Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλημέρα σε όλη την παρέα.
Χθες κατά το μεσημεράκι, πέρασα από το ίδρυμα, για να δω τι γίνεται! Έχει γίνει καλή δουλειά στο δωμάτια, είναι αλήθεια. Μπάινοντας μέσα με καλοδέχτηκε η υπηρεσία, η οποία προσφέρεται και αυτή!
Παρουσίασε δυο κοπέλες, τη Βίκυ, γνωστή από το ίδρυμα της Χέυδεν και την ελληνίδα Αλέξια (αν δεν κάνω λάθος το όνομα) μελαχροινή και με σώμα περίεργο.
Επέλεξα την Βίκυ, η οποία για την ηλικία της διαθέτει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κορμί. Μικρή αναμονή κατά την οποία το ρημάδι το κινητό λύσσαξε! Είναι παρατηρημένο πως ΟΛΟΙ που θέλουν να επικοινωνήσουν, τηλεφωνούν σε κάτι τέτοιες στιγμές! Να φανταστείτε, επειδή είχαν και τη μουσικη πολύ δυνατά, βγήκα έξω στο δρόμο για να μιλήσω, ελάχιστα πριν μπει η κυρία για τη συνεδρία! Τέτοια ήττα δεν έχω πάθει!
Έρχεται η Βίκυ στο δωμάτιο, μετά το χουνέρι μου και πραγματικά ήταν όλα τα λεφτά! Καταρχήν είναι εξαιρετικά δεκτική σε οτιδήποτε και κατέχει το άθλημα πολυ καλά! Προτίμησα να απολαύσω το στοματικό της και να μην πάρω κάτι άλλο. Δικαιώθηκα! Μιλάμε πως στα πνευστά η Βίκυ ανήκει στην κατηγορία των κορυφαίων στο είδος. Σολίστα κανονική! Το τέλος ήρθε μέσα στο στόμα της και έδειξε μια πρωτοφανή ευτυχία!!! Η συνέχεια γνωστή, νιπτήρας κλπ κλπ κλπ!
Αυτό που μου είπε, είναι πως δε θα παραμείνει για καιρό εκεί και ίσως πολύ σύντομα να έχει άλλη επαγγελματική στέγη.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και να περνάμε καλά, όσο είναι δυνατόν!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2015
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
137
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού