερο σε αυτήν την στάση και ήταν πολύ καλή η ηδονικότητα.
Στην συνέχεια η Κατερίνα πέρασε καπότα και ανέβηκε απο πάνω μου.Άρχισα να την γαμάω και οι διεισδύσεις ήταν βαθιές και ικανοποιητικές.Η κοπέλα με φιλούσε περιοδικά στο στόμα και με έγλυφε και στον λαιμό.Μου έλεγε να της τα ρίξω στην στάση αυτή αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια.Της χούφτωνα τα μουνόκωλα και της χάιδευα το σώμα της και τα μαλλιά της.Αλλά τα πράγματα πήραν μία απροσδόκητη τροπή,καθώς σε κάποια στιγμή μου έκανε παρατήρηση ότι της γέμισα με λάδι το σώμα και κυρίως τα μαλλιά της και ότι για να τα ξαναφτιάξει θέλει να δώσει 30 ευρώ στο κομμωτήριο. Με ξενέρωσε αρκετά και πιστεύω ότι αυτό το είπε με σκοπό να μην την πάρω απο κώλο πράγμα που ούτως ή άλλως δεν σκόπευα να το κάνω.
Την έβαλα σε στάση πισοκωλητού βλέποντας την δουλεμένη της κωλοτρυπίδα και της είπα ότι με αυτό που είπε με ξενέρωσε αρκετά με αποτέλεσμα να μου πέσει.Η κοπέλα κατάλαβε την μαλακία που έκανε και προσπάθησε να το διορθώσει.Μόλις επιτεύχθηκε η σχετική ανόρθωση συνέχισα να την παίρνω σε στάση πισοκωλητού αλλά δεν είχα την ίδια διάθεση όπως με πριν.
Αποφάσισα να τερματίσω την συνεύρεση και έτσι την έβαλα να ξαπλώσει και μιας και η κοπέλα δεν κάνει τελειωτικό τσιμπούκι ολοκλήρωσα στην κοιλιακή της χώρα με την κοπέλα να κάνει κάποια εύθυμα σχόλια και να προσπαθεί να περισώσει κάπως την κατάσταση.
Εν κατακλείδι, η Κατερίνα είναι σχετικά καλή μέσα στο δωμάτιο,έχει εμπειρία αν και πρέπει να προσέξει κάποια σημεία όπως το προηγούμενο που ανέφερα.Προπάντον πρέπει να ξέρει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξενερώνει τον πελάτη που πληρώνει για να απολαύσει λίγες ευχάριστες στιγμές αποδρώντας απο την καθημερίνοτητα.Την προτείνω προς δοκιμή ωστόσο μιας και είναι καλή μέσα στο δωμάτιο και επειδή πιστεύω ότι κατάλαβε την μαλακία που εκάνε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2016
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, sweeper και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού