Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
καλημερα.
ετσι απλα για να εχει απλος καταγραφει, στο Κολωνου 15 δεξια στην απογευματινη η βραδινη βαρδια ειναι μια πιτσιρικα με πολυ ομορφο σωμα και θεσπεσιο κωλαρακι, οπου επενω στο βρακακι της ειναι και τυπωμενο το ονομα της. Μαρια αυτο. η τσατσα την πολυ διαφημιζει οπου και και εκει γινεται το μπερδεμα. λοιπον, ουτε να το σκεφτει κανεις να περασει εκτος εαν ειναι φανταρος η εχει να γαμισει απο την εποχη της λασπη, πραγμα που σημαίνει δηλαδη οτι δεν θα χρειαστει τιποτε απο την μερια της κοπελας.
το τσιμπουκι της ειναι λες και περνει πεως πρωτη φορα στο στομα της. καθολου ρυθμος η κατι αλλο που να λες οτι αξιζει. η σταση του σωματος ειναι απλα απαραδεκτη. καθυσε δυπλα ου την ωρα της πιπας με εναν τροπο που δεν μπορουσα να πιασω τιποτα και χωρις να εχει βγαλει και το σουτιεν της για το εστω μικρο στηθος της. χωρις να εχω ερθει σε στηση, ελαχιστα δηλαδη ειπα να κατσει πισοκολλητα μπας και ρεφαρω βλεποντας το κολυ ομορφο κολαρακι της. αλλα δεν εγινε τιποτα. ετσι ξαπλωσα και της ειπα να μου το παιξει. και τι απαντησε η μορφονια !!!! αααα εγω δεν ξερω να κανω τετοιο !!!!
καλαααα !!! της ειπα να φυγει και οτι εαν θελει να εχει δουλεια θα πρεπει να ειναι πιο καλη και περιποιητικη με τον πελατη.
δεν πιστευω οτι ολα αυτα τα κανει με σκοπο να αποφυγει πραγματα, απλως δεν το εχει καθολου.
τα ειπα και ενα χερακι στην τσατσα εξω μιας και οπως της ειπα να μην λεει τοσο καλα λογια για την κοπελα διοτι εκτίθεται.
κριμα την επισκεψη αλλα δεν πειραζει, την ειχα δει 2-3 φορες στην βραδινή βαρδια και ειχα λιγο ξεμυαλιστεί. τωρα απλως δεν θα ξαναπερασω ουτε απο εξω.
αντε και καλη συνεχεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
34
Πόντοι:
1.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2015
Ύστερα από το γνωστό σκηνικό που έγινε εκεί το περασμένο καλοκαίρι,που φάνηκε ξακάθαρα ότι οι κοπέλες κάνουν αγγαρεία και δουλεύουν εξαναγκαστικά για τους νταβάδες τους,δεν θέλω να περνάω ούτε απ'έξω!
08 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Για δώσε λεπτομέρειες μυστη τι παίχτηκε
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2