Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 27 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Απογευματινή επίσκεψη στην περιοχή, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της Αλεξίας στα σπιτάκια της περιοχής. Η βασίλισσα (μέχρι πρότεινος) της Μίνωος, με τις ουρές κόσμου να περιμένουν στο σαλονάκι και τα δωμάτια, αφού χάθηκε για λίγες ημέρες, επέστρεψε, όχι ανανεωμένη όπως θα περίμενε κανείς, αλλά μάλλον κάτι έχασε στην μετακόμιση από το Νο3.

Η κοπέλα μου αυτοπαρουσιάστηκε φορώντας τα κανονικά της ρούχα (μπλουζάκι και τζην), μια και η τσατσά ήταν μάλλον σε κανένα άλλο σπίτι να πίνει καφέ. Την πλήρωσα και μπήκα στο δωμάτιο. Μετά από λίγα λεπτά ήρθε, και με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα, όπως κάνει πάντα και σε όλους. Μόλις ένιωσε το όργανο ανάμεσα στα πόδια της, έβαλε προφυλακτικό και ξεκίνησε την πίπα ρουφώντας μόνο το κεφάλι και μικρό μέρος του κορμού. Ούτε ακάποτο όπως παλιά, ούτε @@, ούτε χώσιμο μέχρι βάθους.

Σταμάτησε και αποφάσισε ότι θα το κάνουμε ιεραποστολικά, γιατί ήθελε "να την σκίσω". Έκραζε ψεύτικα, και είχα κάτσει σαν το πουλάκι που περιμένει το φαγητό του στην φωλιά. Της ζήτησα να γυρίσουμε σε πισωκολλητό, όπου κα πάλι συνέχισε τις ψευτοκραυγές, σαν να έπαιζε κασσέτα. Η ολοκλήρωση ήρθε σε αυτή την στάση. Άρπαξε τα εσώρουχα της και σε χρόνο dt εξαφανίστηκε από το δωμάτιο.

Προσωπικά, δεν μου θύμιζε τίποτα από την παλιά καλή Αλεξία που ήξερα από το Νο4 και Νο3. Ίσως ήταν η μέρα της, αλλά σίγουρα δεν είχε τον ενθουσιασμό που είχε παλιότερα.

Πιθανόν θα ξαναπροσπαθήσω, αν και σίγουρα θα απέχω λίγο από το εν λόγω σπίτι, για άλλες δοκιμές.

Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν σημαίνει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλέξια
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.742
Πόντοι:
2.916
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore, lkjhgfdsaa, jerrone και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Δεκεμβρίου, 2015
Καταλαβαινω αυτα τα οποια λες συναγωνιστη GioCha η κοπελα σε ςκεινο το μπουρδελακι χαλαει λογο της τσατσας γιατι στην χθεσινη νου επισκεψη η αλεξια μου εκανε το καυλωτικο χωρο στο σαλονι κι εκει ακους την τσατσα ξαφνικα και της λεει μπες μεσα τελος παντον πληρωσα εγω διοτι η κοπελα ειναι το στανταρακι μου εκει για πολυ καιρο μπενω λοιπον καθομε κανουμε οτι κανουμε οπως παντα καλη παω να τελειωσω και ξαφνικα ακους την τσατσα και φωναζει αλεξιαααα περνανε 5 λεπτα ξανα αλεξιααα ποοο λεω θα βγω και θα της κατσω κανα μπουνιδι..τελος παντον ειδα και την ιδοα οτι νευριασε με την συμπεριφορα της ... Και λεω εγω τωρα γιατι να μην παει σε αλλο μπουρδελο γιατι εκει ρε φιλε χαλαει την φημη της κι εαν παει σε καποιο αλλο θα ξεσκηστει στο χρημα ασε που εκει που ειναι τωρα. Μια κλανια να ριξει κανεις ακουγετε. Τι μαλακια εκανε που εφυγε απ το 3 τελος παντον αν το βλεπει τι γραφουνε εγω σαν πελατις θα πηγαινω αλλα εκει π ειναι τωρα παω με μιση καρδια κριμα και παλι εκει π ειναι γιατι ειναι καυλα στο δωματιο νυμφομανα μ χει δειξει πολλες φορες οτι το γουσταρει αυτο που κανει
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1