Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Σιμόνα είναι επίσης καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία κατά δήλωση της αλλά παίζει σοβαρά να είναι και απο Αλβανία.Είναι προμιλφ,κανονικών κιλών,με καστανοκόκκινα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,μικρά στήθη με ρώγα σαν σταφύλι όχι και τόσο καλής υφής,τραχύ πρόσωπο.Κάποια μικρή χαλάρωση μπόρεσα να διακρίνω στην κοιλιακή της χώρα.Το δέλεαρ για να περάσει κάποιος με αυτήν την κοπέλα είναι το ελεύθερο στοματικό που ανακοινώνεται σε συνδιασμό με την κάπως αποδεκτή εμφάνιση της.Αν και δεν θεωρείται μουνάρα, έχει κάτι το άκρως ιδίοτυπο στο πρόσωπο της που βγάζει κάποια γούστα θυμίζοντας πόρνη που εργάζεται σε καπηλιό η σκληροτράχηλη αγρότισσα.
Κατέβαλλα το ευτελές αντίτιμο οδηγούμενος στο ευτελές μικρό δωμάτιο με τους βρώμικους τοίχους και το βρώμικο παλιό σεντόνι που δέσποζε στο κρεββάτι,περιμένοντας την Σιμόνα να καταλαγιάσει το πάθος μου.
Όταν κατέφθασε η κοπέλα στο δώμα, την υποδέχθηκα μετά εναγκαλισμών.Απο Ελληνικά γνωρίζει μόνο λίγες λέξεις,το ίδιο και Αγγλικά αλλά η συνεννόηση πάντως έγινε.Της είπα να αφαιρέσει το ροζ σετ εσωρούχων που φορούσε και σαν προκαταρκτικά την έβαλα να με γλύψει στον λαιμό και στο αυτί για να καβλώσω ενώ παράλληλα άρχισα να της γαμάω με το δάχτυλο μου το μουνί της το οποίο ήταν αρκετά ανοιχτό και δουλεμένο.
Αφού το μόριο μου γιγαντώθηκε επαρκώς η Σιμόνα το πήρε στο στόμα της και προχώρησε σε μία πίπα,μετρίου βάθους με χρήση χεριού και μικρής σχετικά ηδονικότητας.Της είπα να αποσύρει τα χέρια της και η αίσθηση βελτιώθηκε ελαφρώς.Ορχεολειχία δεν παρείχε.
Της αντιπρότεινα για 69 για να με κουφάνει τελείως ζητώντας μου εξτρά χρήματα για αυτήν την υπηρεσία και συγκεκριμένα ένα τάληρο το οποίο και δεν της κατέβαλλα.Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που μου ζητούν εξτρα χρήματα για αυτήν την υπηρεσία η πρώτη ήταν πριν μία εβδομάδα με την Έλενα απο Βενεζουέλα στο Κεραμικού 15 όροφος.
Καλό είναι να μην ενθαρρύνουμε γενικώς αυτήν την πρακτική ούτως ώστε το 69 να παραμείνει μέρος του πακέτου των βασικών υπηρεσίων και να μην καταλήξει να προσφέρεται με εξτρά αντίτιμο κάτι το οποίο είναι καθαρή κοροιδία.
Έτσι η Σιμόνα αφού είδε ότι ήμουν αρνητικός πέρασα προφυλακτικό και καβάλησε την πούτσα μου ανάποδα με τον κώλο της στραμένο προς τα εμένα τον οποίο και δαχτύλιαζα όσο την γαμούσα.
Η επόμενη στάση ήταν το πισοκωλητό μιας και η Σιμόνα δεν δέχθηκε να ανεβεί ξανά απο πάνω μου με το πρόσωπο της προς τα εμένα.Στο πισοκωλητό πήρε σωστή και τίμιας στάση και άρχισα ν την γαμάω δυνατά χουφτώνοντας το ανοιχτό μουνί της.Παράλληλα η Σιμόνα μου έτριβε τα αρχίδια για να με κάνει να χύσω πιο γρήγορα.
Στο ιεραποστολικό την γαμούσα σε δυνατούς ρυθμούς για να νιώσω κάποια τριβή μιας και ήταν αρκετά ανοιχτή και την έγλυφα στο λαιμό της.Εκεί η Σιμόνα έκανε και τις πρώτες εκκλήσεις στο να βιαστώ για να τελειώσω.Συνέχισα να την γαμάω και μόλις μου ξαναείπε να τελειώσω της πρότεινα να την ψεκάσω στό σώμα της αλλά αρνήθηκε και έτσι τελείωσα στο προφυλακτικό κάνοντας της πινέλο στο μουνάκι της.
Εν κατακλείδι η Σιμόνα στην τιμή του δεκάρικου ενδείκνυται για δοκιμή μιας και παρέχει γυμνό τσιμπούκι και γενικά στήνεται τίμια και τον τρώει.Στα αρνητικά το ότι είναι ανοιχτή, το ότι απαιτεί εξτρά χρήματα για κάποια βασικά πράγματα και στο ότι εμφανίζει κάποιες ενδείξεις βιασύνης.
Απεναντίας η υπηρεσία ήταν χαλαρή με τον χρόνο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού