Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Νέα παρουσία στο σπίτι, μέτριο ύψος μελαχρινή με αρκετά μακρυά ίσια μαλλιά, πλούσιο στήθος 3αρι με μεγάλη σκουρόχρωμη και όρθια ρόγα, λίγο σχιστά μάτια, εάν είναι ρωσίδα όπως λέει η κα Βέρα (πρώην ΕΣΣΔ θα εννοεί) θα είναι από Ανατολικά.
μπήκε στο δωμάτιο πρόσχαρη, άρχισε κομπλιμέντα, ήρθε από πάνω έτριβε αρκετή ώρα τα στήθη της πάνω κάτω, φόρεσε καπότα και άρχισε την πίπα αργή με λίγο χέρι, με εναλλαγές γλειψίματος κορμού, μένοντας μακρυά ανάμεσα από τα πόδια μου.
Μόνη της άλλαξε θέση και ήρθε ανάποδα ώστε να έχω ανενόχλητος πρόσβαση με στήθη, μουνάκι παραμερίζοντας το βρακί της. Η πίπα κράτησε πολύ σχεδόν βαρέθηκα, σχεδόν κόντεψα να τελειώσω οπότε την έκοψα για να περάσουμε και σε κάτι άλλο.
Την έβαλα ιεραποστολικά και μπήκα μέσα της καλή αίσθηση παρά την κρέμα , φιλιά στα στήθη, χάδια από μέρους της, χάδια και από μέρους μου - έχει ωραίο δέρμα - εκτός από φιλιά στο στόμα μια και γυρνούσε διακριτικά όποτε πλησίαζα επικίνδυνα. Ήθελα να τα γευτώ - να πω την αλήθεια.
Το τέλος ήρθε σε αυτήν την στάση ενώ με έσφιγγε στην αγκαλιά της.
Καλή συνεύρεση, gfe Έρωτας κλίμα, χρόνος στο δωμάτιο, θα ξαναπάω ώστε να περιορίσω τον χρόνο πίπας και να δοκιμάσω στάσεις - κυρίως από πάνω απολαμβάνοντας τα στήθη της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λώρη
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.727
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Εκλεκτικός, amjik

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού