Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη απόγευμα . Στοχευμένη καταδρομική για να τσεκάρω τρείς κοπέλες , τις δυο δεν τις πέτυχα έτσι κατέληξα εδώ. Ο τσάτσος (τον συγκεκριμένο τον πάω αρκετά)με ενημέρωσε ότι δουλεύει καινούργια κοπέλα απο Ρωσία(Μολδαβή είναι)και ότι είναι η 5η της μέρα στην δουλειά και ότι μέχρι στιγμής ακούει και διαβάζει(στο ιντερνέτ)ότι είναι πολύ καλή .

Πρόγραμμα κάνει τα πάντα εκτός πρωκτικού , είπε και συνέχισε ότι δεν μιλάει ελληνικά , μόνο λίγες λέξεις αλλά στο δωμάτιο δεν χρειάζονται ...
Βαλεντίνα έλα κορίτσι μου στο σαλόνι , εμφανίστηκε στο σαλόνι ένα καταταλαιπωρημένο απαξιωμένο μιλφ και είπε μία καλησπέρα. Λεπτή , άκωλη , με πεσμένο σακουλιασμένο στήθος με ρόγες απο αυτές που μπαίνουν προς τα μέσα(αυτά τα είδα μετά στο δωμάτιο),έχει και ένα μικρό τατού πεταλούδα στην ωμοπλάτη.

Έχω πάει και με πολύ χειρότερες εμφανισιακά , κανονικά δεν θα την δοκίμαζα τουλάχιστον σήμερα αλλά είπα να περάσω στηριζόμενος στα καλά λόγια του προφέσορα. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο(αυτό που η πόρτα κλείνει μόνο αν βάλεις τον σύρτη) και αφού ο τσάτσος με ενημέρωσε ότι έχει να πάει σε δυο πελάτες πρίν από μένα.

Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα αρκετά , κάποια στιγμή ήρθε στο δωμάτιο είπε γεια , το σώμα της και τα μαλλιά της ήταν βρεγμένα , με ρώτησε αν μιλάω αγγλικά όταν απάντησα καταφατικά χάρηκε , είπε ότι της αρέσει πολύ η καθαριότητα αλλά αυτός εδώ ο οίκος δεν είναι καθαρός , την ρώτησα αν έχει δουλέψει αλλού και απάντησε ότι είναι πρώτη φορά στην Ελλάδα και πριν δούλευε σε άλλη χώρα ως καθαρίστρια.

Την πλησίασα της έβγαλα το μαύρο μισοφόρι που φορούσε και φιληθήκαμε για λίγο , με έσπρωξε να ξαπλώσω , κανένα προκαταρκτικό , το μόνο που έκανε ήταν να με τρίψει λίγο στο στήθος και στα μπούτια , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό (με γεύση κεράσι… ) πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της η πίπα της με πάρα πολύ χέρι και ρηχή τουλάχιστον αρχικά και στο μεγαλύτερό της διάστημα , πέρασμα από αρχίδια έκανε μόνο μετά από προτροπή μου και για πολύ λίγο , στην συνέχεια η πίπα της βελτιώθηκε αρκετά χωρίς πάλι να είναι τίποτα το ιδιαίτερο , τώρα χωρίς χέρια αλλά έσφιγγε πολύ το κεφαλάκι του πούτσου μου με το στόμα της και προσπάθεια να με τελειώσει χωρίς να κάνουμε και σεξ.

Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση με αυτή από πάνω με δική της πρωτοβουλία , έπιασε τον πούτσο μου και τον έβαλε στο μουνάκ της το οποίο έχει κρεμασμένα μουνόχειλα… Αμέσως άρχισε να βογγάει και να ξεφυσάει λες και την έσκιζε κανένας μαύρος με 30 πόντους πούτσα …. Την έπιασα και την φίλησα μπάς και σταματήσει γιατί θα με έπιαναν τα γέλια από το προσποιητό…αλλαγή στάσης στα τέσσερα , πάλι τα ίδια πολλά βογγητά κλπ ενώ και η στάση της δεν ήταν καλή , της ζήτησα να χύσω στο στόμα της , μου είπε να ξαπλώσω , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και με πάρα πολύ βοήθεια του χεριού της έχυσα στο στόμα της , τον πούτσο μου τον κράτησε στο στόμα της για αρκετή ώρα αφού την έχυσα όμως χωρίς να κάνει κάτι , απλά τον κρατούσε στο στόμα της.

Σηκώθηκε τα έφτυσε στον νιπτήρα πλύθηκε πήρε τα πράγμα της στα χέρια και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 12 λεπτά , κανένα απολύτως προκαταρκτικό , πίπα μέτρια και ψεύτικη συμμετοχή , δεν ενθουσιάστηκα καθόλου το αντίθετο θα έλεγα…. Δεν πειράζει φυσικά πάμε γι άλλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2016
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.616
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Φεβρουαρίου, 2016
Tην κοπέλα την ξαναπήρα εχθές απόγευμα και σήμερα πρωί και είναι άψογη.Μάλλον δεν ήταν του γούστου σου.Όπως και να έχει καλά να περνάς και καλές επιλογές να έχεις!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1