Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Και η δεύτερη κοπέλα που δοκίμασα ήταν και αυτή Πολωνέζα και στο μαγαζί εργάζεται ως Άννα.Εμφανισιακά είναι κοντή,κανονικών κιλών,με μικρά στήθη,κοντά καστανόξανθά μαλλιά προς το καρέ περίπου,ελαφριά κοιλίτσα,όμορφο προσωπάκι.Κατά μήκος του ενός περιβραχιονίου φέρει τατού.
Η κοπέλα είναι αρκετά ευχάριστος χαρακτήρας τόσο απο το σαλόνι,όσο και μέσα στο δωμάτιο, είναι επικοινωνιακή,ομιλητική και αφιερώνει χρόνο και καλές υπηρεσίες έτσι ώστε να φύγει ο πελάτης ικανοποιημένος.Στα μεγάλα συν ότι δεν βιάζεται στο δωμάτιο.
Στα της συνεύρεσης τώρα, η Άννα μπήκε στο δωμάτιο το ίδιο πρόσχαρη όσο και στο σαλόνι,είπαμε λίγες κουβεντούλες να σπάσει ο πάγος.Σε μαγαζί αυτής της κατηγορίας δεν την έχω ξαναπετύχει να εργάζεται την συγκεκριμένη πάντως η κοπέλα είναι αρκετά έμπειρη και έχει εργαστεί σε μασάζ ή σε γραφείο σίγουρα.
H κοπέλα αφαίρεσε τα ρούχα της ξάπλωσε και άρχισε να με γλύφει στον λαιμό,στον λοβό του αυτιού μου, στις θηλές του στήθους μου ενώ εγώ τής έτριβα το γατάκι.
Ο ρυθμός της ήταν αργός και αισθησιακός.Φθάνοντας στην κάτω περιοχή με τον ίδιο ρυθμό άρχισε να γλύφει το όργανο μου κατά μήκος με την γλώσσα της κατεβαίνοντας στους όρχεις τους οποίους τους περιποιήθηκε και αυτούς δεξιοτεχνικά.Παρόλο που πριν απο λίγο είχε προηγηθεί και άλλη συνεύρεση κατάφερε να με αναστήσει.
Κατόπιν το ίδιο αργά και αισθησιακά πήρε το οργανό μου στο στόμα της και προχώρησε σε μία πίπα ικανοποιητικού βάθους και ηδονικότητας.
Στην προτροπή μου για 69 πολύ πρόθυμα πήρε θέση και συνέχισε το έργο της ενώ εγώ συνέχισα να την γλύφω στο μουνάκι της με περάσματα απο την κωλοτρυπίδα της.
Στην συνέχεια η κοπέλα πέρασε προφυλακτικό και ανέβηκε πάνω μου όπου και με αγκάλιασε σφιχτά ερχόμενη κοντά μου και γλύφωντας με όσο την γαμούσα σε λαιμό και αυτιά.Στην στάση αυτή το ευχαριστήθηκε και αυτή αρκετά μπορώ να πω και ήρθε σε οργασμό.
Στο πισοκωλητό στήθηκε χωρίς πρόβλημα όπου αρχικά την πήδηξα απαλά και αργότερα την κάρφωσα δυνατότερα.
Στο ιεραποστολικό συνέχισε να συμμετέχει ικανοποιητικά αγκαλιάζοντας με και γλύφωντας με σε στήθος ,λαιμό και αυτιά ενώ εγώ συνέχιζα να την πηδάω.
Για το grand finale αφαίρεσα το προφυλακτικό και έβαλα την κοπέλα να με γλύφει μιας και είναι εξπέρ σε αυτό το πράγμα.Με έγλυψε σε διάφορες θέσεις σε όρχεις και πέος και όταν ήρθε η κορύφωση τα δέχθηκε στο στοματάκι της ανακουφίζοντας με.
Συνοψίζοντας η Άννα απο Πολωνία είναι μία αρκετά φιλότιμη κοπέλα,που εργάζεται χωρίς βιασύνη στο δωμάτιο,ικανοποιεί τον πελάτη σε λογικά πλαίσια και προτείνεται ανεπιφύλακτα προς δοκιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού