Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 140 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Άνθρακες ο θησαυρός! Καλύτερα να είχα πάει στην Καρδίτσα παρά στη Λαρίσα! Πιο γαμάτα σίγουρα θα περνούσα. Καλύτερα να έπαιζα το εικοσάρικο στοίχημα, μπορεί και να κέρδιζα και κάτι παρά που πήγα στην κοπέλα αυτή.Ας γράψω λοιπόν εδώ την κριτική μου για να προλάβω και κανέναν άλλο Χριστιανό ή Ειδωλολάτρη.
Όντας περίεργος απο αυτόν τον μεγάλο ντόρο που ξέσπασε με την νεοαφειχθίσα και πολυδιαφημιζόμενη Λαρίσα ήθελα να την δω και εγώ απο κοντά και γιατί όχι να την δοκιμάσω.Λόγω ότι η κοπέλα αυτή απουσίαζε την προηγούμενη εβδομάδα δεν κατέστη εφικτό και έτσι η περιέργεια μου θέριεψε ακόμα πιο πολύ! Γνωρίζοντας ότι η κοπέλα σίγουρα εργαζόταν σήμερα και παρόλο που ήμουν αρκετά κουρασμένος απο τον κάματο της ημέρας ή αν θέλετε της καθημερινής βιοπάλης, επέστρεψα σπίτι, έφαγα κάτι στα γρήγορα,πλύθηκα,ξυρίστηκα, αρωματίστηκα και βουρ για το μαγαζί.
Το σαλόνι γέμισε πολύ γρήγορα και η υπηρεσία προσπαθούσε να αβαντάρει λίγο και την άλλη κοπέλα την Καρολίνα που ήταν διαθέσιμη και δεν είχε σταυρώσει καθόλου πελάτη μιας και η Λαρίσα πήγαινε απο δωμάτιο σε δωμάτιο.Οπλίστηκα λοιπόν με υπομονή και κάθισα και περίμενα να δω την περί ούσα ο λόγος.Στο ενδιάμεσο η υπηρεσία ενημέρωνε το κοινό για το πρόγραμμα που περιείχε παρτούζα,αυταρχικό,ουρολαγνία,ελεύθερο στοματικό και 69, το μόνο όμως που δεν μας διευκρίνησε είναι το ότι η Λαρίσα για να κάνει ελεύθερο στοματικό ήθελε εξτρά αντίτιμο άλλως δεν θα έμπαινα.
Η κοπέλα παρουσιάστηκε στο σαλόνι,ψηλή,στα 2 μέτρα με τις γόβες στιλέτο που φορούσε και γύρω στο 1.82 άνευ υποδημάτων όσο δηλαδή και η Καρολίνα η Πολωνέζα απο το Διδύμου 18. Βαριά κατασκευή και αυτή,χωρίς σε καμία περίπτωση να θεωρείται γεματούλα,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,δέρμα μαυρισμένο απο σολάριουμ,μεγάλο τατού ταπετσαρία απο την κνήμη του δεξιού της ποδιού μέχρι και πάνω στο μηρό και ένα μικρότερο τατού στο αριστερό της περικάρπιο.Δεν πρόσεξα αν έφερε πίρσινγκ στην γλώσσα της, μου διέφυγε εντελώς απο το μυαλό.Μαλλιά μαύρα πάνω απο τους ώμους ενώ απο την μία πλευρά του κεφαλιού της ήταν μερικώς ξυρισμένη σαν πάνκισα.Ηλικία γύρω στα 25 έτη.Μέτριας εμφάνισης γενικά που το όλο καλούπι της το σώζει το ύψος της,το τεχνητό μαύρισμα και τα τατού δίνοντας της κάποιους πόντους.
Το δωμάτιο όπως το γνωρίζουμε,καθαρό,με ντουζιέρα με σαπουνοθήκη η οποία και περιείχε ελάχιστο σαπούνι υγρής μορφής και πετσέτα μπάνιου σφραγισμένη.Περιμένοντας την να τελειώσει με τα προπορευόμενα δωμάτια έκανα ένα ντουζάκι να χαλαρώσω και ξάπλωσα στο κρεββάτι αναμένοντας.Ίσως το μαγαζί θα πρέπει να φροντίσει να τοποθετήσει και dvd με τηλεόραση γιατί βαρέθηκα λιγάκι.
