Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 188 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βραδυ αργα και μετα απο mega μπουρδελοτσαρκα καταληγω στη Σονια, τη νεα κοπελα που δεν ειχα ξαναδει. Μελαχρινη με μαλλι αλογοουρα, αρκετα ομορφο προσωπο, λιγο τα φρυδια καπως, αλλα σωματαρα, ωραιο στηθος και πανω απ' ολα, κωλααάρα. Η τσατσα να ανακοινωνει κανονικο προγραμμα. Σχεδον 20 λεπτα αναμονη μεσα στο δωματιο, αφου ολα τα δωματια ηταν γεματα, με πολυ κοσμο και στο σαλονι.
Ερχεται η κοπελα, λιγη κουβεντουλα(μονο αγγλικα) και με το μωρομαντηλο που κραταγε στα χερια να αρχιζει να μου καθαριζει τον πουτσο. Της λεω δεν χρειαζεται, μιας και ειμαι καθαρος γιατι κανω παντα μπανιο πριν απο καθε καταθεση. Κουνια που με κουναγε, αφου αυτη ειχε τα δικα της σχεδια, και χωρις να ρωτησει, ετσι οπως ημουν στα γονατα, αρχιζει ενα ακαποτο τσιμπουκι, ολα τα λεφτα. Οχι ρε γαμωτο, μα η τσατσα ανακοινωσε κανονικο προγραμμα αναρωτηθηκα Χμμμ;, πως εγινε αυτο, με εμενα τον χρονια πιστο του κανονικου προγραμματος. Την πατησα σαν πρωταρης, δεν προλαβα να αντιδρασω, ο απολυτος αιφνιδιασμος. Ενιωθα ομως τοσο γλυκα και ομορφα που δεν μπορουσα να σταματησω και με τα δυο χερια αρχιζα να της κουναω το κεφαλι πανω στον πουτσο μου με τον ρυθμο που εγω ηθελα. Ποσο μα ποσο ομορφη αισθηση Έρωτας. Τον φαγαμε καλα ειπα.
Μετα περασμα προφυλακτικου και πρωτη σταση ιεραποστολικο χωρις κατι το ιδιαιτερο. Επομενη σταση στα πλαγια αυτη και γω κανονικα, οπου εκει με εφτιαξε πολυ, κουνωντας ρυθμικα τη λεκανη της πανω κατω οσο εγω βρισκομουν μεσα της. Δεν ηθελα ομως να τελειωσω ετσι αφου ηθελα να απολαυσω και την κωλαρα της στα τεσσερα. Αυτη να ξαπλωνει τελειως και να βαζει το μαξιλαρι κατω απο την κοιλια για να σηκωθει περισσοτερο η λεκανη της. Εκει αρχισαν δυνατα σφυροκοπηματα εκ μερους μου. Αλλα ηθελα περισσοτερα. Την σηκωνω τωρα κανονικα στα τεσσερα και καβαλαω τα κωλομερια της, τα ποδια μου δηλαδη μπροστα απο τα δικα της, περιπου οπως στις τσοντες. Απαιτητικη σταση ομως, με κινδυνο για κραμπες. Μετα την ξανακατεβαζω τελειως κατω, και καπου εκει με μενα ξαπλωμενο οριζοντια πανω της, να τελειωνω με βαριες ανασες και μουδιασμενα ποδια.
Συμπερασμα: ο απολυτος αιφνιδιασμος (ελεω ακα πιπας) σε ενα καταπληκτικο γαμησι, που δυσκολα ομως θα ξανατιμηθει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 11, 2015
Όνομα κοπέλας
Σόνια
jupriest
Μέλος
Εγγραφή:
22 Σεπ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού