Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ήμουν 1ος πελάτης, ώρα 18:00 χθες. Αναχωρώ σήμερα το βράδυ για περίπου 3μήνες δια ''τας ευρώπας'', οπότε το last-fucking του χρόνου ήταν πολύ-πολύ πετυχημένο κι άκρως απολαυστικό!!
Με το κορίτσι έχω βρεθεί πολλές φορές εδώ, στο άθλιο αυτό χαμαιτυπείο. Αλλά τι να περιμένει κάποιος με το 10Ε?? Άλλο τεράστιο μειονέκτημαΛύπη η αθρόα προσέλευση βρωμοανθρώπων πελατών. Μαυροασιατών, γυφτοαλβανοαφρικάνων αλλά και ελληνοευρωπαίων.. Διεθνιστής είμαι, αλλά οι βρώμικοι άνθρωποι είναι μόνο για τα σκουπίδια που έχουν και το άρωμά τους.
Την ευγενική και εύχαρη τσατσα δεν την είχα ξανασυναντήσει σε προηγούμενες επισκέψεις μου. Πλήρωσα το 10άρικο και μπήκα δωμάτιο. Το καυλομινιόν κοριτσάκι ήρθε και μ'αγκάλιασε όρθιος που ήμουν. Φιλιά και χάδια εκατέρωθεν, κάποια γλωσσόφιλα κι ανέλαβα δράση. Το πεντακάθαρο και μοσχομυριστό μουνάκι με καλούσε σε ρουφηγμα. Υστερα απο 5' γλειφομούνι τα αρωματικά καυλόζουμα 'έγιναν χείμαρρος.Το ανεβοκατέβασμα της λεκάνης καθώς τα καυλοβογκητά και οι κοφτές ανάσες του κοριτσιού με καλούσαν να χωθώ μέσα της. Σηκώθηκα και μου έγλειψε ελαφρά το καυλί. Πέρασε καπότα και με πίπωσε για κάνα 2λεπτο. Το επόμενο 10λεπτό ακολούθησε άγριο οργιώδες ξεμούνιασμα. Πολλές στάσεις, πόδια στον ώμο, ιεραποστολικό, πλαγιαστό, όρθιο κ.α. Οι βαθιές διεισδύσεις μου κάβλωναν περισσότερο τη ρόδικα που με παρότρυνε με ''ναι & γες'' κι άλλα επιφωνήματα καβλας. Πόσο να αντέξει κανείς χωμένος βαθιά μεσα σε τέτοιο καφτό μουνάκι?? Έχυσα ουρλιάζωντας και το κορίτσι με ρουφαγε ακόμα, συσπώντας μυς του μουνιού του. Πάνω από 15' στο δωμάτιο και η τσατσά δεν χτύπησε.

Καλή χρονιά σε όλους κι ακόμα καλύτερα γαμήσια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2015
Όνομα κοπέλας
Ροδίκα
Υπηρεσίες
T
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 T.D.7, NikitasI, Φανούρης Τζούρας και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2015
Έχεις βρεθεί πολλές φορές με την Ροδίκα,και το κάνεις ακόμα με προφυλακτικό??...Είσαι τεράστιος!!...xexexe!!...
A
ANAMA
30 Δεκεμβρίου, 2015
Στις 28 του μηνα πηγα στον συγκεκριμενο οικο κατα τις 10 και 30 το βραδυ ρωταω τη τσατσα για τη ροδικα και μου λεει εχει φυγει απο δω . της λεω δε θα ξαναρθει? και μου απανταει οχι.
31 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

28 του μηνα εγω περασα απο εκει και δουλευε κανονικα και ειχε φουλ δωματια. Λιγο πριν τις 10 το βραδυ νομιζω. Τσατσα η χοντρουλα Ελληνιδα. Ιασ19 επανω. Καποιο λαθος κανεις... 29 ηταν μαζι με μια αλλη κοπελα καινουρια, αλλα εγω πηρα την Ροδικα που ηταν συναχωμενη και δεν μπορουσε να αποδωσει.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3