Η κοπέλα μετά απο ένα μισάωρο έφθασε στο δωμάτιο και στάθηκε όρθια και καμαρωτή-καμαρωτή μπροστά μου.Δεν γνωρίζει καθόλου Ελληνικά,χωρίς αυτό να με απασχολεί καθόλου και τα Αγγλικά της είναι πάρα πολύ φτωχά.Μόνο τα πολύ βασικά καταλαβαίνει.Όπως στεκόταν όρθια μπροστά μου και μου χαμογελούσε κάπως αμήχανα χούφτωσα της στητές της βυζάρες και άρχισα να τις γλύφω ενώ παράλληλα χάιδευα και το γατάκι της επιφανειακά γιατί δάχτυλο δεν αφήνει.
Κατευθυνθήκαμε στο κρεββάτι όπου και ξάπλωσα και της είπα να με γλύψει για προκαταρκτικά. Η κοπέλα έγλυψε ελάχιστα το λαιμό μου,πολύ ψεύτικα πράγματα και μετά επικεντρώθηκε στις θηλές του στήθους μου όπου και τις ρουφούσε πεθαμένα και χωρίς δεξιοτεχνία.Η κοπέλα είχε φέρει μαζί της δύο προφυλακτικά μάλλον το δεύτερο για εφεδρικό σε περίπτωση ατυχήματος και ένα μπουκάλι με τζελ υγρής μορφής για το αιδίο της.Ξαφνικά την βλέπω να ανοίγει την συσκευασία του προφυλακτικού και να πάει να το εφαρμόσει στο ημίστητο πέος μου. Ευθύς αμέσως της ανακοινώνω ότι θέλω χωρίς πλαστικό για να μου αρνηθεί.Πάει να μου το ξαναφορέσει και προσπαθώ να της εξηγήσω στα Αγγλικά ότι η υπηρεσία το ανακοινώνει στο σαλόνι.Αυτή επέμενε στα δικά της.Σπάστηκα αρκετά μπορώ να πω αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος απο την δουλειά και βαρέθηκα να κάνω φασαρία.Αν ήξερα συναγωνιστές ότι θα πλήρωνα ένα εικοσάρικο χωρίς να έχει ελεύθερο στοματικό το πρόγραμμα της κοπέλας δεν θα περνούσα καθόλου στο δωμάτιο ούτε και θα έκανα τον κόπο να κατεβώ εξαντλημένος στο μαγαζί,θα την άραζα σπίτι μου να χαλαρώσω καλύτερα μιας και η κοπέλα δεν με χαλάρωσε καθόλου.
Τελικά πέρασε το προφυλακτικό και άρχισε το τσιμπούκι της το οποίο ήταν αργό,σχετικά βαθύ και κάπως μονότονο.Σε αίσθηση έχανε αρκετά λόγω του πλαστικού περιβλήματος.Ανά διαστήματα το έβγαζε απο το στόμα της και μετά και πάλι ξανά το ρουφούσε.Έτσι όπως είχε στηθεί τα βυζιά της μπορούσα να τα χουφτώνω αλλά πρόσβαση στο μουνί της είχα περιορισμένη.Της είπα να γυρίσει σε 69 και ευτυχώς σε αυτό υπάκουσε,άρχισα να την γλύφω ενώ η Λαρίσα στην θέση αυτή βελτίωσε το τσιμπούκι της.
Κατόπιν απο μόνη της πέρασε στο κυρίως μενού και πήγε να με καβαλήσει ανάποδα αλλά εγώ της είπα να με καβαλήσει με το πρόσωπο της προς τα εμένεα.Στην θέση αυτή έδεινα πόνο αλλά δεν ένιωθα και πολλά πράγματα γιατί είχε βάλει πολύ τζελ στο πράγμα της και γλυστρούσα χωρίς καμία αντίσταση.Άρισα να θωπεύω τα στήθη της τα οποία και είχαν πολύ καλή αίσθηση και ήταν το μόνο καλό που άξιζε απο αυτήν την κοπέλα.Συνεχίζωντας την γάμευση άρχισα να της τα γλύφω,μετά απο λίγο φανερά ενοχλημένη με σταμάτησε και μου είπε να μην της τα γλύφω άλλο.Ξενέρωσα απίστευτα.Ήταν πλέον φανερό ότι δεν υπήρχε χημεία ανάμεσα μας.
Αποφάσισα τότε να την γυρίσω σε πισοκωλητό και να την γαμήσω δυνατότερα.'Ετσι και έγινε στην θέση αυτή την κάρφωνα δυνατά και χούφτωνα τα γεμάτα της κωλομάγουλα. Σε μία φάση της έριξα και δύο απαλές ξυλιές στα πισινά της για να πει κάτι με δυσθυμία στα Ρώσικα, μάλλον με έβρισε στην γλώσσα της.
