Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Βικτώρια δουλεύει στο πάνω όροφο. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον γιατί έχει ασπρουλιάρικο δέρμα με λίγες φακίδες στο κορμί και το πρόσωπο και φαινόταν εμφανισιακά ως η milf Ουκρανέζα της διπλανής πόρτας, σαν αυτές που κυκλοφορούν στη λαική με τα καροτσάκια. Παρόλα αυτά η μέση milf Ουκρανέζα είναι τρία επίπεδα πάνω από μια μέση milf Ελεεινίδα και σε συνδιασμό ότι έβλεπα μία κρυφή καύλα στα μάτια της αποφάσισα την είσοδο στο δωμάτιο.

Όντως δεν έπεσα έξω και αφου γδύθηκε είδα ότι είχε δύο γλυκά μικρά βυζάκια, ωραία κορμοστασιά με μία μικρή χαλάρωση, αδύνατη όμως και με ωραία δάχτυλα στα χέρια. Αφου μου έκανε προκαταρκτικά με φιλάκια στο σώμα μου, μου έκανε ένα αισθησιακό ακάποτο τσιμπούκι που το ευχαριστήθηκα. Την έστησα πισωκολητά με πολύ καλή αίσθηση και κραυγούλες από το στοματάκι της. Ύστερα ιεραποστολικό όπου αυτή γράπωνε τα μπούτια μου με τα καυτά της χέρια και με τράβαγε μέσα της. Εδώ θέλω να τονίσω ότι γαμιότανε πολύ ωραία και αισθησιακά κλείνοντας τα μάτια και βγάζοντας γλυκούς αναστεναγμούς. Το ζούσε και ειδικά τα χέρια και τα δαχτυλά της έκαιγαν και όπου με ακουμπούσε και με χάιδευε με αυτά με έκανε να ανατριχιάζω. Το τέλος ήρθε πετώντας τα χύσια στη κοιλιά και τα βυζιά της κάτι που έδειχνε να το απολαμβάνει αφου κοιτούσε το σπέρμα με πολύ σπουδή.

Θα έλεγα ότι το πορνοένστικτο με έσπρωξε στη σωστή επιλογή. Αν και εμφανισιακά δεν είναι εντυπωσιακή εντούτοις το ισοσκελίζει με τη συμπεριφορά της στο δωμάτιο. Είναι αισθαντική γυναίκα και το δείχνει. Και μιλάμε πάντα για μία αδιάφορη εμφανισιακά Ουκρανέζα από αυτές που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στην Ελλάδα. Ίσως κάποιες Ελεεινίδες θα μπορούσαν να διδαχτούν πολλά από αυτή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2015
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Σεπτεμβρίου, 2015
αμα φωναζε και καυλουσκα, τοτε μιλαμε για τη βικτωρια απο αλκιβιαδου και απο φωκαιας . Ουκρανεζα και αυτη και περιπου στην περιγραφη πυο κανεις .
Πες ου οτι επανηλθε στις επαλξεις να κανουμε ουρες στο τσαρδι της
28 Σεπτεμβρίου, 2015
Πάντως ήταν πολύ καύλα με αθόρυβο τρόπο και πολύ ζεστά δαχτυλα...
Με τρέλανε.
29 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτη ειναι φιλος Ναι!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3