Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 58 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Απογευματινή επίσκεψη στην περιοχή και μια και διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε τίποτα νέο, μπήκα και στο Νο14 (που εκ παραδρομής φαίνεται στο site σαν Νο8). Σε λίγα δευτερόλεπτα η τσατσά παρουσίαζε την Ρέα, που εμφανίστηκε μόνο με το στριγκάκι της. Πλήρωσα για απλό πρόγραμμα μια και δεν ανακοινώθηκε τίποτα έξτρα, και πέρασα στο μεγάλο δωμάτιο.

3-4 λεπτά μετά ήρθε η Ρέα, μια κατά δήλωση Ελληνίδα, ξανθιά με ίσιο μαλλί μέχρι την μέση της πλάτης, καστανά ματάκια και ζουμερό κωλάκι. Γδύθηκε και ήρθε από πάνω μου, γλυφωντας με στο λαιμό και τα αυτιά. Κατέβηκε προς τα κάτω με μια στάση στις ρώγες, και έτριψε το όργανο με τα βυζάκια της. Άρχισε να παίζει με το όργανο αρχικά με τα δάκτυλα, και μετά ξεκίνησε ένα πολύ πετυχημένο footwork. Το όργανο φυσικά σηκώθηκε πλήρως, και με το στόμα πέρασε το προφυλακτικό, για να ξεκινήσει μια βαθιά πίπα. Χάιδευα το μουνάκι της στο οποίο όμως δεν αφήνει δάκτυλα, ούτε γλώσσα ;) Ξεκίνησε με cow girl που ζήτησε δυνατό σφίξιμο και χούφτωμα στα βυζιά. Μετά από λίγο γυρίσαμε σε πισωκολλητό, όπου φάνηκε και η δουλεμένη πίσω τρυπούλα της, που όμως δεν δίνει. Στήθηκε άψογα, δέχθηκε αδιαμαρτύρητα σφυροκόπημα και χαστουκάκια, δυνατό σφίξιμο στη μέση και τα κωλομέρια, μέχρι να έρθει το τέλος.
Με ευχαρίστησε, την ευχαρίστησα, και αποχώρησε από το δωμάτιο.

Γενικά μια ευχάριστη παρουσία, πραγματικά αυτό που θα χαρακτήριζα καυλιάρα, μια και δείχνει να το κάνει με όρεξη, και σίγουρα με πάθος.

Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν σημαίνει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη.


Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ρέα
Υπηρεσίες
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.740
Πόντοι:
2.916
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore, lkjhgfdsaa, jerrone και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού