Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 50 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Βλέπω ότι και έτερος συναγωνιστής είχε την αυτή εμπειρία, ένας λόγος παραπάνω να μπει προειδοποίηση για να αποφύγουν και άλλοι την ίδια μλκ.

Παρά τη σημαντική παρέλευση χρόνου (2 και χρόνια) όσα γράφει παρακάτω ο J_K είναι ακριβώς λέμε τα ίδια με τα δικά μου, οπότε σχεδόν σίγουρα μιλάμε για την ίδια.

Η κοπέλα όμορφη (ψιλούλα, πιπινάκι, αδύνατη, μακρύ μαύρο μαλλί), δηλώνει εκ Ρουμανίας. Κοιλίτσα επίπεδη και πέτρα. Χώρος αξιοπρεπής για Μετάξι. Γενικώς όλα τα κουτάκια του τσοντοβιβλίου μου τσεκαρισμένα, βουρ και μπαίνω.

Μη τα πολυλογώ: πίπα πολύ βιαστική, ανεβαίνει από πάνου πάλι βιαστικά, μετά με λέει έλα από πίσω, έρχομαι, τη γλιέπω δυσανασχετεί.

Ερωτώ τη νεαρά:

-Πονάς τέκνο μου;
-Ναι, χοντρο πούτσο (και οι γνωστές άλλες μλκς που λέγουν όταν βαριούνται).

Δε γαμείται σκέπτομαι, και αποκρίνομαι: παίξε με μαλακία. Ακολουθεί μαλακία άτεχνη και εκνευριστικά γρήγορη.

30 δεύτερα μετά, με λέγει:

-Πρέπει να φύγω.
-Ωπα, απαντώ φρίττων, εδώ έχουμε μισές δουλειές.
-ΤΕΛΕΙΩΝΕ, δηλώνει η νεαρά.
-Αλ ντου μάι μπεστ λέω γω, στα παπάρια της αυτή, δέκα δεύτερα μετά σηκώνεται, κλείνει και την πόρτα και λέξη δε μας λέει. Πέντε λεπτά μετά την είσοδο του πιπινίου έχω μείνει με την παροιμιώδη ψωλή στο χέρι. Ειρωνία δε της τύχης, είχα πάει βιαστικά Μετάξι ακριβώς γιατι είχα καύλες και δεν ήθελα να τις χαραμίσω σε μανιβέλα.

Βγαίνω από το δωμάτιο του Sheraton Hotel και εξηγώ της τσατσάς ότι εκσπερμάτωση γιοκ. (Εμφανώς προετοιμασμένη αυτή) μου δείχνει ένα ρολόι-ξυπνητήρι από αυτά τα τεράστια που έχουν στα καρτουν του Μπαγκς Μπανι (μα το Θεό) και με λέει δέκα λεπτά ήσουν μέσα, ντούρα λεξ σίνε λεξ και κάτι τέτοια επιπέδου δευτεροετούς νομικής που δεν έχει διαβάσει, αλλά θέλει να πάρει ένα πέντε να περάσει. Πετάγεται κι ένας κατά τα άλλα συμπαθής μετανάστης που περίμενε φίλο του που είχε μπει δωμάτιο και λέγει 'όντως είναι ο κανονισμός, μου συμβαίνει συχνά' - ειλικρινώς αγνωώ τι περίμενε να αποκριθώ στην οξυδερκή του παρατήρηση, μήπως να του δώσω συγχαρητήρια;

Ανεβάζω το φερμουάρ που είχα ξεχάσει στη φούρια μου και αποχωρώ (όσο γίνεται) αξιοπρεπώς ως Λούκυ Λουκ με άγρια στύση.

ΥΓ Η (προσωπική μου) στάση στο θέμα είναι ότι οι κοπελιές παίρνουν ένα πεντάευρω για την κάθε πούτσα, οπότε η ευγενής εκ μέρους μας αντιμετώπιση είναι το μίνιμουμ. Συμπεριφορές όμως αυτού του είδους ΙΜΟ πρέπει να γνωστοποιούνται στην κοινότητα. Το Μετάξι είναι για την πνευματική χαλάρωση ότι η Καρέτα Καρέτα για τους καμμένους οικολόγους και χρήζει προφυλάξεως και αγάπης. Έρωτας

ΥΓ2 Εξ όσων είδα στη πεντάλεπτο παραμονή μου (και με δεδομένο ότι η νεαρά είναι στην αγορά εργασίας άνω των δύο ετών)το συμπαθές κατά τα άλλα πιπίνι επιβιώνει οικονομικώς λόγω της προτίμησης της εκ μέρους της εμιγκρέ κοινότητος. Δε θα μπω σε βάθος στο θέμα γιατί είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά ίσως πάμε πλέον για Μετάξι δύο κατευθύνσεων (νορμάλ και βέρυ φαστ φουντ).

ΥΓ3 Μέχρι τώρα μόνο διάβαζα κριτικές, αλλά μου φαίνεται ότι γουστάρω τη φάση. Θα επανέλθω συντόμως συναγωνιστές χοπφουλι γουιθ βέττερ νιουζ. Γερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Γκαμπριέλα
hellas666
Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
84
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ggg777, Giorgaras Kalamatianos, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2016
Ηξερε τις λεξεις οντως και κανονισμος ο μελαμψος ειλωτας!
DN
Duke Nukem
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1