Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 13.30 , ανέβηκα στον όροφο και η υπηρεσία μου είπε ότι δουλεύουν δύο κοπέλες , η πρώτη ήταν η κοκκινομάλλα Λώρα πρώην Αντζελικα αλλά και η δεύτερη κοπέλα γνωστή … η μελαχρινή με τα ωραία μάτια Κατερίνα , μίλφ με κανονικό σώμα 2.5άρια σιλικονάτα βυζιά και διάφορα τατού … Έχει δουλέψει Αγκύρας 12β , Διδύμου 20 , Βέργας 3 , Μαραθώνος 59α(όπου την είχα πάρει πρώτη φορά)και Διδύμου 27 για λίγο.

Δεν το σκέφτηκα καθόλου , όταν την είχα πάρει στο 20έυρω μόνο η πίπα της ήταν καλή , τώρα στο 10έυρω έστω και αν κάνει την ίδια πίπα είναι ευκαιρία…Το σκεπτικό μου εκ των υστέρων επιβεβαιώθηκε..

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , δεν άργησε να έρθει χαμογελαστή σε κέφια ενώ η ανάσα της μύριζε αλκοόλ…. Την πλησίασα και χούφτωσα τα βυζιά της , δεν ασχολήθηκα αρκετά με αυτά διότι με τα σιλικονάτα έχω ένα θέμα , την έγλυψα στον λαιμό και χούφτωσα τα κωλομέρια της. Της έβγάλα το στιγκάκι της και έσκυψα από πίσω και για λίγο έγλυψα το μουνάκι της. Μου είπε να ξαπλώσω , κανένα προκαταρκτικό , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , με σκούπισε με το μοναδικό μωρομάντιλο που έφερε μαζί της στο δωμάτιο. Ξεκίνησε πίπα σε μισοκαυλωμένο πούτσο αλλά με την πίπα της καύλωσα στο στόμα της , η πίπα της όσο καλή ήταν και όταν την είχα πάρει στο Μαραθώνος κάτι που δείχνει ότι δεν κάνει εκπτώσεις επειδή πληρώνεται λιγοτέρο….βέβαια στο σεξ ήταν αμέτοχη όπως και τότε.

Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση και για πολύ λίγο ιεραποστολικό γιατί ήθελα να βλέπω τα μάτια της , στην συνέχεια στα τέσσερα , ενώ το τελείωμα έγινε στο στόμα όπου για άλλη μια φορά έδωσε ρέστα.

Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δέκα λεπτά και το μόνο που άξιζε ήταν η πίπα της και η σέξι εμφάνιση της. Για κάποιους που το σκέφτονταν να την πάρουν στο 20 εύρω καλώς….αλλά τώρα στο 10ευρω πιστεύω ότι είναι ευκαιρία έστω και για την πίπα της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2015
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.016
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού