Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σήμερα, μετά από καιρό, σκέφτηκα να στρωθώ να να γράψω κι εγώ μια κριτική, όπως τόσοι άλλοι συναγωνιστές, που με τον κόπο τους, τις ευεργετικές ενημερώσεις και τις πληροφορίες που διοχετεύουν σ’ αυτή την ιστοθέση, έχουν ανοίξει το δρόμο για τις μεγαλύτερες απολαύσεις μου, με λιγότερο μόχθο και οικονομικό ρίσκο. Η σημερινή, πρωϊνή μου δραστηριότητά στον χώρο της επαγγελματικής πορνικής ακολασίας επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα ηδονής, μέσα σε μια αξιομνημόνευτη ηλεκτρισμένη καλτ ατμόσφαιρα.

Μολονότι ο στόχος αυτών των ημερών ήταν η Σιμόνα στο νυχτερινό Μεταξουργείο, τιμώντας προσωπική πρόταση θεσμικού φίλου και συναγωνιστή, οι αφόρητες πρωϊνές κάβλες με οδήγησαν απ’ ευθείας στο τσιμπουκο-δρομείο της Διδύμου, με προφανή για εμέ στόχο το σκληρό σεξ και τσιμπούκωμα της καλοκάγαθης Καρολίνας σε διάφορες πικάντικες στάσεις. Απουσία της αναφερόμενης, κατηφόρισα προς τον οίκο της Διδύμου 27.

Στο σαλόνι με υποδέχθηκε η χαμηλών τόνων μεταμίλφ Υπηρεσία με τα γλυκά μεγάλα μάτια και τον συγκρατημένο ευγενικό τρόπο. Μου παρουσίασε την ρωσίδα Βίκυ, η οποία προσέφερε πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, βαθύ λαρυγγωτό και ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ. Η Βίκυ είναι λίγο πάνω από σαράντα χρόνων, χαμηλού αναστήματος με κοντά καρρέ καστανά μαλλιά, πολύ μέτριο πρόσωπο και συμπαθητικό σώμα. Μετά την αποχώρηση από το σαλόνι της Βίκης, η γλυκιά Υπηρεσία προσφέρθηκε, αν περνούσα, να μας συνοδέψει στο δωμάτιο και να παραμείνει εκεί, συμβάλλοντας στις προσωπικές μου πλέον Υπηρεσίες. Το γεγονός συμμετοχής της χαμηλών τόνων μεταμίλφ Υπηρεσίας με κάβλωσε ιδιαίτερα, αλλά σκεφτόμενος το συνολικό οικονομικό κόστος του εγχειρήματος αυτού, μου δημιουργήθηκε ένα αίσθημα ψυχικής «πτώσης», ωσάν να σκέφτηκα τον λογαριασμό της ΔΕΗ ένα πράμα! Το ηθικό μου αναπτερώθηκε ξανά και μάλιστα ακόμη περισσότερο όταν πρότεινα στην Υπηρεσία να περάσω μόνο μαζί της. Ευπρόσδεκτη μεν, προειδοποιητική δε, με ενημέρωσε ευγενικά ότι προβαίνει σε πεοθηλασμό με χρήση προφυλακτικού μόνον, καθότι και όντας μανούλα, με παιδί (sic). Ανάμικτα συναισθήματα κατέκλυσαν το θυμικό μου, προκαλώντας άνοδο και πτώση του πεο-διεγερτικού ηθικού, εξαιτίας αφενός του γεγονότος κατά το οποίο ήταν γλυκιά μανούλα και αφετέρου, φευ, του προφυλακτικού πεοθηλασμού. Κρίμα, διότι αποφάσισα να μην πάρω την κυρία της Υπηρεσίας, αλλά μόνο τη Βίκυ, σκεφτόμενος ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο ο οίκος θα έμενε αφύλακτος, απασχολώντας και τις δύο ενοίκους του στα ενδότερα δωμάτια (χε χε).

Τα μέχρι εκείνη τη στιγμή τεκταινόμενα, με είχαν στρέψει σε ένα σκεπτικό ροπής για καλτ καταστάσεις. Πρώτη φορά μου συνέβη... Μπαίνοντας στο δωμάτιο παρατήρησα ότι το χώρο εκείνο εστόλιζε ένα μικρό καναπεδάκι, πάνω στο οποίο κοίτονταν ακίνητο ένα μεγάλο λούτρινο σκυλάκι, με προκλητική μαύρη μουσούδα! Αφού γδύθηκα και ετοιμάστηκα, πήρα το σκυλάκι από τον καναπέ μαζί μου και ξάπλωσα στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια. Το σκυλάκι, αντί να καθίσει φρόνιμα στην άκρη, ξάπλωσε δίπλα μου, περικλείοντας το ανορθωμένο εργαλείο μου ανάμεσα στο κεφάλι του και το μπροστινό δεξί του πόδι.

