Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
2.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Ζάνα είναι μία συμπαθητική Ρωσίδα γκιλφ η οποία εμφανισιακώς βαθμολογείται κάτω από τη βάση. Είναι χοντρή αλλά κρύβει επιμελώς τα πάχη της. Είναι ξανθιά με ωραίο δέρμα αν και λίγο σπασμένη στο πρόσωπο. Έχει μεγάλες βυζάρες αλλά και χοντρά πόδια και μεγάλη κοιλιά. Στα τέσσερα που είχα τη χαρά να την απολαύσω είδα ότι έχει τεράστια πατσοκοίλια που κρέμονται και σχηματίζουν πτυχώσεις και δίπλες όπως ο ανθρωπος της Michelin. Όμως ήθελα να δοκιμάσω την εμπειρία μαζί της μιας και ανέφερε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στόμα.

Όντως ήρθε στο δωμάτιο και ανέβηκε πάνω μου. Μου έφερε τις βυζάρες στα μούτρα χωρίς όμως να τις βγάλει από το σουτιέν για να μην αντιληφθώ τη χαλάρωση. Εγώ τις έγλυψα απαλά χωρίς να δαγκώσω τις ρώγες όμως. Στη πορεία κατέβηκε κάτω και άρχισε να γλύφει το πούτσο μου και ειδικά το πουτσοκέφαλο με γρήγορες και ρυθμικές κινήσεις με τη γλώσσα της σαν να έγλυφε παγωτό. Το έκανε πολύ καλά και στη συνέχεια τον πήρε όλο στο στόμα της. Θα μπορούσε ενδεχομένως και να με τελειώσει έτσι. Κατάλαβε όμως ότι μπορούσα να αντέξω και έτσι περάσαμε στο κυρίως πιάτο. Πισωκολητό για αρχή αλλά δεν καταλάβαινα και πολλά αφού η θηριώδης κωλάρα της έσπρωχνε προς τα έξω το οργανό μου συν ότι και η εφαρμογή ήταν πολύ χαλαρή. Δεν είμαι κανάς μικροπουλάκης και έτσι τη γύρισα μπροστά να δω τη διαφορά. Περίπου τα ίδια. Χαλαρή αίσθηση αλλά και στεγνή η τρύπα δεν μου προξενούσε τίποτα το ιδιαίτερο. Αποφάσισα να την αφήσω να με τελειώσει με το στόμα της. Έγλυφε υπέροχα αλλά με είχε ξενερώσει το κορμί της και η αναπνοή της που μύριζε χυσίλα. Τελικά την έβαλα να ξαπλώσει και τον έπαιζα μες το στόμα της ενώ αυτή μου έγλυφε με τη γλώσσα της το πουτσοκέφαλο. Την ύστατη στιγμή και ενώ νόμιζα ότι τα χύσια θα πέσουν στο προσωπό της ή στο σεντόνι αυτή με μία ασταπιαία κίνηση βεντούζαρε με τα χείλη της το πουτσοκέφαλο και ρούφηξε μέχρι τη τελευταία σταγόνα τα χύσια μέσα στο στόμα της. Αφου έγλυψε το πούτσο μου μέχρι τον τελευταίο σπασμό, σηκώθηκε, πήγε στο νιπτήρα και τα έφτυσε.


Η εμπειρία με τη Ζάνα ήταν ικανοποιητική. Μαστόρισα στη πίπα μου τα ρούφηξε όλα. Στην εμφάνιση όμως... δεν θέλω να το σχολιάσω! Για δεκάρικο αξίζει η δοκιμή κυρίως για τη λαγνεία που ρουφάει το σπέρμα των ανδρών. Ίσως την ξαναπροτιμήσω μόνο για το χύσιμο στο στόμα. Δουλεύει στο ισόγειο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Ζάνα
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2015
χαρα στο κουραγιο σου
05 Νοεμβρίου, 2015
Εμένα πάντως με ξενερώνει το χαμόγελο του joker που έχει. Money Mouth
P
Parakmiakos
05 Νοεμβρίου, 2015
αντε και στρατηγος
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3