Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είχα καιρό να πάω σε μπουρδέλο, γιατί είχα μια 20μηνη σχέση με μια Ελλεηνίδα...Είχα ανάγκη ένα σφιχτό κορμί με στενό μουνάκι γιατί είχα φάει στην μάπα το πηγάδι της Ελλεηνίδας τόσο καιρό.
Στην αρχή της απογευματινής βάρδιας ανέβηκα στον όροφο και μου είπε η ευγενέστατη υπηρεσία ότι δουλεύει η Λώρη που ήταν στο δωμάτιο εκείνη την ώρα. Ρώτησα αν είναι κοντή η κοπέλα και η τσατσά κατάλαβε αμέσως ότι την μπέρδεψα με την φόλα την Εύα και με καθησύχασε λέγοντας ότι η Εύα έφυγε στην πατρίδα της. Αφού βγήκε από το δωμάτιο το κορίτσι, έδωσα τα 20 ευρώ και πέρασα μιας και ήταν στα γούστα μου...Ξανθιά Μολδαβή με σφιχτό σώμα, μέτριο πρόσωπο, στητό βυζάκι και κωλάρα Βραζιλιάνικου τύπου.
Μπήκα στο ντουζ και πριν προλάβω να τελειώσω, μπήκε στο δωμάτιο η κοπέλα και ξάπλωσε μπρούμητα περιμένοντας με. Αφού σκουπίστηκα με την πετσέτα, πήγα από πάνω της και άρχισα τα χουφτώματα και τα φιλιά, ξεκινώντας από τον κώλο της και καταλήγοντας με πεταχτά φιλάκια στο στόμα. Μετά γύρισε ανάσκελα, έβαλα το ένα χέρι μου μέσα στο στριγκάκι της και έπαιζα με το ξυρισμένο μουνάκι της, ενώ παράλληλα έγλυφα τα βυζιά της. Αφού καύλωσα για τα καλά, αυτή ανέβηκε πάνω μου και μου τριβόταν δυνατά στο πούτσο χωρίς να βγάλει ακόμα το στριγκάκι. Είχα καυλώσει τόσο, που ένιωθα ότι θα χύσω γρήγορα. Ύστερα με ρώτησε πως θέλω την πίπα και της είπα χωρίς. Αυτή σκούπισε τον πούτσο μου και άρχισε να τον γλύφει δειλά δειλά με την γλώσσα της. Η πίπα της είχε διάρκεια αλλά δεν ήταν βαθιά. Όταν όμως μου πέρασε το προφυλακτικό βελτιώθηκε αρκετά και τον έπαιρνε βαθιά.
Πρώτη στάση, ήρθε από πάνω μου και κουνιόταν σε καλό ρυθμό και τον έπαιρνε όλο μέσα, ενώ εγώ της έπιανα την κωλάρα και της έδινα φιλάκια πεταχτά στο στόμα. Μετά από λίγο την σταμάτησα γιατί ήθελα να την χύσω στα τέσσερα. Στήθηκε πολύ καλά και ο πούτσος μου εφάρμοσε τέλεια στο σφικτό μουνάκι της. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κρατηθώ για πολύ και μετά από μερικά δυνατά σπρωξίματα, στράγγισα τον πούτσο μου μέσα της και αυτή κουνιόταν μέχρι να βγει και το τελευταίο σπερματοζωάριο. Αφού ντύθηκε, με φίλησε και αποχώρησε από το δωμάτιο.
Ευχάριστη παρουσία, καλά προκαταρκτικά και σωματικά προσόντα, είναι τα χαρακτηριστικά που θα με κάνουν να την ξαναδοκιμάσω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λώρη
E
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ena Vima Mprosta

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού