Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 55 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρωινές καύλες Τρίτης και κάνω μια βόλτα για γρήγορη εκτόνωση στα μη κεντρικά μαγαζιά. Δε μου αρέσει η πολυκοσμία και γενικά ο χαβαλές στα μπουρδέλα, θέλω μόνο να μπαίνω να να χύνω και να φεύγω με τα μπαλάκια μου άδεια.
Στο μπουρδέλο της Καλύμνου εχει τις γνώστες ώριμες ανατολικού μπλοκ καυλιάρες που τουλάχιστον τις περισσότερες φορές ξέρεις τι θα πάρεις.
Είδα τη Χριστίνα, ψηλή, ξανθιά, στα 35, μεγάλα βυζιά λίγο κρεμασμένα, καλοδιατηρημένη. Έβγαλα το παράβολο των 20 ευρώ για πρόγραμμα που περιλαμβάνει σύμφωνα με την τσατσά και μασάζ εκτός από ελεύθερο στοματικό. Καλά τις περισσότερες φορές αυτό είναι υποτυπώδες στα μπουρδέλα μη περιμένετε και πολλά. Μια χαλάρωση την ένιωσα δε λέω, αλλά περισσότερο χαλάρωσα με τη πίπα της καυλομιλφαρας, υγρή και βαθιά και αισθησιακή.
Μετά τη γάμησα σε ιεραποστολικό, για να έχουμε οπτική επαφή.Δεν ένιωσα και πολλά στην ερωτιάρικη στάση και ζήτησα να γυρίσει στα τέσσερα μπας και μου βγει καμιά προστυχιά, και οντως σε αυτη τη στάση με κατακαυλωσε λόγο μεγέθους της κωλαράς της και τη σφυροκόπησα δυνατά.
Μετά από κανα δίλεπτο έχυσα, χωρίς πολλά πολλά, έτσι γιατί άμα ήθελα να κάνω έρωτα θα έβρισκα γκόμενα, έτσι δεν είναι?
Καλή πόρνη τίμια, όχι τίποτα υπερεξαιρετικο αλλά μια χαρά τα τιμάει τα λεφτά της και σε αυτό το ύψος δύσκολα βρίσκεις πόρνη στη στα 20 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μέλος
Εγγραφή:
12 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
66
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Beast of Burden

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού