Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
3.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Την Ρενατα την εψαχνα αρκετες μερες, την ειχα δει σε τσαρκα κ μου αρεσε. Μετα απο την κριτικη αξιοτιμου συναγωνιστη ηθελα πολυ να την συναντησω.

Εμφανισημη κοπελα κ εμπειρη απο τα λεγομενα κ απο αυτο που αντικρυζεις, σε προδιαθετει για κατι καλο. Ο τσατσος κατα την παρουσιαση της ανεφερε πως εδω δεν χτυπαμε πορτες, κ η κοπελα δεν βιαζεται στο δωματιο.

Μπαινω λοιπον κ περιμενω το κοριτσι με πολυ καλη διαθεση. Ερχεται, γινονται οι απαραιτητες συστασεις κ βγαζει απο το τσαντακι της ενα μαντηλακι κ καθαριζει πολυ σχολαστικα κ με πολυ πιεση το εργαλειο, λες κ καθαριζε τον νεροχυτη της κουζινας.

Ξεκιναει καποια υποτυπωδη ψευτοπροκατακτικα, κ μετα ξεκιναει την πιπα η οποια δεν με συγκινησε ιδιαιτερα. Οι κινησεις της τελειως μηχανικες κ χωρις κανενα ιχνος αισθησιασμου. Την εγλυψα λιγο σε 69 μπας κ την "ξυπνησω" λιγακι αλλα δεν...

Στο σεξ ανεβηκε πρωτα απο πανω οπου μπηκε πολυ αργα, γιατι πονουσε οπως ειπε, η διαθεση της για ξεπετα ηταν ηδη εμφανης κ αρχισα να ξενερωνω. Το γυριζουμε σε πισωκολητο, οπου με το που μπηκα μεσα της μου λεει οτι δεν εχουμε χρονο. Εκει ξενερωσα τελειως κ της ζητησα να φυγει. Με ρωτησε γιατι κ της απαντησα οτι αλλα λετε στο σαλονι κ αλλα κανετε μεσα στο δωματιο.

Προσπαθησε να δικαιολογηθει, αλλα πλεον ειχα ξενερωσει τοσο που ουτε καν την ακουγα. Ηθελα απλα να φυγω κ να παω διπλα στο στανταρακι (Βαλεντινα), οπου κ περασα σουπερ.

Δεν ημουν δηλ σε ασχημη μερα, αλλα αυτο μου εβγαλε η Ρενατα. Ψυχρη, τυπικη κ βαρετη στο κρεβατι.

Υ.Γ Η βαλεντινα ηταν εκεινη την μερα στο Ελλης 3

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Μέλος
Εγγραφή:
18 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
111
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, Invisible Man, alfreewind και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2016
Ρενάτα, Ρενάτα, καλύτερα
να έτρωγες μια κούτα Σερενάτα.

Γλώσσα
ΠΛ
ΠαΛούκι Λουκ
20 Ιανουαρίου, 2016
19-1 βράδυ είχε ωραία τσατσά, σχετικά μικρή σε ηλικία... Έλειπε η Βίκυ, πάπαλα η παρτουζα κι η Ρενάτα ήθελε κι άλλο χρήμα γιά πρωκτικό... Παρθενόπη μου εσύ... Την έκανα, η Βαλεντίνα ήταν στο υπόγειο του 18...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2