Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 190 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τετάρτη απόγευμα στις 18.35 . Την Μίρα την είχα ακούσει αλλά όσες φορές τσάρκαρα προς τα εδώ δεν την πετύχαινα. Σήμερα αν και δεν είχα έντονη επιθυμία για κατάθεση έκανα μια μικρή βόλτα και πέρασα και απο εδώ. Μπήκα και περίμενα στο σαλόνι , η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι δουλεύει η Μίρα , στο άκουσμα του ονόματος της το ενδιαφέρον μου τονώθηκε.

Περίμενα λίγο και μετά απο μερικά λεπτά εμφανίστηκε μια μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο πάνω σε κότσο , με κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζί , φορούσε ένα πολύ εφαρμοστό κοντό φόρεμα . Στην συνέχεια αφού πέρασα στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι έχει σκουρόχρωμες θηλές κάτι που μου αρέσει και ωραία ρόγα , έχει ακόμα πίρσινγκ στον αφαλό και δυο τατού , ένα στο δεξί μπράτσο και ένα αριστερά πολύ χαμηλά στο στομάχι.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , μετά απο μερικά λεπτά ήρθε στο δωμάτιο , πολύ αεράτη και γελούσε , την ρώτησα γιατί γελάει και μου απάντησε με ερώτηση , δηλαδή αν με πειράζει , όχι απάντησα εγώ το προτιμώ απο το να είσαι κατσουφιασμένη. Κάθισε στο κρεβάτι και έβγαλε το φορεματάκι της ,απο μέσα δεν φορούσε εσώρουχα. Την πλησίασα της είπα ότι έχει ωραίες ρόγες και τις της έγλυψα , χαμογέλασε , έκανε να σηκωθεί για να ακουμπήσει το φορεματάκι της στον καλόγερο , σηκώθηκα και εγώ , την αγκάλιασα και άρχισα να χουφτώνω τα κωλομέρια της και να ανταλλάσσουμε γλωσσόφιλα. Μετά απο μερικά λεπτά και αφού για ώρα χαϊδεύαμε ο ένας τα γεννητικά όργανα του άλλου με πιάνει απο το χέρι και μου λέει , έλα να σε παρκάρω εδώ ....και μου δείχνει το κρεβάτι .

Ξάπλωσα , ανέβηκε απο πάνω μου , ένα δυο φιλιά στον λαιμό και μετά έγλυψε για αρκετή ώρα μόνο την αριστερή ρόγα μου , κατέβηκε πιο κάτω και έτριβε τα βυζιά της στην κοιλιά μου και στον πούτσο μου , πάλι για αρκετή ώρα μίας και δεν βιαζόταν καθόλου. Κατέβηκε ακόμα πιο κάτω ,παραμέρισε με το χέρι της τον πούτσο μου και άρχισε να γλύφει τα αρχίδια μου , μία στο τόσο τα ρούφαγε κιόλας , στην συνέχεια παρατείνοντας την καύλα μου δεν έβαλε τον πούτσο μου το στόμα της , τον έγλυφε κατά μήκος με την γλώσσα της από όλες τις μεριές...Κάποια στιγμή τον πήρε στο στόμα της , δεν χρησιμοποιούσε καθόλου τα χέρια της , στηριζόταν με αυτά στο στρώμα και μου έγλυφε τον πούτσο ωραία με αυξομειώσεις ρυθμού και φοράς...Την άφησα να με γλύψει αρκετή ώρα ώσπου ένιωσα ότι θα τελειώσω , την σταμάτησα , αυτή ανέβηκε απο πάνω μου και έτριβε το μουνί της στον πούτσο μου όσο προσπαθούσε να πιάσει το προφυλακτικό απο το προσκέφαλο του κρεβατιού , την έπιασα και σαν να έκανα λαβή παλαιστή με μια κίνηση βρέθηκε αυτή ανάσκελα στο κρεβάτι και εγώ απο πάνω της , φιληθήκαμε για λίγο και κατέβηκα ανάμεσα στα πόδια της , ξεκίνησα να την γλύφω , απο ότι κατάλαβα της άρεσε γιατί είχε κλείσει τα μάτια της αναστέναζε και δεν έλεγε να μου πεί να σταματήσω ,απλά το απολάμβανε κάποια στιγμή όμως σταμάτησα εγώ γιατί ήθελα να την γαμίσω .

Σταμάτησα λοιπόν , αυτή αμέσως σηκώθηκε και πήρε το καυλί μου ξανά στο στόμα της για λίγο και μου πέρασε προφυλακτικό. Απο μόνη της στήθηκε στα τέσσερα , καλή στάση σώματος , μπήκα στο μουνάκι της και την γάμαγα πισωκολλητα , έπαιξα και λίγο με την κωλοτρυπίδα της με το δάχτυλο μου αλλά δεν άφηνε να το βάλω πιο μέσα , δοκιμάστηκε και σε ποιο δυνατούς ρυθμούς και πέρασε με άριστα , αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό , πολλά φιλιά ενώ συνέχεια με τράβαγε για να μπω πιο βαθιά μέσα της. Την ρώτησα αν μπορώ να χύσω στο στόμα της(στο σαλόνι ανακοινώθηκε μόνο ακα , όχι άκα τελειωτικό), έγνεψε καταφατικά , βγήκα απο μέσα της , αφαίρεσα το προφυλακτικό , ανέβηκα απο πάνω της και της τον έδωσα στο στόμα , με έγλυψε για λίγο και μου είπε να ξαπλώσω για να το απολαύσω...Ξάπλωσα ανάσκελα , κατέβηκε χαμηλά στα πόδια μου και άρχισε πάλι να ρουφάει τον πούτσο μου χωρίς να χρησιμοποιεί καθόλου χέρι , μετά απο λίγο τέλειωσα στο στοματάκι της ενώ συνέχισε να με γλύφει.

Σηκώθηκε τα έφτυσε στον νιπτήρα , σκουπίστηκε με μωρομάντιλα , ντύθηκε με φίλησε και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα γεμάτα 20 λεπτά , ωραίο μίλφ , δεν βιάζεται , κάνει καλή πίπα ,έχει πολύ καλή διάθεση και συμμετοχή , θα τιμηθεί σίγουρα τουλάχιστον άλλη μια φορά . Να σημειώσω ότι και αυτή όπως και άλλες δύο κοπέλες του οίκου αυτού μεταπήδησαν στο άθλημα προερχόμενες απο τον χώρο τον στριπ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2016
Όνομα κοπέλας
Μίρα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.826
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού