Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 183 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επειτα απο kinky καταστασεις με την δικιά μου, ήθελα...κι αλλο. Περασα απο Βεργας, ειδα τα διαφορα κοριτσια χωρις να μου προκαλέσει κάποιο το ενδιαφερον και πηγα στον συγκεκριμένο οικο λόγω κριτικών.
Μου παρουσιάστηκαν η Κριστυ και η Χριστινα. Μονοδρομος η επιλογή της Χριστίνας όπως τις ειδα.
Την περιμενα 10 λεπτα στο ευρυχωρο δωμάτιο παρότι μονο στον οικο... Χαμογελάστή. νέα, και φρέσκια!
Δηλωσε Ρωσιδα, χωρις να μιλαει περα απο τα πολυ πολυ βασικά ουτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά.
Αρχισα να την φιλαω στο στηθος το ποίο ειναι 2αρι και πολυ σφιχτο με πανεμορφες θηλές! Αυτο μ εφτιαξε αμεσα καθως και το πρωτο χούφτωμα στο πολύ σκληρό, σφιχτό κωλί της. Ομοιως σφιχτά ήταν και τα μπουτια της τα οποία ήταν Η καυλα!
Ξεκίνησε με φιλιά και χάδια στο στήθος μου και μετα από λιγο κατευθύνθηκε αναμεσα στα πόδια μου όπου έκανε μια καλή - απλως καλή πίπα με καλή περιποίηση όλης της περιοχής!
Μετά μου φόρεσε το προφυλακτικό το οποίο σημειωτέον το έλεγξε πανω απο 5 φορές κατα την διαρκεια της συνευρεσης μας, και α΄νοιξε τα υπέροχα σφιχτα ποδια της! Εναλλαγή πολλών στάσεων, με πολλά "no speak" οταν προσπαθησα να της πω διαφορα... Δεκτική σ ολα παντως. Μετά από 15-20 λεπτα και αφου δεν μπορουσα να τελειώσω, της τον εδωσα ξανα στο στομα, όπου ομως η τεχνική της δεν με βοηθησε να τελειωσω. Ετσι τον επαιξα ενω μου εγλυφε με πολυ ωραιο τροπο τις μπαλες και κατεθεσα.
Συμπερασματικά: καλό κορμί, πολυ σφιχτα πόδια και υπεροχα οπισθια και ομορφο καλοσχηματισμένο στηθος. Πρόσωπο, μετριο αλλα δεν σε χαλάει. Καθαρη και δεκτική με καποια επαγγελματική συγκράτηση ομως.. Το τιμαει παντως το θεμα και μετά απο 25 λεπτα συνευρεσης μπορω ν απω οτι ηταν και VFM... Λιγο απειρη και πρωτάρα θα την χαρακτηριζα. Ειναι πιτσιρικα παντως!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
470
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού