Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Το κωλογαμήσι ήταν, είναι και θα είναι το κύριο μέλημα όποτε επιθυμώ να ξεφτυλίσω μια πόρνη και, δη, μια Ελλεηνίδα. Η Χριστίνα, λοιπόν, είναι μια κατά το ήμισυ Ελλεηνίδα πόρνη. Οπότε το κωλοξέσκισμα ήταν αναπόφευκτο και επιβεβλημένο. Την εν λόγω πουτάνα την είχα στα υπόψιν για καιρό και μετά από τον εκθειασμό που άκουσα για τις αρετές της από την κυρία Βίκυ, την τσατσά με τη νόσο του Πάρκινσον, ενέδωσα στον πειρασμό και απέδωσα το κυανόχρωμο παράβολο της πρωκτικής ηδονής.

Η Χριστίνα, φαινομενικά, είναι ένα πλάσμα υποτακτικής ψυχολογίας που μου δίνει την αίσθηση ότι κάποτε ήταν χρήστης οπιούχων κι άλλων διαβολούχων, χωρίς να είμαι βέβαιος. Από τη συμπεριφορά της διέκρινα μια ελαφρά ανωμαλία και πνευματική αδυναμία. Στο βλέμμα της φάνηκε ότι έλκεται από σεξουαλικά διεστραμμένους ανθρώπους μέτριας προς άσχημης εμφάνισης και όχι από εύρωστους, ευειδείς και ηλικιακά νέους.

Καθώς ήμουν σεξουαλικά φορτισμένος εκμεταλλεύτηκα το γεγονός ότι είχε δωμάτιο πριν από εμένα και πυρφορίασα το πέος μου χύνοντας τον πολύτιμο χυμό μου στο νυπτήρα του δωματίου. Έτσι, θα απέφευγα μια πρόωρη εκσπερμάτιση και λήξη της συνουσίας. Όσο αυνανιζόμουν, κρυφάκουγα τα ψευτοβογγητά της από τον τοίχο του δωματίου, τα οποία ενίσχυαν παράδοξα τον αυτοηδονισμό μου.

Εν συνεχεία, άκουσα τον ήχο των τακουνιών να πλησιάζει, με το πορνίδιο να εισέρχεται στην κάμαρα. Συστάσεις, γδύσιμο, χειρολαβή στο πέος μου και γλύψιμο της αριστερής μου θύλης, σε συνδιασμό με ψευτομυκηθμούς. Αναλαμβάνω πρωτοβουλία να την πιάσω άγρια από το μαλλί και να αρχίσω το ρεκτιφιέ, αλλά έπρεπε να προσέχω τα ''εξτένσιον'' από το εξίσου ψεύτικο τριχωτό της κεφαλής της. Έπειτα από επιφανειακά φιλιά στο στόμα και λίγο άφιλτρο στοματικό, ξάπλωσε και έβγαλε τα παπούτσια της με εμένα να αντικρύζω τα υπέροχα και καλοσχηματισμένα πέλματά της, χωρίς όμως να εκδηλώσω φανερά ποδολαγνική επιθυμία για λειχία.

Όμως, της έγλυψα μετά μανίας το καθαρό της αιδοίο, όπως φυσικά και τη δουλεμένη πρωκτική οπή της. Ήθελα αρκετά λεπτά για να κορέσω τις αιδιολειχικές μου τάσεις, οπότε μου πετάει τη σπόντα ότι ''περιμένει κι άλλοθ πελάτηθ''. Την αγνόησα και συνέχισα με αυτή να μου λέει ότι ''κάβλωθε το μουνάκι τηθ και θέλει το καυλί μου μέθα τηθ''. Της λέω ότι θα παραμείνει καβλωμένο για τον επόμενο κι ότι θα της πάρω τον κώλο στην κυνική στάση για να χύσω γρηγορότερα και να φύγει.Η τιμωρία της, λοιπόν, ήταν αναπόφευκτη.

Χρήση λιπαντικής γέλης και εύκολη είσοδος σ' ένα δουλεμένο, αλλά όχι ξεχειλωμένο κώλο. Η τριβή ήταν ικανοποιητική και οι πιστονιές γρήγορες. Την έσκιζα και της φώναζα να τρίψει το μουνάκι της, αφού, δήθεν, κάβλωσε. Έτριψε λίγο την κλειτορίδα της και σταμάτησε. Την ανάγκασα να συνεχίσει και τα βογγητά της έγιναν κάπως πιο αληθοφανή με το πέρασμα της ώρας. Έπειτα από ένα γεμάτο δεκάλεπτο στην πρωκτοπή της, κατέθεσα ευχάριστα μέσα στο κωλάντερό της αρκετό σπέρμα. Η Χριθτίνα έβαλε το στρίνγκ και τα τακούνια της και αποχώρησε γρήγορα. Ως επιστέγασμα της τιμωρίας της, αλλά και της παραπλανητικής, νευρικά πληγμένης, πορνοβοσκού, άδειασα το προφυλακτικό στο σκέπασμα του κρεβατιού και το άφησα πάνω.

Θα ξαναπεράσω όταν με καταβάλλουν τάσεις τιμωρίας και εκδίκησης των βρωμερών Ελλεηνίδων που καταδυναστεύουν τους άνδρες. Δεν πρόκειτε να χαλάσω ευρώ για δώρα και εξόδους για να γαμήσω ένα μπάζο και μισό, μια σάπια και σκατόψυχη Ελλεηνίδα. Γι αυτό θα προτιμήσω την κατά το ήμισυ Ελλεηνίδα Χριθτίνα, που παρόλη την ψευτιά της και την ψευδή της ομιλία, επιτελεί ειλικρινά το πορνικό λειτούργημα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2015
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tralalajos, noctilucent1, blindedbyfear και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2015
γλαφυρη περιγραφη.
26 Δεκεμβρίου, 2015
Εισαι θεος δακρυσα "άδειασα το προφυλακτικό στο σκέπασμα του κρεβατιού και το άφησα πάνω." ... η κριτικη σου ειναι εργο τεχνης !!!
26 Δεκεμβρίου, 2015
Να σε δει και ο ψυχίατρος γιατι ειςαι σε επικίνδυνη φάση. Μαλακία
27 Δεκεμβρίου, 2015
H faντασία σου οργιάζει
T
TEGE
10 Ιανουαρίου, 2016
polax> Να σε δει και ο ψυχίατρος γιατι ειςαι σε επικίνδυνη φάση. Jerking.

+1

Λέει ότι η κοπέλα "επιτελεί ειλικρινά το πορνικό λειτούργημα", παρ'όλα αυτά έκανε την αψυχολόγητη μαλακία με το προφυλακτικό!

Λυπάμαι αυτόν και τους τιμητές του!
(Και ντρέπομαι για λογαριασμό τους)
30 Μαΐου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τύπε, ερμήνευσα τη χρήση του ελεύθερου τελειωτικού όπως με βόλευε... Γερο-μύστης
J
Junis
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6