Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η κατάθεση έγινε γύρω στις 5 η ώρα το απόγευμα το Σάββατο 25/11.

Αφού το προηγούμενο βράδυ είχα κάνει την πρώτη μου επίσκεψη στη Φυλής, αποφάσισα να επιστρέψω στον τόπο του εγκλήματος την επόμενη μέρα και να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Διαβάζοντας κριτικές είχα βάλει στόχο μια ουκρανή Χριστίνα που κάνει φουλ και είναι συνήθως στο ημιυπόγειο της Φωκαίας 27, δεν την βρήκα όμως (στη θέση της μια Βιολέτα) και έτσι έκανα μια γύρα πάλι στην περιοχή. Κατέληξα παραδίπλα στον όροφο της Φωκαίας 27 στην Καμέλια.

Περιγραφή: μελανούρι από Μολδαβία, ατσούμπαλο αλλά νεανικό σώμα, καλό στήθος, επιθετική και αεράτη στο σαλόνι. Χυμώδης χαλαρός κώλος. Τσιγγανόφατσα.

Φουλ όλα από προγράμματα, τελείωμα στόμα, πρόσωπο, όπου θες. Δίνω 20ρι και μπαίνω μέσα σε δωμάτιο το οποίο ήταν σαφώς βελτιωμένο από το προηγούμενο βράδυ, μεγαλύτερο και με τηλεόραση που έπαιζε Legalporno σκηνή με την υπερβυζαρού Lucie Wilde. Έρχεται η Καμέλια, σύντομη λεκτική γνωριμία, μου αρχίζει προκαταρκτικά τύπου οριζόντιου lapdance και μου φέρνει το στήθος της στο πρόσωπο. Πρόσεξα το ήταν περιποιημένη, μύριζε ωραία, το νυχάκι βαμμένο στην εντέλεια κλπ. Συνέχεια με πολύ καλό γυμνό τσιμπούκι, έγλειψε και μπάλες. Γύρισμα σε γλειφομούνι όπου ασχολήθηκα για κανά τρίλεπτο περίπου, της λέω πάμε στα τέσσερα. Πέρασμα προφυλακτικού όπου ξαναεπιτέθηκε στον πούτσο για τσιμπούκι, λίγο μουνί και κώλος μετά από τζελ στην άκρη του κρεβατιού. Εδώ πάτησε καλές γκαβλωτικές κραυγές και όταν ήρθε η ώρα έβγαλα προφυλακτικό και της τα έδωσα στο στόμα με ένα ηλεκτρικό οργασμό. Τα έφτυσε στον νιπτήρα, χαιρέτησε και έφυγε. Χρόνος γύρω στα 12 λεπτά.

Συνολικά το ευχαριστήθηκα. Κανονικό φουλ με 20 ευρώ και πολύ καλή τεχνική, χωρίς μα και μου και βιασύνες. Δεν τα έχουμε αυτά στην Θεσσαλονίκη, το κοντινότερο ίσως σε κάτι τέτοιο είναι η Έμμα η κάποιο cg. Το σκηνικό που τα άδειαζα στο στόμα της με γκάβλωσε τόσο πολύ που επέστρεψα για μια επανάληψη μερικές ώρες αργότερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2015
Όνομα κοπέλας
Καμέλια
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 yorkie, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Δεκεμβρίου, 2015
apollo λιγο να γυρισεις αθηνα θα καταλαβεις την χαωδη διαφορα
με αυτα της θεσ/νικης.πολυ καλυτερα μουνια σε πολυ
καλυτερεσ υπηρησιες με πολυ καλυτερες τιμες.τ μονο που
υστερουν ειναι οι χωροι αλλα τα προσπερνας αφου η ζυγαρια
κλινει σε ολα τα αλλα.γ αυτο κι εγω εχω κυρηξει εμπαργκο
μαζευω τα λεφτα μου και κατεβαινω αθηνα να γουσταρω
04 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

100% σωστός
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2