Στο ιεραποστολικό την γάμησα δυνατά ενώ όταν την έγλυψα λίγο στον λαιμό γρήγορα μου το απαγόρευσε και αυτό.'Ετσι περιορίστηκα να την γαμάω δυνατά και μηχανικά και να της χουφτώνω και τις βυζάρες της.Απο την προσπάθεια είχα ιδρώσει γρήγορα,μιας και αυτή δεν συμμετείχε ικανοποιητικά,ούτε βογγούσε,ούτε και έκανε κάτι σούπερ για να με ανεβάσει.
Της είπα να την χύσω στο σώμα της για κερασάκι στην τούρτα για να μου αρνηθεί κατηγορηματικά.Τελικά απότι κατάλαβα πλήρωσα εικοσάρικο για απλό πρόγραμμα και πήγα και με κοπέλα που δεν ήταν απόλυτα της αρεσκείας μου.'Ετσι αφαίρεσα το προφυλακτικό ξάπλωσα και την έβαλα να με γλύφει.Το έκανε αρκετά επιφανειακά και όχι με όρεξη και σε κάποια φάση μου έκανε νύξη για τον χρόνο.Την έβαλα να με χαιδέψει στα αρχίδια ενώ εγώ χάιδευα το μουνί της και ήταν η μοναδική στιγμή που επιτέλους με χάιδεψε καλά προφανώς για να τελειώσει γρηγορότερα.Έτσι τελείωσα πάνω μου ενώ η κοπέλα γρήγορα αποχώρησε χαιρετώντας με.
Εν κατακλείδι η κοπέλα παίζει να κουράστηκε απο τα συνεχόμενα δωμάτια,να έγινε πιο εκλεκτική ως προς τα εξτρά με εξτρά αντίτιμο και εν γένει να έπεσε πολύ γρήγορα σε απόδοση αν και υπάρχουν και συναγωνιστές που έγραψαν σωστά ότι μέσα δεν είναι καλή. Πολύ γρήγορα η κοπέλα αυτή θα ξεφουσκώσει και θα καταλαγιάσει όλος αυτός ο κουρνιαχτός γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.Προτιμήστε κάποια άλλη κοπέλα του μαγαζιού όπως Κάρλα,Υβόν,Καρολίνα είμαι 100% σίγουρος ότι θα περάσετε καλύτερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λαρίσσα
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Οκτωβρίου, 2015
Τα πες ολα στη τελευταία φράση. Με τέτοιο ντου που έφαγε προφανώς και οι υπηρεσίες της δε θα ναι όπως στην αρχή. Ολες το παθαίνουν αυτό.
Ευχαριστούμε για τη κριτική πάντως.
17 Οκτωβρίου, 2015
Εφαγες φέσι κύριε Προφέσορα ... άμα πάει στραβά από την αρχή δύσκολα φτιάχνει μετά .
Πάντως όταν βλέπω φίσκα σαλόνι και την κοπελιά να τρέχει από δωμάτιο σε δωμάτιο δεν μπαίνω ποτέ . Ξέρω τι θα ακολουθήσει ...
Πως την πάτησε ενας παλιός σαν και σένα ??
(Την εν λόγω δεν την έχω βατέψει οπότε δεν ξέρω αλλά μάλλον κάηκε πολύ γρήγορα . Ούτε η πρώτη θα' ναι ούτε η τελευταία . Από τα πορδέλα έχουν περάσει χιλιάδες .. μουνάρες , μέτριες , άσχημες... το θέμα είναι πόσες άντεξαν και παρέμειναν με καλές υπηρεσίες . Οσες κράτησαν τις σούπερ υπηρεσίες που έδειξαν στην αρχή μετριούνται στα δάχτυλα . Δεν είναι εύκολο να κρατήσουν την στάμινα , είναι βαριά η καλογερική . )
17 Οκτωβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Tην πάτησα όπως την πάτησαν προφανώς και όλοι οι άλλοι συναγωνιστή.Αλλά οι άλλοι δεν βγήκαν να το γράψουν εκτός απο ελάχιστους.Έτσι με πήρε μπάλα και εμένα η φόλα. Και οι παλιοί την πατάνε,αν είναι περίεργοι μην νομίζεις.
17 Οκτωβρίου, 2015
Ήταν προφανές οτι η κοπέλα θα καεί και θα την κάψουν.Από την τόση προβολή που έλαχε και κοσμοσυρροή.Δεν πήγα καν να την δω.
ΟΜ
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4