Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 73 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
H Aγάπη είναι καινούρια κοπέλα,Ρωσόφωνη και την δοκίμασα εχθές στην απογευματινή βάρδια, πρώτη μέρα στην δουλεια.
Η Αγάπη είναι νέα στην ηλικία, γύρω στα 25,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους πιασμένα σε αλογοουρά,λεπτή, με στήθος μικρό και στητό,όμορφο κωλαράκι σφιχτό και στενό το οποίο δεν παρέχει στο πρόγραμμα.Πίσω στην δεξιά ωμοπλάτη φέρει μεγάλο τατού,αριστερά στην μέση της ένα μεγαλύτερο τατού ένα αστέρι και στο πόδι της τατού με ιδεογράμματα.
Η κοπέλα εισήλθε στο δωμάτιο κάπως σφιγμένη και με τρακ και φρόντισα να ζεστάνω λίγο την ατμόσφαιρα για να νιώσει καλύτερα.Την αγκάλιασα και άρχισα να την χαιδεύω στο ομορφο της κωλαράκι και στα στήθη να την φιλώ στο λαιμό και στο στόμα.Στα φιλιά μου η κοπέλα ανταποκρίθηκε αν και όχι με τόση θέρμη όσο η Βαλεντίνα. Ξαπλώσαμε στο κρεββάτι και συνεχίσαμε τα προκαταρκτικά.
Κατόπιν η κοπέλα καθάρισε με μωρομάντηλο το πέος και τους όρχεις ήρθε στο πλάι μου και ξεκίνησε να γλύφει τα δίδυμα.Έγλυφε την περιοχή απαλά και αργά με την γλώσσα της και το ίδιο απαλά ρουφούσε.Χαιδέματα στο σφιχτό μουνάκι της δεχόταν όχι όμως δάχτυλο.Η πίπα της ήταν απλά καλή αν και σχετικά ρηχή,υγρή αλλά σίγουρα επιδέχεται πρόσθετης βελτίωσης.
Στην συνέχεια περάσαμε στην στάση του 69 όπου εκεί την απόλαυσα ικανοποιητικά,μιας και η κοπέλα είχε παραδωθεί στις περιποιήσεις μου γλύφωντας το στενό και καθαρό μουνάκι της.Παράλληλα η κοπέλα έλειχε απαλά τους όρχεις μου και ρουφούσε το εργαλείο.
Στην συνέχεια η κοπέλα πέρασε προφυλακτικό και με καβάλησε,άρχισα να την καρφώνω χαιδεύοντας το σφιχτό της κωλαράκι και γλύφωντας τα στήθη της.Στην στάση αυτή εν μέσω αναστεναγμών της κοπέλας ανταλλάξαμε και μερικά φιλάκια.
Στο πισωκολητό η κοπέλα στήθηκε ικανοποιητικά και όσο την πηδούσα θώπευα το καλής υφής κωλαράκι της και της έτριβα την στενή της κωλοτρυπίδα με τον αντίχειρα απαλά.Κατόπιν η κοπέλα ξάπλωσε και την πήρα και λίγο μπρούμητα.
Το σεξ συνεχίστηκε στην ιεραποστολική στάση όπου εκεί συνέχισα να την απολαμβάνω και να την φιλάω.
Για το τέλος έβαλα την κοπέλα να μου γλύφει τους όρχεις και ολοκλήρωσα στην στάση αυτή.
Εν κατακλείδι η Αγάπη είναι η νεαρότερη κοπέλα του οίκου, είναι αποδεκτής εμφάνισης με σφριγηλό σώμα ιδίως στο κωλαράκι, παρέχει υπηρεσίες άνω του μέσου όρου.Ως προς την συμμετοχή θα πρέπει να γίνει σαφώς πιο ενεργή και πιο θερμή αποβάλλοντας το τρακ. Προτείνεται προς δοκιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αγάπη
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, sweeper και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2016
tέσσερα τατού ...έχει και σβησμένα τραπουλόχαρτα χαμηλά δεξια στο στμάχι...την πήρα Κυριακή απόγευμα , καλό κορμί αν και έχει αρκετά κόκκινα σημάδια στην πλάτη...
δεν μιλάει τίποτα από ελληνικά ή αγγλικά , καλά πέρασα αλλά θα πρέπει να λυθεί και να ανεβάσει την συμμετοχή της
29 Φεβρουαρίου, 2016
Ωραίος! Αναμένουμε και την κριτική!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2