Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τετάρτη μεσημέρι , βόλτα σε επιλεγμένα σπιτάκια Κεραμικού , Κολωνού και Μεγάλου Αλεξάνδρου . Μπήκα στον οίκο και κλασσικά δούλευε η Μιράντα η βραζιλιάνα τραγουδίστρια , χαιρέτησα και πήγα να φύγω , κάτσε να δεις έχουμε και δεύτερη κοπέλα . Μετά απο λίγο εμφανίστηκε μια μελαχρινή μαυριδερή λεπτή κοπέλα με ωραίο κωλαράκι και μικρό βυζί.
Αρχικά δεν πέρασα και συνέχισα την βόλτα μου στην Μεγάλου Αλεξάνδρου , επέστρεψα όμως μίας και δεν βρήκα κάτι άλλο. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο . Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα .Μερικά λεπτά αργότερα ήρθε στο δωμάτιο , έβγαλε το άσπρο εφαρμοστό φόρεμα και έμεινε με τα κόκκινα εσώρουχα της. Μιλήσαμε λίγο , είναι 25 ετών απο την Βενεζουέλα , έχει αρκετά χρόνια στην Ελλάδα γι αυτό μιλάει και καλά τα ελληνικά και έχει περάσει απο διάφορες δουλειές....
Κατέβασε το σουτιέν της χωρίς όμως να το βγάλει , με ρώτησε αν έχω πλυθεί ενώ μάλλον και για δική της επιβεβαίωση έπιασε τον πούτσο μου και τον μύριζε.....Κατευθείαν πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της χωρίς κανένα άλλο είδους προκαταρκτικό , η πίπα της αερόπιπα και ρηχή. Παραμέρισα το εσώρουχο της και επιχείρησα να τρίψω το μουνάκι της αλλά τραβήχτηκε. Αφού έκανε πίπα το πολύ 30 δευτερόλεπτα μου φόρεσε προφυλακτικό. Τώρα η πίπα της σαφέστατα πιο καλή και πιο βαθιά και με τριπλάσιο χρόνο σχεδόν , δηλαδή κάνα ενάμισι λεπτό.... Σταμάτησε σηκώθηκε και πήγε και έφτυσε στον νιπτήρα.
Επέστρεψε έβγαλε το κάτω εσώρουχο έβαλε αρκετή κρέμα στο μουνί της και με ρώτησε πώς θέλω. Της είπα να στηθεί στα τέσσερα , ξεκίνησα να την γαμάω χαλαρά αλλά και τραβιόταν μπροστά και δεν καταλάβαινα και τίποτα λόγω της κρέμας. Στιγμές αργότερα μου είπε ότι την πονάν τα πόδια να αλλάξουμε , τραβήχτηκε μπροστά γύρισε και στήθηκε ανάσκελα , της είπα ότι είναι πολύ χαμηλά και τοποθέτησε μαξιλάρι κάτω απο την λεκάνη της , συνέχισα να γαμάω έτσι αλλά έκλεινε τα πόδια της μην μπορώντας να μπω βαθιά μέσα της , συνέχισα όμως και μετά απο λίγο τελείωσα.
Σηκώθηκε έπλυνε τα χέρια της και στην συνέχεια το μουνί της με πάρα πολύ ποσότητα νερό που έκανε τον χώρο πέριξ του νιπτήρα να πλημμυρήσει...Σηκώθηκα πλύθηκα και εγώ , αργά αργά έβαλε τα ρούχα της με χαιρέτησε και έφυγε.
Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω απο δεκάλεπτο ,φαίνεται μια κοπέλα που προσέχει την καθαριότητα της αλλά απο κει και πέρα κανένα προκαταρκτικό , δεν αφήνει να την αγγίζεις παρά μόνο στο στήθος , η πίπα της μέτρια , στο γαμίσι σε δυσκολεύει με τα στησίματα της ενώ βάζει και πάρα πολύ κρέμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 14, 2015
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.020
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού