Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τετάρτη, ώρα 18:11
Στο σαλόνι του ισογείου η διοπτροφόρος υπηρεσία την παρουσίασε μαζί με τη γλυκιά Ντιάνα. Τ' όνομά της Σιμόνα˙ από Ρουμανία˙ νέα στην ηλικία˙ χαμογελαστή˙ μέτριο ανάστημα˙ μ' ένα μαλλάκι ίσιο, καστανοκοκκινωπό μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί, ωραία καπούλια. Ανακοινώθηκε «τσιμπουκάκι χωρίς καπότα», ενώ για την έτερη Ρουμάνα, πρόγραμμα απλό.
Στο δωμάτιο —πριν ξεκινήσουμε— έβγαλε το κιλοτάκι, αφήνοντας στη θέση του το σουτιέν. Τα ελληνικά της φτωχά.
'Υστερα από κάποιες εκατέρωθεν θωπείες —στα όρθια, οι οποίες συνεχίστηκαν κι όταν ξαπλώσα στο κρεβάτι με 'κείνη να γονατίζει πλάι μου— κι αφού πήρε να μου καθαρίσει την "περιοχή", της έκανα γνωστό πως το στοματικό θα το επιθυμούσα με καπότα.
Πριν μου "σκουφώσει" το καυλί, για λίγο, μ' έγλειψε–δάγκωσε (ελαφρά) στις θηλές, μ' έγλειψε–φίλησε στον λαιμό, μου έγλειψε–ρούφηξε τον λοβό του αυτιού, χαϊδεύοντάς μου ταυτόχρονα τ' αρχίδια.
Η πίπα της δεν ήταν τίποτε το σπουδαίο. Αργότερα όμως γαμήθηκε καλά˙ τόσο στη στάση της γελαδάρισσας —όπου συνόδεψε τα τριψίματα και τα στριφογυριστά της λεκάνης της μ' ευλογοφανή, χαμηλής έντασης βογγητά—, όσο και στη στάση την ιεραποστολική, κατά την οποία —συνεχίζοντας το γαμήσι, πότε ξαπλωμένος πάνω της και πότε διατηρώντας μιαν απόσταση (καλή αίσθηση του κόλπου)— ολοκλήρωσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ζορό_2

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού