Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 130 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Έχοντας ακούσει 2 σχόλια καλά, έχοντας θαυμάσει το στήθος της ακάλυπτο την 1η φορά που την είδα (μετά σαλονάριζε με σουτιέν) την είχα "λοκάρει". Δεν την θυμάμαι από αλλού αλλά η μνήμη μου δεν με βοηθά πια, μπορεί κ να την έχω ξαναπάρει.
Πήγα νωρίς μόλις είχε πιάσει δουλειά, 1ος στο δωμάτιο που ήταν καθαρό με καθαρά σεντόνια αρκετά φροντισμένο. Ηρθε μετά από 7-8 λεπτά, είπε λίγες τυπικές κουβέντες και ξεκίνησε μία εντριβή πέους σαν να του έκανε μασαζ για να ξεπιαστεί (!!!)
Με την επίτευξη στοιχειώδους ανόρθωσης πέρασε καπότα κ ξεκίνησε πίπα στην άκρη που κ που λίγο χέρι, σιγά σιγά έγινε βαθιά αλλά ξενέρωνα εντελώς όταν κάθε 10' τον έβγαζε κάνοντας "ποπ" ... θα έγινε 10-12 φορές οπότε είπα να πάμε σε δράση ιεραποστολικά να απολαύσω τα στήθη της. Η αίσθηση μέσα της χαώδης. Κρέμα πολύ ξεχείλωμα πολύ ... κολύμπι έπεσα. Συμμετοχή καθόλου. Έλεγε που και που ένα "αχ" και τίποτα άλλο. Έβλεπα τον αγώνα να χάνεται οπότε την γύρισα στα 4. Έκατσε σαν τραπεζάκι κ περίμενε. Χειρότερα εκεί η κατάσταση οπότε της τον έδωσα να τον "ξεχειλώσει" χουφτώνοντας κ τα δύο της στήθη για να μην πάω άχυστος.
Έφυγα με παγωμένη διάθεση. Δεν το'χω μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2016
Όνομα κοπέλας
Λώρη
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.727
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Οξαποδω

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού