Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 73 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή πρωί στις 11.45 . Κατέβηκα τα σκαλάκια υπηρεσία ήταν ο γνωστός τσάτσος ο Θοδωρής που μιλάει πολύ αλλά είναι ευχάριστος , μου είπε ότι δουλεύει η Κατερίνα από την Πολωνία , κάνει τα πάντα θα μείνεις ευχαριστημένος περίμενε να την δεις .

Εμφανίστηκε μια ξανθιά χοντρή με 3.5άρια βυζιά , φορούσε ένα μαύρο φορεματάκι με καυλάντισε αρκετά , όπως αποδείχτηκε μετά η κοιλία της ήταν πολύ πιο τεράστια απ ότι φαινόταν….σχεδόν 2.5 φορές η δική μου…Δεν ξέρω τι παθαίνω μερικές φορές …αλλά ναι πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο .

Πλύνε το πουλάκι σου και έρχομαι μου είπε…φρεσκαρίστηκα και την ώρα που σκουπιζόμουν ήρθε μέσα , αφού μου είπε μερικά κολακευτικά λόγια την πλησίασα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε , χούφτωνα την κωλάρα της και το μουνί της …. Έκανα κίνηση να της βγάλω το φορεματάκι και εκεί φάνηκε πόσο μεγάλη κοιλιά είχε…Την έβαλα γονατιστή στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , χούφτωνα την κωλάρα της , έσκυψα από πίσω της και πήγα να γλύψω το μουνάκι της , τα μουνόχειλα της παχιά και τεράστια ενώ το μουνάκι της μύριζε μέντα… έκανα ένα πέρασμα και από την κωλοτρυπίδα της…αλλά ως εκεί , την άφησα να αναλάβει αυτή .

Γύρισε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της κατευθείαν , τον εξαφάνισε , πίπα με πολύ σάλιο και συνεχόμενα deep throats …. Χτύπαγα τον πούτσο μου τόσο στα μάγουλα της όσο και στα χείλη της αλλά αυτή πάλι έπιανε τον πούτσο μου και τον έχωνε βαθιά στο στόμα της.

Την σταμάτησα για να μην χύσω, μου πέρασε το προφυλακτικό με το στόμα της , συνέχισε λίγο την πίπα και πρώτη στάση στα τέσσερα πισωκολλητα από μουνί , την γάμισα λίγο έτσι αλλά το μουνί της ήταν τεράστιο σαν πηγάδι και δεν είχα καμία μα καμία αίσθηση… έτσι τον έβγαλα από το μουνι της κα τον έχωσα στην κωλοτρυπίδα , τώρα κάτι ένιωθα , βέβαια μπήκα μέσα της με μεγάλη ευκολία , την γάμαγα σε γρήγορους και δυνατούς ρυθμούς και δεν χαμπαριαζε τίποτα. Όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω σταμάτησα βγήκα από μέσα της πέταξα το προφυλακτικό πήγα μπροστά της και της έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα της , με ρούφαγε μέχρι που οι πρώτες σταγόνες πετάχτηκαν στο στόμα της , αμέσως έστρεψε τον πούτσο μου προς τα βυζιά της τα οποία δέχτηκαν μία τεράστια ποσότητα σπέρματος φυσική απόρροια δέκα ημερών χωρίς σεξ….

Σηκώθηκα να πλυθώ στον νιπτήρα , καθώς πλενόμουν , πήρε τα πράγματα της στα χέρια με πλησίασε και μου είπε δεν πίνεις δεν καπνίζεις …ναι μόνο τρώω της είπα , από πού το κατάλαβες συνέχισα , από την γεύση του σπέρματος σου …έχεις πολύ καλό σπέρμα …

Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω από δεκάλεπτο , δεν είχα κάποιο παράπονο , έφυγαν τα χοντρά , από σώμα είναι χάλια , δεν θα την ξαναπάρω αφού αυτές τις επιλογές δεν τις κάνω συχνά αλλά τις κάνω μαζεμένες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2015
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.110
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού