Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά την δουλειά πήγα καρφωτός για Μεταξουργείο απλά να χύσω με ότι θα έβρισκα μπροστά μου, χωρίς να ψάχνω για υπηρεσίες και ρομαντισμούς.
Η Κατερίνα είναι Ρωσίδα και την έβλεπα συχνά στο Βέργας 3 χωρίς να αποφασίσω να δώσω ποτέ το 20ρικο. Εδώ που τα λέμε και το δεκαρικο δεν έπρεπε να δώσω, αλλά όπως είπα ήθελα μόνο να χύσω.
Ήμουν ο πρώτος της πελάτης γιατί μόλις είχε πιάσει. Από εμφάνιση είναι ψηλή, μελαχρινή με μεγάλα χείλη, γύρω στα 35, μεγάλο τατουάζ στην πλάτη, μεγάλα σιλικονάτα βυζιά καλής κατασκευής και χαμηλοκώλα σε απλό πρόγραμμα.
Μόλις μπήκε στο δωμάτιο πήγα να την χουφτώσω στα όρθια, αλλά μου το έκοψε και μου είπε να ξαπλώσω. Άρχισε να μου λέει το πόσο βαρέθηκε να κάνει αυτή την δουλειά και εγώ ήδη να κλαίω το δεκάρικο. Χωρίς κανένα προκαταρκτικό, μου πέρασε το προφυλακτικό και ξεκίνησε μια γρήγορη πίπα που με πονούσε παρά με καύλωνε. Σταμάτησε την πίπα και με ρώτησε πως θέλω και πήρε ένα βαριεστημένο ύφος ανεβαίνοντας από πάνω μου. Έβαλε τα πόδια μπροστά για να μην έχω καμία πρόσβαση και ανεβοκατέβαινε χωρίς να νιώθω πολλά. Μόλις κουράστηκε, σταμάτησε και της είπα να ξαπλώσει να έρθω από πάνω της. Σε αυτή την στάση την γαμούσα χαλαρά και έγλυφα τα βυζιά της χωρίς κανένα πρόβλημα και φάνηκε να της αρέσει. Το γλυψιμο στα βυζιά της ήταν και το μόνο που άξιζε και ευχαριστήθηκα. Έκανα προσπάθεια να την φιλήσω στο πρόσωπο, αλλά με απέτρεψε λέγοντας ότι είναι βαμμένη και θα χαλάσει το μακιγιάζ. Στο τέλος την έβαλα στα τέσσερα και την γαμαγα για κάνα πεντάλεπτο σε γρήγορους ρυθμούς μέχρι να χύσω, ενώ έδειξε να το γουστάρει κάπως το σφυροκόπημα.
Δεν πέρασα καλά, αλλά η δουλειά έγινε και τουλάχιστον δεν έδειξε σημάδια βιασύνης Γερο-μύστης
Χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους Ναι!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
E
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ζορό_2, TOMMY DEVITO

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού