Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εγιναν 2 επισκεψεις σε διαστημα 1 εβδομαδας και (ακομα) εχω μια αμφιβολια για το ονομα αν ειναι Ναντια ή Ντιανα (ή Γιαννα Χμμμ;) Σπασίκλας
Η κοπελα ειχε συνεχομενα δωματια και σιγουρα την εχετε παρει πολλοι απο εδω μεσα, το αν δεν την αναφερει κανεις ειναι αλλο θεμα.

round 1
Απογευμα κατα τις 7.30-8.00. Ειχα πιει 2 μπυρες μονο αλλα ημουν λιγο ακουσμενος απο την κουραση της ημερας και απο το πρωινο ξυπνημα που δεν συνηθιζω.
Ελλειπαν οι μουνιτσες που με κανουν να περναω παντα καλα, οποτε το εριξα στο τζογο.
Δεν μπηκα σε πολλους οικους, εισερχομενος σε αυτον τον οικο, σκαει μυτη μια τσατσα με μεγαλα γυαλια μυωπιας (ή μεγαλα μου φανηκαν) και λιγο πρησμενα χειλη (ή πρησμενα μου φανηκαν), και αρχιζει ενα ποιηματακι "σεξ με καποτα.... Κεφάλι σε τοίχο!" συνεχιζει "πιπα χωρις καποτα.... Ναι!" λεω εδω ειμαστε. Οι πιθανοτητες ηταν αρκετες να βγει καποια ή πολυ γρια, ή πολυ σαπια, ή πολυ χοντρη, ή συφιλιαρα, ή ο Γιωργαρας ο μπετατζης.
Αντ'αυτου βγαινει ενα μιλφακι στο οποιο δεν εδωσα σημασια (ηταν ανεκτης εμφανισιακης γαμευσιμοτητας αλλα ταυτοχρονα αδιαφορο), απο τις κατω κριτικες εικαζω να ηταν η "Σιμονα", και μετα σκαει ενα γκομενακι που δεν περιμενα να το βρω στο σαπιοσπιτο. Σκεφτομαι... αυτη δεν υπαρχει περιπτωση να κανει ακαποτο, για το μιλφ θα μιλουσε η τσατσα. Δεν ρωτησα και περασα, ειπα να μου κανω εκπληξη, αλλα και χωρις το ακαποτο εγω ηθελα να τη γαμησω κι ας μου βγαινε στραβο.

Χαμηλο αναστημα, κανονικο σωμα, μεγαλο στηθος, ζουμερο κωλο, μελαχροινη με μπλε ματαρες και γλυκο προσωπο. Συγκρατημενα χαμογελαστη, θεωρω οτι για τα δικα μου δεδομενα ειναι ενα υποκειμενικοτατο 9/10 στο θεμα της εμφανισης. το 10/10 δεν θα το εγκαινιασω/χαραμισω ευκολα στην μπουρδελοκαριερα μου, το 9 θα το δωσω απλοχερα Μεγάλο χαμόγελο

Το σπιτακι ειχε γενικα δουλεια, αραξα στο κρεβατι του οχι-τοσο-βρωμικου δωματιου και περιμενα εναν Flash που τελειωσε σε 2 λεπτα. Φασαρια πολυ απεξω και λιγο πανηγυρι για το μουνι που ανακαλυψανε ορισμενοι (επιφωνηματα και κραυγες μολις βγηκε απο το δωματιο...περιεργα πραγματα Κουλ ).
Εν πασει περιπτωσει, μπαινει η κοπελα μεσα, με καλη διαθεση αλλα ελαφρως βιαστικη. Βγαζει το σουτιεν και παρουσιαζει 2 φυσικα 3αρια που στο σωματοτυπο της φανταζαν ακομη πιο μεγαλα, μαλακά και με καθοδικη ταση, οπως πρεπει να ειναι ενα φυσικο βυζι μιας 25χρονης busty κοπελας (οσοι θελετε πετρες πηγαιντε σε λατομειο).
Μετα τις συστασεις (μιλαει πολυ καλα ελληνικα), το περασμα καποτας ηταν ακαριαιο. Το τσιμπουκι παρολα αυτα ηταν ικανοποιητικο, βεβαια εγω ειχα ορεξεις για ακα, αλλα εφοσον ειχε διαρκεια (οχι βαθος) μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος. Αφου χουφτωσα πολλακις κωλο και βυζια, της λεω να με καβαλησει. Δεν μπορω να πω οτι ειχε πολυ παθος, αλλα ανασαινε στο λαιμο μου και ειχε στενη αισθηση. Την γυρναω σχετικα γρηγορα στα 4 (καλο στησιμο) οπου βλεποντας την στον καθρεπτη με κλειστα τα ματια να βγαζει ελαφριες κραυγουλες, μετα απο αρκετα λεπτα (5-6 σιγουρα), τελειωσα βαθια στη μουναρα της.
Ντυθηκε, με χαιρετησε και εφυγε, το σαλονι πρεπει να ειχε 10 ατομα. Τυπικη η αναγνωριστικη πρωτη εντυπωση, καπου στα 9 λεπτα συνολο, την ηθελα ομως ξανα.

round 2
Μετα απο λιγες μερες, με ορεξεις για αιμα, κατεβηκα στοχευμενα για παρτυ της. Να ειμαι ειλικρινης, θα επαιρνα την αλλη με το ακα τσιμπουκι αλλα μαλλον δεν δουλευε τοσο νωρις (4-5 το απογευμα). Αδειο το σαλονι, ησυχια στα περιξ, περναω στο δωματιο χωρις σκεψη μολις την αντικρυζω.