Φαντάζεστε βέβαια την έκπληξη της πόρνης όταν άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο δωμάτιο. Αρχικώς κατάπιε τη γλώσσα της μη έχοντας τι να πει, γρήγορα όμως λύθηκε η γλώσσα της όταν της είπα ότι το σκυλάκι ξεκίνησε το τσιμπούκι πριν έρθει εκείνη. «Ωωωω έχω και ανταγωνιστή τώρα... εγώ θα πάρω καλύτερο τσιμπούκι από αυτήν... θα κάνουμε παρτούζα...» και άλλα πολλά πικάντικα ακούστηκαν από αφότερες πλευρές των αντισυμβαλλομένων. Πραγματικά, το λούτρινο σκυλάκι συμμετείχε σε όλες τις φάσεις της συνεύρεσης. Αρχικά, η Βίκυ το έτριψε πάνω και ύστερα το κόλλησε με την μουσούδα του δίπλα στο ευφραινόμενο από το εξαιρετικό τσιμπούκι της Βίκης πέος. Ήταν τσιμπούκι αργό, απαλό, αισθησιακό και ολοκληρωτικά βαθύ. Ακούραστο. Τα μπαλάκια δεν έμειναν παραπονεμένα. Όταν η στάση άλλαξε και τα κωλομέρια ήρθαν προς την πλευρά μου, η μουσούδα του σκυλιού τρίβονταν πάνω στο μουνί της Βίκης, με λίγη δική μου βοήθεια.

Η Βίκυ έχει πολύ καλό για την ηλικία της στήθος, μέτριο σε μέγεθος, σφιχτό, με αξιομνημόνευτες επιμήκεις ρώγες, τις οποίες δεν παρέλειψα να τιμήσω, πιπιλώντας και γλείφοντας.

Το στήσιμό της στα τέσσερα ήταν καθώσπρέπει, δεκτικό και ανθεκτικό. Η αίσθηση της γενετήσιας κοιλότητας ήταν σφιχτή, απαλή και γλυστερή. Και αυτό το σκυλάκι δεν ησύχαζε, προσφύοντας στους όρχεις μου από κάτω και στο στενάζον μουνί της παρτενέρ μου.

Τελικά, έβγαλα το προφυλακτικό και τοποθέτησα τη Βίκυ μπροστά μου. Την τσιμπούκωσα άγρια, μένοντας έκπληκτος από την εξαιρετικά βελούδινης αίσθησης του στόματός της, χωρίς τα δόντια της να ακουμπήσουν στο παραμικρό. Ο πούτσος μου μπαινόβγαινε με ευκολία μέχρι τον οισοφάγο της και κανένα εμπόδιο δεν δημιουργήθηκε. Τελείωσα βαθιά μέσα στο λαιμό της, ενώ εκείνη τον κράτησε μέσα στη στοματική της κοιλότητα μέχρι να στάξει και η τελευταία σταγόνα. Έφυγε ευχαριστώντας με, χωρίς να φτύσει στο νιπτήρα.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
2.708
Πόντοι:
1.873
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, mallias20, Μάκης Τσατσαρίδης και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2015
μήπως κατά την παραμονή σου στο δωμάτιο άκουγες τίποτε περίεργους ήχους από τα υπόγεια,τιποτε σουρσίματα, τίποτε δικοπτόμενες φωνές ? μήπως αισθάνθηκες καποιες ριπές κρύου αέρα να έρχωνται η κατι σαν βελάσματα κατσίκας ? Το σκυλάκι ,κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι μερος τελετουργίας, μάλλον διαβάσματα κανουν εκει, για να φυγουν οι οντότητες που κατοικουν στο υπερώο και τα υπόγεια του σπιτιού. Δυστυχως, στην Αγγλία αυτό θα ηταν τουριστικη αττραξιόν, αλλά στην Ψωροκώσταινα των "πριγκηπικών οικων" τύπου Παζαίτμπουργκ Καραβλαχίας και Περιστερτσιπρουά ντε Βοτανίκ ,τι να αναμένωμεν ? Σκατα και απόσκατα ...Προσκύνημα
(Updated: 06 Ιανουαρίου, 2016) 04 Ιανουαρίου, 2016
[...] Η Βίκυ είναι λίγο πάνω από σαράντα χρόνων, χαμηλού αναστήματος με κοντά καρρέ καστανά μαλλιά, πολύ μέτριο πρόσωπο και συμπαθητικό σώμα [...]

φίλε pipinoskistis, μην γίνεσαι ρεβιζιονιστής. Μείνε πιστός στις αρχές σου, δηλ. πιπινο-σκίστης. Ναι!

Πάντως, έχει πλάκα η φάση όπως την περιγράφεις. Ξεφεύγει από τις τυπικές κριτικές. Καλή χρονιά! Ματάκι
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
09 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προσπαθώ φίλε μου, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω ξεφύγει. Παρατηρώ στον εαυτό μου μια ιδιαίτερη έλξη για ώριμες κυρίες!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3