Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 74 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η μίλφ Μίλα από Βέργας 3 παλιότερα.Δεν την ειχα προλάβει στο Βέργας κι έτσι ήρθα εδώ να τη βρω.Δεν ξέρω, ίσως να είναι ιδέα μου, αλλά στο Βέργας τη μια και μοναδική φορά την είχα δει μου είχε φανεί πιο όμορφη.Τώρα μου φάνηκε λίγο σαν πλύστρα.

Γενικώς η κοπέλα είναι φιλότιμη και δεκτική σε ότι της ζητήσεις και προσπαθεί να σε κάνει να περάσεις καλά.Έχει όμορφο πρόσωπο αλλά το σώμα της έχει μπαταλέψει λίγο ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς με ραγάδες και χαλάρωση.Δεν ξέρω αν είναι λόγω παιδιού αλλά μου κάνει για πολύ νέα ακόμα για τέτοιο μπατάλεμα.Το δωμάτιο καθαρό και εξοπλισμένο όχι σαν κάτι σταύλους που έχω δει στο Μετάξι.Μέτριου επιπέδου Φυλής θα έλεγα.

Το μόνο φάουλ, τραγικό όμως!!!!ΘυμόςΘυμόςΘυμός, είναι ότι όταν πήγα να γλείψω μουνάκι μου ήρθε μια μπόχα άλλο πράγμα.Δεν ξέρω αν είχε τπτ μύκητες ή απλά απλυσιά αλλά αυτό είναι απαράδεκτο!!!

Τσατσά δεν εμφανίστηκε γι' αυτό και το 1.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μίλα
A
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, jon smith, filos78

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 17 Ιανουαρίου, 2016) 16 Ιανουαρίου, 2016
Η ευτραφής ασπρομάλλα Ρωσόφωνη τσατσά (μάλλον αυτήν πέτυχες) γενικά είναι χαλαρή με το χρόνο,προτιμάει να ασχολείται με το κινητό της!Όσο για την μπόχα που λες,δεν μου ήρθε τέτοια μυρωδιά.Κατά τα άλλα,όπως τα λες,ευχάριστη ιερόδουλη,θέλει να περάσεις καλά!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1