Δεν αργησε να ερθει, με θυμηθηκε απο την προηγουμενη φορα. Ηταν πιο ευδιαθετη και κατα το μικρο μπλαμπλα μας ηταν χαμογελαστη, πολυ ομορφη φατσουλα η γκομενα. Βγαζει αμεσως καποτα παλι Κεφάλι σε τοίχο!

Μου παιρνει ενα τυπικο ανω του μετριου τσιμπουκι χαιδευοντας τα αρχιδια μου, ενω εγω ειχα τσιμπησει ενα βυζι και το ζουλαγα. Μολις κοκαλωσα, με καβαλαει βαζοντας λιγο λιπαντικο. Το ιδιο σκηνικο, με την ανασα της στο λαιμο να με καβλωνει ακομη πιο πολυ. Αφου ρουφηξα και λιγο βυζι την κατεβασα για πισωκολλητο. Το ζουμερο της κωλαρακι ειναι το ιδανικο για τα γουστα μου και το χαιδευω/ζουλαω/χουφτωνω ασταματητα οσο σπρωχνω, το στησιμο της καλο και τουρλωτο. Εβλεπα απο τον καθρεπτη τα βυζια της να παλονται στο στρωμα και αυτη να βγαζει τις ιδιες κραυγουλες με κλειστα τα ματια. Μετα απο κανα 5λεπτο, αρχισαν να κοβονται λιγο τα γονατα μου, οποτε γυρισαμε ιεραποστολικο.
Εκει αυτη πιεζε την λεκανη μου για βαθυτερες διυσδεισεις, αλλα εγω ενιωθα αναισθητος και δεν με εβλεπα να τελειωνω... Με καβαλαει παλι γιατι ειδε οτι δεν θα δουμε φως, και καπου εκει βαραει η πορτα. "τωρα" λεει, και συνεχιζει σε λιγο πιο βιαστικο τεμπο. Σκεφτηκα να της πω να φυγει για να ριξω και κανα δευτερο μανικι σε καμια σαβουρα εκει τριγυρω, αλλα πεισματικα αυτη με ξεκαβαλαει και αρχιζει να μου την παιζει. Για να μην της χαλασω χατηρι, αφου αυτοσυγκεντρωθηκα λοιπον και αφου αρπαξα κωλο και βυζια, σε μια ψιλοατσουμπαλη πεοπαλινδρομιση που διορθωθηκε μετα απο συστασεις, τελειωσα σε εντονους "σπασμους" και χαλαρωσα σαν κοιμισμενος ολο το κορμι μου στο κρεβατι βαριανασαινοντας.

Συνολο εκατσα καπου στο ενα τεταρτο, "σε κουρασα" παρατηρησα, με αυτην να το αρνειται. Ντυνεται, με χαιρεταει, και φευγει.
Το σαλονι ειχε μαζεψει 2-3 ατομα που εδειχναν οτι θα περνουσαν, εφοσον την ειδαν και εψαχναν τις τσεπες τους Γλώσσα

Εν κατακλειδι. Μετα απο 2 επισκεψεις, μπορω να παρατηρησω οτι δεν κανει προκαταρκτικα, και οτι δεν φωναζει σαν πορνοσταρ, ουτε παθιαζεται ιδιαιτερα με το αντικειμενο.
Απο την αλλη προκειται για μια ομολογουμενως πολυ ομορφη και φιλοτιμη κοπελα, χαμογελαστη και οχι ξυνισμενη, η οποια θεωρω στο δεκαρικο ειναι τιμια περιπτωση. Την ιδια ωρα στην γυρω περιοχη, δεν μπορω να πω οτι απο εμφανιση υπαρχουν πολλες παρομοιες επιλογες (δεν τις εχω δει ολες ολες ομως). Ηλπιζα να διαβασω περισσοτερα για αυτην και απο αλλους για να εχω μια συγκριση εμπειριων, αφου εβλεπα οτι ειχε πελατες. Ας ειναι.
ελπιζω να βοηθησα, καλη συνεχεια σε ολους ! Γαμήσου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.005
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kaavlas, Giorgaras Kalamatianos

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Δεκεμβρίου, 2015
Μαλακία
09 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ποια ειναι η ενσταση σου φιλε ;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2