Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 14.30 , γνωστός μου που μαζί με φίλο του θα πήγαιναν να πάρουν παρτούζα την Αθηνά δεν την βρήκαν , με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν ξέρω την κοπέλα που δουλεύει τώρα στην θέση της Αθηνάς που έχει περίοδο , είπα ότι δεν την γνωρίζω , τελικά ο φίλος μου με τον γνωστό του πέρασαν με την Ελίνα και έμειναν κατενθουσιασμένοι… Ο φίλος μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να την δώ.

Αν και ήδη σήμερα είχα καταθέσει δύο φορές ήρθα για να δώ για ποια κοπέλα έλεγαν… Είναι η Ελίνα που εδώ και δυο εβδομάδες δουλεύει εδώ στον οίκο στην δεύτερη βάρδια και κάποια βράδια στην 3η βάρδια δίπλα στο 27α. Μελαχρινή με ψιλοκανονικό σώμα 1.5-2άρι βυζί , σημάδια από το καλοκαιρινό μαύρισμα , το σκέφτηκα αρκετά , από την μία τα πολύ καλά λόγια του φίλου μου και από την άλλη οι ήδη δύο καταθέσεις…τελικά για άλλη μια φορά επικράτησε η φύση του δοκιμαστή …απορώ πως κάποιοι κάνουν βόλτες χωρίς να περνούν ποτέ με κοπέλα και πώς κάποιοι πάνε συνέχεια με την ίδια…και εγώ έχω στανταράκια αλλά το θέμα είναι να δοκιμάζεις αυτή είναι η άποψη μου , γι αυτό έχω πέρασε και με απίστευτα μπάζα…

Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , μετά από λίγο ήρθε στο δωμάτιο , είναι 24 ετών , ελληνικά μιλάει πάρα πολύ καλά και ας έχει εδώ μόνο δύο μήνες…το απέδωσε στο ότι μιλάει πολλές γλώσσες και τις μαθαίνει εύκολα…είπε ότι μιλάει εκτός της μητρικής γλώσσας της , ισπανικά , ιταλικά , καταλανικά και πορτογαλέζικα….

Ξάπλωσα στο κρεβάτι , έβγαλε τα εσώρουχα της και ήρθε από πάνω μου , ξεκίνησε αργά αργά να μου γλύφει το στήθος και τα πλευρά ενώ κατέβαινε προς τα κάτω , όσο το έκανε με κοιτούσε συνέχεια στα μάτια κάτι που έκανε και στην συνέχεια σε όλη την διάρκεια της πίπας. Κατέβηκε λοιπόν προς τα κάτω , έπιασε τα αρχίδια μου τα πίσεσε με το χέρι της και άρχισε μια να τα ρουφαει μία να τα γλύφει για αρκετή ώρα , δεν ρώτησε καθόλου αν θέλω προφυλακτικό , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και τον εξαφάνισε , αρχικά αργά αργά και στην συνέχεια σε πιο γρήγορο ρυθμό ,ανα τακτά διαστήματα σταματούσε και με την γλωσσιτσα της έγλυφε μόνο το κεφαλάκι και μετά ξαναμανά…

Την σταμάτησα και την έστησα στα τέσσερα , ξεκίνησα γλύφοντας την κωλοτρυπίδα της κάτι που την έκανε να βγάζει δυνατές κραυγούλες στην συνέχεια το μουνάκι της το οποίο έχει και μια γραμμούλα τρίχες από πάνω , συνέχισα εναλλάξ να γλύφω και τις δύο τρυπούλες της κάτι που έδειχνε να το ευχαριστιέται . Της είπα να ξαπλώσει τελείως , έγινε ένα με το κρεβάτι , πήρα το προφυλακτικό και το φόρεσα μόνος μου πήγα να μπώ κατευθείαν στο υπέροχο κωλοτρυπήδι της , μου είπε θές το κωλαράκι μου εεε, ναι απάντησα πίπα και κώλο της είπα , περίμενε λίγο είπε , έβαλέ λίγο τζέλ από το μπουκαλάκι που είχε φέρει μαζί της τόσο στον πούτσο μου όσο και στο κωλαράκι της , αρχικά έχωσε ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της , μπήκα μέσα της , μου είπε σιγά σιγά….ναι καλά αφού για κάνα λεπτό πήγαινα σιγα σιγά μετά για περίπου ένα 7λέπτο την ξεκωλιασα… αναστέναζε καυλωτικά ενώ είχε γυρίσει το κεφάλι της και με κοιτούσε , την πλησιάσα και αρχίσαμε με φιλιόμαστε , μου είπε να αλλάξουμε και να στηθεί στα τέσσερα αλλά εγώ της είπα ότι θέλω να χύσω στο στόμα της. Εβγάλα το προφυλακτικό και πλησίασα τον πούτσο μου στο στόμα της , με έγλυφε και με μαλάκιζε μέχρι που έχυσα ….τα άφησε να χυθούν από το στόμα της και στην συνέχεια σαν να γλύφει παγωτό με την γλωσσίτσα της έγλυφε το πουτσοκέφαλο μου. Σηκώθηκα να πλυθώ , μου ζήτησε χαρτί , σκουπίστηκε και σκούπισε και το κρεβάτι , ντύθηκε με φίλησε και έφυγε.

Στο δωμάτιο έκατσα γεμάτα 15 λεπτά , από τα καλύτερα γαμίσια που έχω κάνει τελευταία , χωρίς βιασύνη , δεκτικότατη , πολύ καλή πίπα καλά στησίματα , φοβερή συμμετοχή χωρίς γκρίνιες , θα τιμηθεί ξανά άμεσα …αν την μάθουν πιστεύω ότι θα βγάλει πολύ χαρτί.

Υ.Γ να σημειώσω για ακόμη μία φορά ότι το δωμάτιο έχει μιάάσχημη μυρωδιά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2015
Όνομα κοπέλας
Ελίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.826
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Νοεμβρίου, 2015
Αξιόλογο μουνί η τύπισσα και θετικό το πρωκτικό που κάνει. Την έχω παρατηρήσει σε τσάρκες και μάλλον θα την τιμήσω σύντομα.
Μία ερώτηση φίλε μου..όταν κάνει ακάποτο με τον κάθε έναν που περνάει και την χύνεις και στο στόμα και την φιλάς κιόλας και μπορεί πριν απο εσένα να την έχυσε κάποιος άλλος στο στόμα και την γλύφεις και πίσω...όλα αυτά δέν σε φοβίζουν μήπως κολήσεις κάτι? Money Mouth Πολύ ριψοκίνδυνο σε βρίσκω. Ματάκι
19 Νοεμβρίου, 2015
Τι ώρα πήγες φίλε;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2