Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 73 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή απόγευμα , μετά την κατάθεση μου στον πρώτο μου στόχο την Σόνια στο Αχαρνών 85 , πριν έρθω εδώ για να δω βασικά την Χριστίνα ή αλλιώς την Αγάπη , για να περάσει λίγος χρόνος και να ανακτήσω τις δυνάμεις μου έκανα βόλτα στα κεντρικά της Φυλής βλέποντας καινούργιες κοπέλες , ενδιαφέρουσες παρουσίες αλλά και πολλά δίδυμα στα σπίτια. Κατέβηκα τα σκαλάκια , η ξανθιά υπηρεσία μου είπε ότι έχει καινούργια ρωσίδα που δεν μιλάει καθόλου ελληνικά η αγγλικά την Αγάπη , πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό με τελειωτικό στο σώμα.

Μετά απο λίγο εμφανίστηκε στο σαλόνι μια κοντή ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο , με ωραίο μικροκαμωμένο κορμί και ωραίο(όπως είδα μετά 1,5άρι στητό βυζί) , έχει και τέσσερα τατού , χαμηλά στο πόδι κάτι γράμματα , ένα μεγάλο στον δεξί δελτοειδή , ένα ακόμα μεγαλύτερο περίγραμμα αστεριού αριστερά χαμηλά στην μέση και τέλος κάτι σβησμένα τραπουλόχαρτα δεξιά χαμηλά στο στομάχι. Ρώτησα για την Χριστίνα μήπως υπάρχει περίπτωση να δουλεύει στο Διδύμου 27 αλλά μου απάντησε ότι η Χριστίνα τέλος απο το μαγαζί , σταμάτησε ενώ παραπονεμένα μου είπε και τους λόγους....

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο για να δοκιμάσω την Αγάπη το λοιπόν. Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα. Μετά απο λίγο ήρθε στο δεμάτι ο φορώντας μόνο το μαύρο εσώρουχο της και χωρίς το σουτιέν που φορούσε στο σαλονάρισμα. Φανερά αμήχανη που όπως κατάλαβα στην πορεία οφείλεται στο ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί. Έγλυψα για λίγο τα πολύ στητά ωραία βυζάκια της και ανταλλάξαμε αρκετά γλωσσόφιλα πριν ξαπλώσω στο κρεβάτι. Ξάπλωσα , ήρθε και γονάτισε δίπλα απο το κορμί μου στο ύψος της μέσης. Κανένα απολύτως προκαταρκτικό. Πήρε κατευθείαν τον πούτσο μου στο στόμα της , πίπα καλή αν και δεν της το είχα έτσι όπως την είδα , χάρηκα που διαψεύστηκα , την έπιασα απο τον αστράγαλο και την έφερα σε θέση 69 . Ξεκίνησα να την γλύφω και της άρεσε πολύ , συνεχίσαμε για ώρα έτσι ενώ για να παρατείνω την διαμονή μου στο δωμάτιο την γύρισα ανάσκελα και συνέχισα να την γλύφω μόνο εγώ , της άρεσε , δάγκωνε τα χείλη της ανάστηνε και έτριβε τα βυζάκια της .

Με το χέρι της έψαχνε το προφυλακτικό και μου έδειχνε ότι θέλει να την γαμίσω , το έπιασα και το φόρεσα μόνος μου , μπήκα μέσα στο μουνάκ της , είναι αρκετά στεγνή , την γαμούσα με αργό ρυθμό με βαθιές διεισδύσεις ενώ ταυτόχρονα φιλιόμασταν με πάθος , συνεχίσαμε έτσι για αρκετή ώρα, αλλαγή στάσης αρχικά στα τέσσερα με καλό στήσιμο απο μέρους της ενώ στην συνέχεια την έκανα ένα με το κρεβάτι και μπαινόβγαινα στο μουνάκι της σε γρήγορους ρυθμούς μέχρι που έχυσα .

Σηκώθηκα πλύθηκα , αυτή φόρεσε το εσώρουχο της , με κοίταξε στα μάτια έσκασε ένα χαμόγελο και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα ένα τέταρτο , η Αγάπη διαθέτει ωραίο πετίτ κορμάκι(έχει βέβαια αρκετά κόκκινα σημάδια στην πλάτη), προκαταρκτικά μηδέν αλλά με αποζημίωσε με την πίπα της , δεν έχει συμμετοχή αλλά είναι δηκτικότατη και της οδηγείς εσύ όπως θέλεις .Γενικά ήταν μια αρκετά καλή κατάθεση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2016
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
190.128
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού