Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μία παροιμία λέει ότι η καλή μερά απο το πρωί φαίνεται και αν την παραφράσουμε τοιουτοτρόπως και ανάλογα με την περίπτωση μας μπορούμε να πούμε ότι η καλή μέρα για τους μπουρδελιάρηδες απο το σαλόνι φαίνεται. Όπως όμως όλοι ξέρουμε πολλές φορές ο κανόνας δεν επαληθεύεται και ότι πολλές κορασίδες σαλονάρουν καταπληκτικά αλλά μέσα στο δωμάτιο μεταμορφώνονται σε οκνηρά,φυγόπονα κνόδαλα,έπιπλα και φόλες.Στην περίπτωση όμως της Όλγας, της καινούριας κοπέλας απο Μολβαδία που φιλοξενεί το μαγαζί η παροιμία φένεται να επαληθεύεται πλήρως.
Πρόκειται για νεαρή κοπέλα, ολοκαίνουρια,του κουτιού που λέμε,δεν γνωρίζει Ελληνικά αλλά ούτε και Αγγλικά.Λεπτή,με καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,μικρά στήθη, μογγολοειδή χαρακτηριστικά προσώπου,σχιστά μάτια.Το σαλονάρισμα της συνοδεύεται απο θερμούς εναγκαλισμούς,θωπείες,γλυψίματα και φιλιά προς τους υποψήφιους πελάτες.Η τεχνική αυτή προσέλκυσης σε κάποιους αποδίδει σε κάποιους όμως λιγότερο διαχυτικούς όχι.Το μόνο σίγουρο είναι αφ΄ ενός μέν ότι όλοι οι αναμένοντες στο σαλόνι πήραμε ένα δείγμα των υπηρεσιών της κοπέλας και αφετέρου ότι η παράσταση συνεχίζεται με την ίδια θέρμη και μέσα στο δωμάτιο.
Το δωμάτιο στο οποίο μπήκα,ήταν καθαρό,με μεγάλο διπλό κρεββάτι και επιτέλους σωστά θερμαινόμενο μιας και το aircondition δούλευε στο φουλ εν αντιθέση με κάποια άλλα μαγαζιά στα οποία έχουν κρύα δωμάτια και μπορείς να κρυολογήσεις εύκολα.
Η κοπέλα εισήλθε στο δωμάτιο και όπως είπα δεν καταλαβαίνει τίποτα αλλά για να είμαι ακριβοδίκαιος κάποιες λίγες λέξεις της δουλειάς όπως (69,γλύψε,ρούφα,πισοκωλητό κλπ) φαίνεται ότι της τα έχουν διδάξει.Άλλωστε στην δουλειά αυτή δεν χρειάζονται γλώσσες αλλά η συνεννόηση γίνεται στην διεθνή γλώσσα του σώματος.
Αμέσως έπεσε πάνω μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ παράλληλα έτριβε το πέος μου και εγώ ασχολούμουν με το μουνάκι της.'Εβγαλέ το κυλοτάκι της ξάπλωσα και έπεσε επάνω μου με αγκάλιασε και τριβόταν στο σώμα μου ένω φιλιόμασταν.Κατόπιν καθάρισε το πέος μου με μωρομάντηλο και άρχισε το τσιμπούκι το οποίο είχε χρήση χεριού,ήταν ικανοποιητικού βάθους και βελτιώθηκε αφού της απέσυρα τα χέρια της. Η ηδονικότητα ήταν καλή αλλά σίγουρα το τσιμπούκι της επιδέχεται βελτίωσης.Τα αρχίδια κατόπιν προτροπής μου τα έγλυψε αρκετά ικανοποιητικά, στο ρούφηγμα όμως θέλει μία μικρή βελτίωση καθώς το κάνει κάπως επίπονα και έτσι την έβαλα να τα γλύφει.
Στο 69 την έγλυψα αρκετά ικανοποιητικά ενώ και η κοπέλα ανταπέδιδε το γλύψιμο σε πούτσο και αρχίδια.Μάλιστα όταν την έγλυφα και της έβαζα δάχτυλο άρχισε και να βογγάει δυνατά πράγμα το οποίο με ερέθισε ακόμα περίσσοτερο.
Η κοπέλα πέρασε καπότα και ανέβηκε πάνω μου όπου και άρχισα να την καρφώνω δυνατά ενώ έπαιζα και με την κωλοτρυπίδα της η οποία είναι δουλεμένη αλλά δεν παρέχεται στο πρόγραμμα.Στην στάση αυτή ανά διαστήματα φιλιόμασταν.
Στην στάση του πισοκωλητού δεν κάθησα παρά πολύ όχι γιατί η μικρή δεν το είχε,αλλά αντιθέτως γιατί κόντεψα να χύσω και ήθελα να παρατείνω την ευχαρίστηση μου στο maximum.H κοπέλα πήρε το μαξιλάρι το έβαλε απο κάτω της και τούρλωσε το κωλαράκι της ικανοποιητικά.Της το έβαλα και η αίσθηση ήταν καταπληκτική,την κάρφωνα και με τον αντίχειρα δούλευα και την κωλοτρυπίδα της ενώ αυτή αναστέναζε δυνατά.Όταν είδα ότι θα έχυνα αμέσως βγήκα και την έβαλα να στηθεί σε στάση ιεραποστολικού. Μπήκα μέσα της ενώ αυτή με έσφιγγε δυνατά στην αγκαλιά της και άρχισα να την γαμάω δυνατά φιλώντας την ανά διαστήματα ενώ αυτή συνέχιζε να βογγάει δυνατά μάλλον για να την ακούσουν και να καβλώσουν και οι άλλοι που περίμεναν.Κατόπιν της έπαιζα και την κλειτορίδα ενώ την γαμούσα.
Για το μεγάλο φινάλε έβγαλα το προφυλακτικό και όπως ήταν ξαπλωμένη την έβαλα να μου κάνει ορχεολειχία.Το τέλος ήρθε στο στόμα της όπου απέθεσα μία μεγάλη ποσότητα σπέρματος.
Κατόπιν ενώ ντυνόταν μου έκανε κάποια παιχνίδια με την γλώσσα της για να με ξανακαβλώσει και αποχώρησε.
Εν κατακλείδι η Όλγα είναι πάρα πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο και ελπίζω να παραμείνει έτσι και στην συνέχεια και όχι μόνο στην αρχή σαν πρωτάρα.Αν βελτιωθεί σε κάποιες μικρές παραμέτρους που επισήμανα θα είναι άριστη σε υπηρεσίες.Προτείνεται αναμφισβήτητα προς δοκιμή μιας και θα καλύψει σε καποιό βαθμό και τους πιο απαιτητικούς και επειδή οι υπηρεσίες της είναι πολύ αναβαθμισμένες σε σχέση με τον μέσο όρο των προσφερομένων υπηρεσίων. Άλλο ένα θετικό ήταν ότι δεν υπήρξε βιασύνη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Όλγα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, sweeper και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιανουαρίου, 2016
το ιδιο επαθα και γω στο αρχιδογλειψιμο ,τρεις φορες της ειπα σιγα ,παντως το τιμαει το εικοσαρι .
24 Ιανουαρίου, 2016
Και με το παραπάνω φίλε BOSCO.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2