Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Ειρήνη δουλεύει στο πάνω όροφο. Είναι ένα μελαχροινό κοντοπούτανο από την Ουκρανία με γεμάτο σώμα αλλά δεν τη λες ακριβώς χοντρή παρότι τα έχει τα κιλάκια της. Είναι άσπρη στο δέρμα με ωραία βυζάκια και σχετικά καλό κώλο που δεν είναι υπερμεγέθης αλλά ούτε και τέλειος. Με τράβηξε το γλυκό χαμογελό της και κατάλαβα ότι θα έχουμε πολύ καλή χημεία τα δυό μας. Στο πρόσωπο είναι ομορφούλα με καθαρά σλάβικα χαρακτηριστικά, προερχόμενη ίσως από κάποια αγροτική περιοχή της Ουκρανίας και από ηλικία γύρω στα 20-25. Αποφάσισα να εμπιστευτώ το πορνοένστικτο μου και έδωσα το μπλε χαρτονόμισμα.

Το δωμάτιο ήταν αρκετά καθαρό και όπως με διαβεβαίωσε η ευγενική υπηρεσία μόλις είχε αλλάξει σεντόνια. Ευχάριστο αυτό και σχετικά ασυνήθιστο σε σημείο πιά να μη το λαμβάνω υπόψη μου στις εκάστοτε εξορμήσεις μου. Έρχεται η νεαρά και μετά τις πρώτες φιλοφρονήσεις αρχίζουμε τα φιλάκια σε μάγουλα και δειλά στο στόμα χωρίς γλώσσα όμως. Περισσότερο λαιμό, θηλές και μάγουλα φιλούσα παρά στόμα και αυτή επίσης μου έδωσε κάποια ζεστά φιλάκια στο σώμα μου. Η πίπα ξεσκούφωτη, υγρή και αισθησιακή. Ταυτόχρονα καθώς είχε κουλουριαστεί στα πλάγια και με πίπωνε εγώ έπαιζα απαλά με τη κλειτορίδα της που είχε αρκετό λιπαντικό όμως. Πέρασμα προφυλακτικού σε πλήρη στύση και ξεκίνημα και τελείωμα με ιεραποστολικό. Της είχα ανοίξει τελείως τα πόδια και τη πηδούσα αργά, βαθειά και αισθησιακά φιλώντας τη στο στόμα, μάγουλα και λαιμό χωρίς γλώσσα όμως. Η διείσδυση ήταν τέλεια και βαθειά, η δε Ειρήνη είχε τυλίξει τα χέρια της γύρω από το κορμί μου και έβγαζε γλυκά επιφωνήματα και κραυγούλες. Τελείωσα σχετικά πρόωρα αλλά πολύ γλυκά και μείναμε αγκαλιασμένοι για λίγο. Με αποχαιρέτησε και φιλιθήκαμε πάλι στο στόμα μερικές φορές πριν αποχωρήσει. Η κοπέλα βασικά είχε σκοπό να κάτσει κι άλλο μαζί μου επειδή τελείωσα πριν το δεκάλεπτο και αυτό την τιμάει αλλά την αποχαιρέτησα ευγενικά αφού η δουλειά είχε τελειώσει.


Η κοπέλα συμπεριφέρθηκε πολύ καλά και συστήνεται. Ούτε έκανε ακρότητες ούτε συμπεριφέρθηκε ψεύτικα. Στη σχέση απόδοσης τιμής εγώ φταίω που τελείωσα γρήγορα γιαυτό και το 8. Θα προτιμηθεί εάν την ξαναπετύχω ώστε να την απολαύσω περισσότερο. Αξίζει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2016
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, xilnik

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού