Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπον η Σαντρα ειναι ενα κοριτσι νεαρο σε ηλικια, γυρω στα 20 την υπολογιζω. Με πανεμορφο προσωπο γλυκο κ συναμα πολυ σεξυ, για ξεσκισμα.

Το σωμα της υπεροχο, με ωραια επιδερμιδα, κωλαρακι ομορφο αχλαδωτο.Βυζακι μικρο κ στητο σαν λεμονακι, με πολυ ωραια αισθηση στην κοινως ψηλαφιση. Γενικα ενα πολυ ωραιο πιπινι που θα γυριζες σιγουρα να την κοιταξεις στο δρομο, κ να κανεις προστυχες σκεψεις μολις την αντικρυσεις χαχα...

Η τσατσα την παρουσιασε σαν Ιταλιδα, παπαρια μεντολες δηλαδη, μολις μπηκε στο σαλονι μας ειπε hola δηλαδη γεια στα ισπανικα. Λιγο που της μιλησα ιταλικα στο δωματιο δεν βγαλαμε ακρη. Λιγο με απασχολει αυτο βεβαια, απλα λεμε.

Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα για σημερα, αν κ κανει πρωκτικο η κοπελα, απλα για λιγες μερες δεν θα μπορει γιατι της το σκισανε οι βαρβαροι χαχα.

Πληρωνω το αντιτιμο κ μπαινω στο δωματιο χωρις δευτερη σκεψη, αν κ δεν ειμαι φαν του απλου προγραμματος, αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω στο μουναροπιπινο αυτο.

Ερχεται το κοριτσι στο δωματιο κ χωρις καθολου προκατακτικα προσπαθει να βαλει το προφυλακτικο στο ηδη ανορθωμενο εργαλειο. Δυσκολευτηκε αρκετα κ φανηκε η απειρια της, λογικο λογω ηλικιας φυσικα.

Της ζητησα, με νοηματα, να ξεκινησουμε με 69 κ δεν αρνηθηκε, μου εφερε το μουνακι της στο προσωπο, εχει τρομερο κωλαρακι, αλλα μολις πλησιασα να την γλυψω δεν το εκανα γιατι δεν ηταν μοσχομυριστη οπως θελω για να συνεχισω. Αρκεστηκα να της τριβω την κλειτοριδα κ να της βαζω δαχτυλα κ στις 2 τρυπουλες. Ομολογω πως της αρεσε αρκετα κ αρχισε να κατεβαζει ζουμια κ να μουγκριζει με ευχαριστηση. Σε καποιο σημειο ειχε γινει μουσκεμα.

Η πιπα της αρχικα ηταν αδιαφορη, αλλα στην πορεια εγινε καλυτερη, χωρις γλυψιμο της γυρω περιοχης ομως. Προσπαθουσε να με τελειωσει ετσι, γιατι της εκανα νοημα να ξεκινησουμε σεξ κ εκανε πως δεν ακουγε για αρκετη ωρα. Αυτο βεβαια δεν υπηρχε περιπτωση να συμβει, χωρις να δοκιμαστει κ στο κυριως πιατο.

Λοιπον ξεκιναμε με αυτην απο πανω, οπου εσφιγγε τα ποδια της για να μην υπαρχει πληρη διησδυση. Το μονο καλο τα βυζακια της που ηταν για φαγωμα κ πολυ χουφτωμα. ΥΠΕΡΟΧΑ νεανικα στηθακια!! Στητα κ σφιχτα οπως πρεπει.

Αλλαζω σταση καθως στην προηγουμενη εκλεβε κ με ξενερωνε. Παμε ιεραποστολικα οπου κι εκει εκανε το ιδιο. Το μονο καλο σε αυτην την σταση, το υπεροχο προσωπακι της που γουσταρεις να βλεπεις οταν γαμας ενα τετοιο κοριτσακι.

Γρηγορα αλλαγη κ παμε για πισωκολητο οπου επιτελους βρηκα την σταση που της ταιριαζει. Καλο στησιμο κ υπεροχο κωλι για πολλα γαμησια. Δεν εκλεβε κ η πληρης διησδυση ηταν επιτελους γεγονος. Με το μωρο να βογγαει, πιο πολυ απο πονο νομιζω παρα απο ηδονη, κατι ελεγε οταν την σφυροκοπουσα που δεν καταλαβαινα, μαλλον ζοριζοταν, αλλα δεν θα της χαριζομουνα. Το θετικο οτι δεν εκανε καμια στραβοτιμονια, κ τον ετρωγε κανονικα κ οι φωνες της με εφτιαχναν ακομη περισσοτερο, καθως την διαφορα στο γαμησι την κανει κατα την γνωμη μου η ανταποκριση που παιρνουμε σε μια συνευρεση, κ σε συνδυασμο με την εμφανιση της, ηταν οτι πρεπει.

Εκει δοθηκε κ το φιναλε. Η διαθεση της σε γενικες γραμμες ηταν ουδετερη, καπως απομακρη κ αυτο δεν μου αρεσει, οποτε δεν ξερω αν θα ξαναδοκιμασω. Κριμα που δεν εκανε πρωκτικο εκεινη την μερα καθως θα ηθελα πολυ να της σκισω το κωλαρακι. Παντως αν διορθωσει καποια πραγματακια θα ειναι μια καλη επιλογη.

Απο εμφανιση σκιζει, το μονο που μενει ειναι να προσφερει κ καλες υπηρεσιες κ θα γινει must to fuck!!






Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Μέλος
Εγγραφή:
18 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
111
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Οκτωβρίου, 2015
+1
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1