Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 58 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μια κριτική που την χρωστούσα. Επίσκεψη την εβδομάδα που ήταν εδώ, μάλλον το τελευταίο βράδυ. Η ψιλοαδιάφορη τσατσά παρουσίασε την Μπέλλα, η οποία εμφανίστηκε στο σαλόνι με πολύ καλή διάθεση, χαμογελαστή, και χορεύοντας. Τα όμορφα βυζάκια και το τρουλωτό κωλαράκι της με έπεισαν να περάσω.

2-3 λεπτά μετά ήρθε η κοπέλα και με βρήκε να φρεσκάρομαι. Έβγαλε τα πορνοπάπουτσα, και το εσώρουχο της και με περίμενε στο κρεβάτι παίζοντας το μουνάκι της. Πριν κάνουμε οτιδήποτε άλλο, την πλάκωσα σε ένα γλυφομούνι για τουλάχιστον 6-7 λεπτά. Το μωρό χτυπίώταν στο κρεβάτι, και με τράβηξε προς τα πάνω. Έτριψα το όργανο στο μουνάκι της, χιλιοστά πριν την είσοδο. Με ξάπλωσε και ξεκίνησε ένα ακάποτο τσιμπούκι με μαεστρία και περιποίηση των @@. Φόρεσε και προφυλακτικό, και ήρθε από πάνω μου. Πατώντας τις πατούσες της έβαζε και έβγαζε όλο το όργανο σε κάθε κίνηση. Πότε γρήγορα και πότε βασανιστικά αργά, άλλαζε τον ρυθμό βλέποντας τις αντιδράσεις μου. Γυρίσαμε σε ιεραποστολικό, που είχε τυλιχτεί γύρω μου κουνώντας την λεκάνη της. Για την ολοκλήρωση, την γύρισα σε πισωκολλητό, που στήθηκε όμορφα, και δέχθηκε καταχτύπι.

Τελειώνοντας έμεινε μαζί μου μέχρι να ετοιμαστώ, και πάνω στην κουβέντα χαρακτήρισε τον εαυτό της κοντοπούτανο, μια και δεν ξεπερνάει το 1,65 χωρίς τα πορνοπάπουτσα.

Γενικά μια πολύ ευχάριστη παρουσία, με όμορφη διάθεση, και θα έλεγα ότι μάλλον ταίριαξε η χημεία μας. Αν και όταν ξανάρθει, σίγουρα θα κάνω μια δεύτερη δοκιμή.

Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν σημαίνει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μπέλλα
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.742
Πόντοι:
2.916
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore, lkjhgfdsaa, jerrone και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού