Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 175 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Ντάρια είναι μία 25χρονη κοπέλα όπως την έκοψα με ένα απόλυτα γυναικείο σώμα. Ξανθιά αν θυμάμαι καλά με μπουκλωτό μαλλί σχετικά ψηλή στο 1.70+ και με βυζάρες και κωλάρα. Ελαφρώς πληθωρική, όσο πρέπει όμως και με ένα ζεστό γλυκό πρόσωπο που έχει σκιαστεί κάπως από την παραμονή στους χώρους του αγοραίου έρωτα. Αυτό ακριβώς θα ήθελα να επισημάνω. Παρότι είναι φιλική στο σαλόνι αλλά και σχετικά ζεστή στο δωμάτιο τα κάνει όλα με μέτρο. Από μία άποψη ευτυχώς που συμβαίνει αυτό διαφορετικά θα ήταν άκρως ερωτεύσιμη. Παρόλα αυτά και με βάση την εμφανισή της η είσοδος στο δωμάτιο αποτελεί μονόδρομο.

Έρχεται και εφαρμόζει αμέσως το προφυλακτικό χαιδευοντάς με ταυτόχρονα με τα βελούδινα χέρια της. Μου γλύφει το πουτσοκέφαλο κοιτώντας με παράλληλα στα μάτια με ηδονικό τρόπο και αφήνωντας βογγητά ευχαρίστησης. Μου τον παίζει με το χέρι της τσιμπουκώνοντάς με και ύστερα από ολιγόλεπτη πίπα τη βάζω ιεραποστολικά. Καλή η συμμετοχή της με φιλιά στο λαιμό μου και εγώ αντίστοιχα στο δικό της. Λίγα φιλιά στα μάγουλα επίσης. Για στόμα ούτε λόγος. Το σώμα της και η αύρα της λαχταριστή και έτσι επήλθε και το δικό μου γλυκό τελείωμα στο τέλος. Μόνη παραφωνία ότι με το τελείωμα τραβήχτηκε, σηκώθηκε με χαιρέτησε και έφυγε. Λίγο άκομψα θα έλεγα.


Ήταν μία καλή συνεύρεση στο 10ρικο αλλά πέρα από κει τίποτα δεν έμεινε. Ίσως την ξαναπροτιμήσω για την υπέροχη εμφάνιση και τη σχετικά καλή συμμετοχή που όμως κυμαίνεται σε αυστηρά επαγγελματικά πλαίσια με καλό value for money όμως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2016
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , fouxter

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού