Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι , μικρή βόλτα σε καμιά 15άρια σπιτάκια ίσα ίσα για να περάσει η ώρα για να πάω Καραϊσκάκη να δω την ομάδα. Ανέβηκα τα σκαλιά και η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι δουλεύει Ρωσίδα που δεν βιάζεται στο δωμάτιο και είναι καλή μέσα , κλασσικά πράγματα δηλαδή . Μετά απο λίγο βγήκε στο σαλόνι μία ξανθιά μίλφ με θλιμμένο πρόσωπο αλλά Αναστασία απο Διδύμου 16 , κανονικό σώμα ωραία πόδια 1.5άρι βυζί.

Ευκαιρία για δοκιμή έτσι πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα . Δεν άργησε να έρθει . Με θλιμμένο ύφος ενώ μιλούσε και χαμηλόφωνα τα αρκετά καλά ελληνικά της.
Σηκώθηκα απο το κρεβάτι την πλησίασα και της έβγαλα το μαύρο φορεματάκι της . Την αγκάλιασα και ανταλλάξαμε μερικά πεταχτά φιλιά. Ξάπλωσα στο κρεβάτι , ξάπλωσε απο δίπλα μου , άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο μου και τα πόδια μου. Ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου και με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό(η υπηρεσία δεν ανακοινώσε ελεύθερο στοματικό) , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της σε πολύ αργούς ρυθμούς , πίπα που μου σήκωσε τον πούτσο αλλά όσο ώρα και να με έγλυφε δεν υπήρχε περίπτωση να χύσω.

Πέρασμα προφυλακτικού , τώρα η πίπα της σε πιο γρήγορους ρυθμούς αλλά γενικά μέτρια. Σταμάτησε και με ρώτησε πως θέλω. Της είπα να στηθεί στα τέσσερα , καλό στήσιμο , πριν μπω μέσα της έσκυψα και της έγλυψα το μουνάκι , ξαφνίστηκε λίγο αρχικά αλλά δεν είπε τίποτα , στην συνέχεια μπήκα μέσα της και την πήρα πισωκολλητά. Αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό. Με κοιτούσε κατάματα με θλιμμένο βλέμμα , αντιδράσεις άλλες δεν είχε , ούτε την ανάσα της δεν άκουγες , το μόνο που έκανε μετά απο λίγο ήταν ότι με σφιχταγκάλιασε στην πλάτη και με τραβούσε προς αυτήν , συνεχίσαμε για λίγο ακόμα μέχρι που τελείωσα . Δεν με άφηνε να φύγω και για λίγη ώρα μείναμε αγγελιασμένοι.

Σηκώθηκε , φόρεσε το φορεματάκι της και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω απο δεκάλεπτο . Ωραίο μιλφάκι αλλά μόνο για πολύ χαλαρές καταστάσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2016
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.852
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2016
Άλλη Ναταλί είναι αυτή; Εκεί εργάζεται και μία Ναταλί με βυζάρες και μερικές φορές βγαίνει και με γυαλιά οράσεως.Η Ναταλί απο τα Ιάσωνος 1.Αλλά αυτή έχει βυζάρες.
01 Μαρτίου, 2016
Θλιμμενο βλέμμα και 1,5 βυζι έχει και η Ναταλί που δουλευε πρωινη στης Νανας= Καλ 36 (= η προ 3-4ετιας μασατζου στο Μονης Προδρόμου_) … Λέτε? ...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2